ביג בראדר 807 - הדחה ו-HOH

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

יש שיפור קל בעונה הזו. ג'ו היה נחמד והכל ועדיף שמישהו ממש משעמם היה עף (ג'אמיקה או אמבעעעע) אבל לפחות דיק נשאר וכמסורת הסינדרלה הוא ה-HOH החדש. יהיה מעניין, קייל וג'ן כנראה יעלו על הבלוק. קייל צריכה לדאוג שהברית שלה הצביעה בלעדיה. ניק גם ככה עם דניאל ונראה לי זאק ומייק יותר בקטע של עצמם מאשר קייל.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

אני מאוד נהנה עד עכשיו. השבוע האחרון היה אחד הטובים שאני זוכר בBB - ג'ן היא אישיות מבדרת ומעוותת בטירוף והייתה מצוינת בתור HOH, ולמרות שזה נראה בהתחלה כמו שבוע שאחד המתמודדים שאני אוהב(דיק או דניאל) עומד לעוף, בסוף גם ג'ו עף(ברוך שפטרנו) וגם דיק זוכה בHOH! היה קשה להגיד מי יילך, למרות שההצבעה הייתה 9-1(זה כנראה חוק לא כתוב בBB, אסור שתהיה הצבעה צמודה, ברגע שצד אחד רואה שהוא מפסיד הוא פשוט מוותר), קייל הכניסה את עצמה למצב שקשה לי להאמין שתצא ממנו, די מצחיק בהתחשב בכל המאמצים שלה בשבוע הראשון לעשות הכל כדי שאף אחד לא יכעס עליה. אני מאמין שדיק יעמיד אותה ואת ג'ן להדחה. סבבה של עונה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

מעולה ^_^. מישהו רק יכול להסביר לי את הקטע עם אריק?אמריקה מצביעה את מי הם רוצים להדיח ומה אריק אמור לעשות עם זה? עכשיו: ג'ו בחוץ,דיק הוה,מה עוד אפשר לבקש? דיק רק מראה כמה שהוא גבר גבר ולא מפחד מכלום שנכנס בקייל.היא בכלל עלתה לי על העצבים,אז טוב שכך. כמו שציפינו,הברית לא ממש עובדת. ואכן,כנראה שקייל וג'ן יעלו להדחה וג'ן תעוף. כל הפרק ניסיתי כ"כ חזק לחשוב מי העשיריה שאמורה להצביע ונזכרתי בכולם,חוץ מג'מיקה.זה בטוח אומר משהו.היא משעממת לי את הצורה.חבל שכרגע היא לא הסתכסכה עם מישהו או מהווה איום כדי שתעלה על הבלוק. דניאל הייתה כ"כ יפה
. ובאמת שמתי לב שהיא אנורקסית,אבל עדיין,כ"כ יפה

verdax

New member
../images/Emo58.gif

עבור צופי עונה 8 של ביבי זה מצב של lose lose situation - ג'ו או דיק. אני חושב שג'ו היה יכול להיות אחד השחקנים המעניינים בעונה הזאת. כבר לעולם לא נדע. אוליי בעונת אול-סטארס. ברית הפיירנס (מיס רובינסון) התפוגגה מעצמה עם דחיפה קלה מהצמד דניאל-ניק. קייל עשתה המון טעויות השבוע בקמפיין נגד דיק. יש על זה גם הרבה פידס. המעשה הצפוי מצד דיק הוא נומיניישנז של קייל וג'ן. אני חושב שכדאי לו להתמקד בלהעיף את קייל השבוע ולהניח לג'ן. ג'ן לא יכולה להזיק לו כמו שקייל מסוגלת אם הם כבר סגרו על זה שהם בסטטוס של אוייבים. (לדעתי מוקדם להספיד את קייל) ג'מיקה וג'סיקה כנראה יתקדמו העונה על התקן של floaters, או בניסוח של הביבי האוסטרלי "under the radar". כשדיק HOH הן בכלל לא צריכות לדאוג, יש לו דגים שמנים יותר לתפוס.

../images/Emo58.gif

אני קצת אמביוולנטי לגבי ההדחה של ג'ו. ברור שהעדפתי שדיק ישאר, אבל למרות כמה שג'ו היה מעצבן והרס לדאסטין (
) את השהייה שם, הוא עדיין דמות הרבה יותר מעניינת מזאק-מייק-ניק-ג'מיקה-ג'סיקה-קייל-אמבר-אריק. בעונה 6 השבוע השלישי הפך את העונה לאחד הדברים הכי טובים בטלוויזיה, פה העונה כבר התחילה הקטנה, אבל נקווה שעכשיו היא תתחיל באמת (וכשדיק הו"ה זה לא כזה לא הגיוני..)

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

למה כולם הגיעו למצב שהם עצובים שג'ו עף כי הוא יכל להיות שחקן טוב? איפה ראיתם אותו משחק טוב? אני רק ראיתי שמבחינה חברתית הוא גרוע, וזה חלק מהמשחק, אז אני לא מבין איך אפשר לקרוא לו שחקן טוב. טוב שהוא עף. הגעתי למסקנה שביבי אף פעם לא משעמם כי הפרקים כל כך עמוסים.. תמיד בעונות הקודמות התלוננו ש"הפרק היה עמוס מדי", כי היה גם אוויקשן וגם הו"ה באותו פרק, אבל בדוגרי מצד שני, זה עושה את הפרק מעניין. בכל זאת, היה אפשר לוותר על ההדחה בשידור חי ולהראות עוד קטעים מהבית. הדחה לייב טובה רק אם ההצבעה צמודה ומותחת. דניאל פשוט מדהימה. תודה לאל היא בטח לא תעוף השבוע. מקווה שתזכה בהו"ה הבא
אם דיק ילך על הצפוי ויעמיד את קייל וג'ן, אני מעדיף שקייל תעוף. ג'ן טלוויזיה טובה.

gah

New member
../images/Emo58.gif

אני חושב שקייל סיכמה את כל השבוע הקרוב שאמרה "חפרתי לעצמי את הבור השבוע". זה פשוט מדהים שביום ראשון היינו כל כך מבואסים שדיק ודניאל היו על הבלוק, בסופו של דבר לא רק ששניהם שרדו, גם ג'ו עף! (למרות שהוא אכן היה נורמלי יותר בפרקים האחרונים ובטח יותר מעניין משני שליש מהבית). הכוסית החדשה של הבית: ג'סיקה. ייס. דניאל זה אחלה אם אתה בקטע של שלדים. עונה שנפתחה הרבה יותר חזק מכל עונה קודמת של ביבי (חוץ מהאולסטארס..) וזאת למרות הרבה אנשים מאוד אפורים. זה פשוט מראה שהמספר המצומצם מאוד של האנשים מעניינים הם באמת ממש ממש מעניינים. ככה סתם הייתי אומר שדיק יטרגט את קייל ולא ג'ן, כי ג'ן לא מהווה עליו איום, אבל אם יש מישהו לא צפוי בבית זה דיק, שכאמור פועל נטו לפי הרגש. אגב, צריך המון המון ביצים בשביל לחשוף בצורה כזו בן אדם "ניטרלי" שאף אחד לא שונא בבית כמו קייל, ביום שאתה עומד בו להדחה. מצד שני, זה בדיוק מה שהופך את דיק לכל כך מעניין בבית. ממש ממש שמחתי שהוא נשאר.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

עד עכשיו העונה מסתמנת כאחת לא רעה בכלל, במיוחד בגלל שאפילו האנשים השנואים מספקים בידור כלשהו (ג'ן מישהו?) והאלה היותר מעניינים דיי בעמדת כוח (נכון לעכשיו). מה שכן, אני חושב שהקונספט של ה"חפרפרת" בבית דיי נכשל, האמריקאים תמיד יגידו לאריק להצביע בהתבסס על העריכה של התוכנית מה שייגרום לו לעשות כל מיני בחירות לא הגיוניות בשבילו (להעיף את ג'סיקה?! הבחורה היא הpawn המושלם בשביל אריק!). בנוסף לזה המשימות האחרות כמו "לשכב במיטה עם מישהו" סתם מביכות ולא מוסיפות יותר מידי עניין, אני נחרד לחשוב מה יקרה שהוא יזכה בHOH,בררר רק תחשבו איזה אנשים אמריקה תרצה להעיף (ואם הסקר באתר הוא איזשהו אינדקצייה אנשים כמו מייק וקיל הם דיי פופולארים). הא והשלד המכונה דניאל לא דומה בשום אופן או צורה כלשהי לג'אנל וכל ניסיון השוואה בינהן הוא בגדר חילול קודש.

willo

New member
../images/Emo58.gif

פרק די צפוי. קיל איכזבה אותי השבוע, היא הימרה לא נכון והעובדה הזו תעלה לה במועמדות מול ג'ן. גם דניאל חשפה את הקשר שלה עם דיק. הזכיה של דיק בHOH אומנם מבטיחה שהוא ודניאל לא יעופו, אבל תהיה די משעממת מבחינת מועמדים (כמו שכבר כתבו כל מועמדות שלא כוללת את ג'ן וקייל תפתיע אותי מבחינתו). עכשיו ברור שאף מועמד לא יחזור, אחרת לא היו מספרים לג'ו על אריק. הגיע הזמן לשבוע של העפה כפולה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

ג-דול!! השבוע הזה לא היה יכול לצאת יותר טוב. בהתחלה ג'ן הו"ה, ודניאל ודיק מועמדים, שזה שני האנשים שאני הכי לא רוצה שיעופו. ואז אני מתעצבן למה לא שמו את ג'ו. ואז דניאל זוכה בוטו - מתנה מס' 1. היא מורידה את עצמה מן הסתם, ואז ג'ן מעלה את ג'ו - מתנה מס' 2. בסוף גם ג'ו עף, שזה מתנה מס' 3. הדבר הכי כיף בעולם זה כשאתה אוהב את שני המועמדים, ואז בסוף שניהם נשארים ומישהו שאתה שונא עף. ואז עוד דיק הו"ה!! זה כבר מתנה מס' 4. ואפילו אין לי יומולדת (האמת שכן, אבל מה זה משנה
) נפלא מועמדים ביום ראשון - קייל וג'ן. לא משנה מה קורה בוטו, אחת מהן עפה. מתנה מס' 5.

../images/Emo58.gif

כנראה שאני האדם היחיד בעולם שרצה דיק ימצא את עצמו בחוץ, למרות שאני די מחבב אותו ואת דניאל. הטעות העיקרית של קייל הייתה בכך שהיא פנתה לדניאל לקמפן נגד אביה, היא הייתה צריכה לחשוב בהגיון שיש בינהם ברית ואין סיכוי שהם יפנו אחד נגד השנייה. אני מאמין שג'ן וקייל יהיו מועמדות להדחה ואני לא בטוח עד כמה יש לקייל את הגב של 3 הגברים.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

גו עף וזה בסדר חבל שקייל יותר נלחמה עבורו יותר מאשר הוא(העלק דיבורים לא היה ממש שיכנועים ויותר נסיון אחרון) דיק נבחר הו"ה וזה הולך להיות די מועמדים צתפויים קייל מול גן לדעתי לטובת דיק כדאי שקייל תעוף לדעתי מייק וזאק כבר לא ממש בברית עמה נראה השבוע גם די יפוצצו את ברית קייל-מייק וזאק וניק בסך הכל פרק די משעמם ומחכה לפרק הבא שיהיו יותר קטעים לא מביןלמה זה היה הדחה בשידור חי ..

למעלה