ביג בראדר 809 - VETO

verdax

New member
../images/Emo58.gif + קצת עונה 6

הפרק הטוב ביותר בעונה so far. הזכיר לי את הפרק שהתחיל מבחינתי את עונה 6 - הפרק בו היתה תחרות ה-VETO של משחק השח (לנוע בצורת L) וקייזר וחבורתו עשו את כל המהלכים הנכונים להעיף את אריק ומגי מהתחרות. הפאוור טריפ של דיק הזכיר לי את ההתנהגות של אריק. אפילו ריחמתי על קייל למספר רגעים, אבל אז נזכרתי שמגיע לה. לאורך כל הקטע שמייק ניסה להפיל את דיק ולגרום לו להפסיד את ה-VETO התפוצצתי מצחוק כשברקע הפרצוף המתעצבן של דיק ככל שעובר הזמן והוא לא מתרשם מהתעלולים של מייק. לא היה שום הגיון במה שמייק עשה, כל העכברושים ברחו מהספינה הטובעת, רק מייק משום מה נשאר נאמן לקפטן שתכף עפה. בכל מקרה, אצלי הוא זכה ליותר נקודות מאשר כל שאר השחקנים שניסו להתחנף לדיק ולהפיל את ג'ן מהתחרות. דווקא זה שמייק היה היחיד שניסה להפיל את דיק, כשכל השאר שהתייאשו מלהעיף את ג'ן והתיישבו על הדשא להסתכל על מייק קובר את עצמו, הפך אותו מבחינתי לדמות מעניינת העונה. יותר טיפש מאמיץ כנראה. אריק מעצבן אותי, כל כמה דקות הוא אומר אמריקה. "תודה אמריקה", "זה מצויין אמריקה", "בשמחה אמריקה". גם המשימות שנותנים לו לא מעניינות בינתיים. שיתנו לו משימה ליצור ברית עם מישהו או משהו כזה, משהו שיכול לפגוע בו אסטרטגית במשחק ואז נוכל לראות איך הוא נחלץ מזה, או שלא. בפידס יש הרבה בכי של אמבר השבוע, חסכו את זה מאיתנו.

willo

New member
../images/Emo58.gif

פרק הזוי עם תחרות וטו הזויה. דיק עולה לי על העצבים ואני מתחיל להצטער שאי אפשר למרוד נגדו. גם החנפנות של כולם כלפי דיק מגעילה אותי, אני רק מקווה שבפרק הבה או אריק יזכה בHOH כי אז הקהל בבית יחליט מי יועמד או לחילופין שקייל/מייק (מי שלא יעוף) יהיה שוב HOH. לדעתי מייק בסכנה יותר גדולה כי קייל כבר עובדת יומיים על עצמה, אבל שוב אין לדעת. והפעם באמת אמבר לא בכתה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif 809 ../images/Emo58.gif

השיחה שג'ן ערכה בינה לבין עצמה הייתה כ"כ מרגשת ועוצמתית. לא באמת,זה היה גאוני.היא הורגת אותי! התוכניות הולכות מעולה,בדיוק כמו שאני רוצה. ג'ן,תפרי אותי.אעאעאעא!#@$#@^% מייק כ"כ כ"כ טיפש.הוא חושב שבאמת מישהו יסתכל על זה ככה?אני לא חושב >< מצחיק לראות את המהפך שקייל הפכה מהאישה 'החזקה' בבית למסכנה שהיא עכשיו.זה באמת משעשע. גם אני כבר במהלך הפרק חשבתי לעצמי שדיק חייב לשלוט בעצמו,כי הוא לא הו"ה לנצח.וזה יכול לעלות לו ביוקר. ואז בדיוק באה דניאל ואמרה לו בדיוק את מה שחשבתי. המתחנגל הרג אותי מצחוק בתחרות הויטו.ג'סטין שליטה
ומייק היה כ"כ מגוחך שבאמת ריחמתי עליו במובן כלשהוא. ודיק כמעט הוריד לי את הלב.אבל באמת שיש לו מזל. מייק,קייל,מי אני רוצה לראות מודח? הם ב'ברית',לא?למה שלא ילכו ביחד?XD נייס ביג בראדר,נייס ^_________^

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif נו אוף

אני יודע שדסטין.פשוט יש אחד שכל הזמן רושם ג'סטין,אז התבלבלתי הפעם P:

maya567

New member
../images/Emo58.gif

בדר"כ כלל אני אוהבת בחורים. אבל מה לעשות, בחורה קטנה בשם ג'ן שבתה את ליבי ואני מאוהבת
מעבר לכך, העונה הזו פשוט מצוינת. דיק הוא באמת דיק, אבל הוא הופך את הפרקים למהנים מאד לצפיה. אהה ואיכס. יש לאריק 2 ניפל רינגז מגעילות. לא מובן לי הקטע של בחורים אמריקאים ועגילים בפיטמה. זה מזעזע.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

פרק קשה לצפיה. קודם כל כל השנאנגיגנס האלה של ילדים בני 12 עם הסטריקינג של זאק, יוווו לקחו לו את המגבת...איזה צחוקיה. ואחרי זה קייל ומייק בתחרות הויטו. פשוט כאב לי פיזית לצפות בזה כי זה היה פשוט עלוב. ואם זה לא מספיק דיק פשוט מציק ברמות ונראה לי זה הזמן לקפוץ מהדיק-וואגון - הוא פשוט לא יציב נפשית ויוצר לעצמו אוייבים ושונאים בלי שום צורך. אמנם ל-2 דקות זה בערך טלוויזיה מעניינת אבל שחושבים על המשחק לטווח הארוך הוא פשוט לא שחקן טוב או אפילו בינוני - הוא סתם צעקן וקשקשן, ובעיקר פרנואיד ביחס שלו כלפי ניק. היכולת שלו לתקשר עם אנשים היא ברמה של טרום גן-חובה במקרה הטוב. ולתחתית של התחתית - אריק. אוף כמה שהוא מציק ולא מעניין ועלוב ומה לא. אם אני מסתכל לאורך הבית אני לא רואה שום שחקן שמתבלט לחיוב אז נשאר לי בחוסר ברירה לשבח את המנמיכי אף כמו ג'מיקה, דאסטין וכל אלה שנופלים בין הכיסאות במאבקי הכח בין הברית שגססה לה לדיק אול מייטי. אני מקווה שדאסטין בטעות לא יביט על התחת של דיק בצורה מוזרה כי אול הל וויל ברייק לוס ודיק יגיד לו 35 פעמים שהוא הולך הביתה ואין לו שום דבר שהוא יכול לעשות נגד זה (אפילו שכבר היה הוויטו ושבוע הבא דיק לא יהיה HOH).

../images/Emo58.gif

כושאלאראבה. הייתי צריך לבחור מי אני מעדיף שיועמד להדחה בין שלושת השחקנים האהובים עליי, קייל, ג'ן ומייק. למרות שלכאורה מה שמייק עשה נראה כצעד טיפשי ומסוכן, אם הוא ישאר זה ישרת אותו רק לטובתו. אוף, לא בא לי שקייל תעוף. לא בא לי גם שמייק יעוף. אי אפשר איכשהו להעיף את דיק/בתו האגואיסטית/אריק? לדיק צריך להכניס תפוח לפה ולקשור אותו לכסא.

../images/Emo58.gif משהו נוסף...

ע"פ סקר הפופולריות של CBS, דניאל יחד עם אריק וזאק נמצאים הם שלושת האנשים השנואים בבית, אני חייב לציין שהם ראויים להיות שם. הכי אהובה על הקהל המצביע היא ג'מיקה ואחריה דאסטין וקייל. דאסטין וג'מיקה לא עשו שום דבר מזיק אבל הם גם לא עשו כלום אז אני בספק לגבי כמה הם ראויים להיות שם, אף על פי ששניהם וג'סיקה נמצאים כרגע במקום האסטרטגי הכי טוב בבית.

Boran

New member
כן, אבל מצד שני

הקהל האמריקאי תמיד היה אידיוט בבחירות שלו.

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

ג'ן
היא גדולה! דיק מתנהג כמו בחורה במחזור או חתולה מיוחמת שזה מעצבן, כאילו רבאק כמה אפשר. (מההתחלה לא אהבתי אותו
)

maya567

New member
לא קשור לביבי.

הסתכלתי על הגלריה שלך בפליקר. מדהים לגמרי. כל הכבוד

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

דיקר התנהג כדיק ידעתי מהתחלה שככה הוא יתנהג.. מייק עשה צעד מטומטם וסוף סוף הזכירו מישהו מהעונות הקודמות(מרסלס) אני מקווה שמייק יעוטף וקייל תשאר.. רק חבל שהשאר כל כך אנמיים ומשעממים שום דבר מעניין מבחינה אסטרטגית הולך להיות פה עונה יותר משעממת מעונה 4 ו1.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

שים לב שהעונה המילה "alliance" כמעט לא מוזכרת, וזה לא במקרה, יש דיי הרבה שחקנים בעונה הזאת שהם מעריצים דיי גדולים של הסידרה, ואם יש משהו שלמדו בעונות האחרונות של ביג בראדר זה שבריתות גדולות הם המטרה הבולטת ביותר בבית. ככה שאני לא חושב שאין משחק אסטרטגי בבית (מי שעוקב אחרי הפידז יכול לראות שהשחקנים לא מפסיקים לטחון לגבי איזה קבוצה של אנשים תחשב איום בהמשך המשחק) אלא שהוא פשוט מעודן יותר, אנשים בעונה הזאת מלוכדים יותר ע"י "קליקות" מאשר בריתות ובינתיים ווב השחקנים מנסים להמנע מלהיות מטרות גדולות (חוץ מדיק, שהוא דיי פיל בחנות חרסינה).

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

אז מה ההחלטה האסטרטגית היא לא לעשות כלום? אני מניח שברור שהם דיברו על זה רק חבל שהם לא מנסים לעשות יותר מאשר לדבר נראה שאחרי העונה שעברה שנראה שהגיע הביג בראדר לשיא יש עכשיו הידרדרות.. כל הקטע של הביג בראדר הא בריתות אם הם נמנעים המשתתפים לעשות את זה אז זה משעמם איפה דר וויל שיכניס בהם קצת שכל.... בתכלס הם נמנעים מלשחק את המשחק בסופו ל דבר מישהו יצטרך לעשות ברית ולגרום להעפת השני אם מישהו מהם רוצה לזכות

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif

באמת שאני לא מבין מה התלונה שהעונה משעממת. בינתיים כל הפרקים העונה היו לי ממש כיפיים ורוב האנשים בבית מעניינים. אני לא חושב שהעונה משעממת בכלל.. אולי זה רק אני שהגעתי למצב שכל פרק של הסדרה ירצה אותי, אבל אני חושב שהעונה מתקדמת יפה ושההתחלה שלה הייתה חזקה.

בוביץ

New member
למה?../images/Emo58.gif

כי הם משעממים בסדר הסיפור של דיק ודניאל נמרח וכבר הבנו הקטע דיק סתם תקוע ומתפרץ על כל אחד ואחד בסדר יש את גן ומה השאר?? שום אסטרגיה לחשוב על ברית ולהיות בברית זה כאילו רצח גמיקה,דסטין,גסיקה,אריק,זאק והשאר כולם בורינג אחד גדול איפה הברית שכולם נשנא והברית שנאהב(לייק עונה 6) איפה שחקנים ואנשים גודלים כמו דר וויל ודניאל... אפילו איפה מרסלס המעצבן(כמה שמעצבן יש לו יותר אישיות מ99 יושבי הבית חוץ מגן) גם אנשים משעממים גם אין אסטרטגיות אני מקווה ומתפלל שהבמשך זה ישתפר

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

מה שמאוד מציק לי בעונה הזו שאין ממש אסטרטגיה ובכלל קם לו הדיק הזה שבהתחלה די חיבבתי אותו וטוען שצריך להעיף מישהו (את קייל) כי היא עשתה קמפיינים להעיף מישהו מהבית. שיים און הר שהיא משחקת את המשחק שהמטרה שלו להעיף אנשים מהבית. זה באמת נהיה מילת גנאי ברית, חוץ מגברת רובינסון ושלושת המוסקטרים אף אחד לא מוכן בכלל לדבר על ברית וכולם שם סתם מנסים לזרום והגישה היא "בואו נעשה מה שה-HOH רוצה". העונה הזו בינתיים (ואני מקווה שרק בינתיים) לא מספקת שום דבר מרגש, וסליחה ג'ולי אבל הריצה של זאק ערום בחוץ זה לא מה שאני רוצה לראות בביג-בראדר, זה כמעט מחליא כמו מייק בביקיני-קוקוס.

למעלה