../images/Emo58.gif + קצת עונה 6
הפרק הטוב ביותר בעונה so far. הזכיר לי את הפרק שהתחיל מבחינתי את עונה 6 - הפרק בו היתה תחרות ה-VETO של משחק השח (לנוע בצורת L) וקייזר וחבורתו עשו את כל המהלכים הנכונים להעיף את אריק ומגי מהתחרות. הפאוור טריפ של דיק הזכיר לי את ההתנהגות של אריק. אפילו ריחמתי על קייל למספר רגעים, אבל אז נזכרתי שמגיע לה. לאורך כל הקטע שמייק ניסה להפיל את דיק ולגרום לו להפסיד את ה-VETO התפוצצתי מצחוק כשברקע הפרצוף המתעצבן של דיק ככל שעובר הזמן והוא לא מתרשם מהתעלולים של מייק. לא היה שום הגיון במה שמייק עשה, כל העכברושים ברחו מהספינה הטובעת, רק מייק משום מה נשאר נאמן לקפטן שתכף עפה. בכל מקרה, אצלי הוא זכה ליותר נקודות מאשר כל שאר השחקנים שניסו להתחנף לדיק ולהפיל את ג'ן מהתחרות. דווקא זה שמייק היה היחיד שניסה להפיל את דיק, כשכל השאר שהתייאשו מלהעיף את ג'ן והתיישבו על הדשא להסתכל על מייק קובר את עצמו, הפך אותו מבחינתי לדמות מעניינת העונה. יותר טיפש מאמיץ כנראה. אריק מעצבן אותי, כל כמה דקות הוא אומר אמריקה. "תודה אמריקה", "זה מצויין אמריקה", "בשמחה אמריקה". גם המשימות שנותנים לו לא מעניינות בינתיים. שיתנו לו משימה ליצור ברית עם מישהו או משהו כזה, משהו שיכול לפגוע בו אסטרטגית במשחק ואז נוכל לראות איך הוא נחלץ מזה, או שלא. בפידס יש הרבה בכי של אמבר השבוע, חסכו את זה מאיתנו.