בליץ' המנגה - פרק 243

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif :]

אמ"ג הנשק החדש של אישידה 3> וצ'אד 3> זה היה כזה שולט ^_^ או במילים אחרות הם דפקו בהם אונדים XD

heartnet

New member
מיותר |ספויילר|

למה לבזבז פרק שלם בלחימה בהולו חסרי כוח? הפרק הזה לא הראה כלום, בזבוז של זמן שיתחילו להוזיז כבר את המנגה ><

השמלאני

New member
אל תקשיבו לאמיר!!!!

אמיר לא מבין כלום הוא סתם טיפש שאומר סתם דברים זה היה אחלה פרק והראו נשק מגניב זה הי פרק מגניב אמיר סתם אידיוט!

heartnet

New member
יו איזה נודניק#@#@$#

מה אתה מדבר בכלל? אתה בכלל לא קורא תמנגה אתה סתם שומע מה אנשים אומרים וכותב את זה כמו תוכי אולי די כבר?!@# פטפטפט!

השמלאני

New member
אני לא קורא תמנגה?

יא מגעיל אחד תחזור כבר למזכרת בתיה אני קורא מנגות עוד מלפני שחשבו עליך בכלל

heartnet

New member
#$%@

יש לך בעיה עם מזכרת!? וחמודי, להסתכל בציורים היפים זה לא לקרוא, תפנים >> גםכן חושבתעצמו..

Hinamori

New member
לא נכון.../images/Emo181.gif../images/Emo58.gif

זה לא פרק בשביל להלחם נגד הולואים, זה פרק בשביל להראות את הכוחות החדשים של צ'אדו ואישידה דרך זה שהם נלחמו נגד הולואים. >.>

heartnet

New member
מה הראו?

שאישידה יכול לירות וצ'אד חזק? אני חושב שהיה אפשר להבין את זה כבר^^

השמלאני

New member
הראו שגם צ'אד וגם אישידה

התחזקו מאוד זה פריט חשוב אוף אוווווף אני שונא שאתה חושב שאתה יודע הכול!!! זה ממש מתחיל לעלות לי על העצבים זה שאתה עובד במכון וייצמן לא אומר שאתה יותר טוב מכולם תודה שטעית וזהו! ארררר *תנועה מגונה*

heartnet

New member
אוף! די! נמאס@#$

אתה פולט יותר שטויות מעמיר פרץ וראש הממשלה ביחד >< לא אמרתי אף פעם שאני יותר טוב מישהו (רק ממך) אז די להכניס לי מילים לפה >< אוף!

השמלאני

New member
אמיר....אני רציני די כבר

די כבר עם הפאסיב אגרסיב הטיפשי הזה שלך תפסיק לשחק משחקים של ילד קטן! ובמיוחד תפסיק להשמיץ אותי אני קורא את המנגה! אתה סתם אומר וכן הבעיה שלי עם מזכרת זה שאתה שם! לך לך תראה גאנדם יא מעצבן אחד הייתי מוסיף עוד כל מיני מילים אבל אני אשמור על הכבוד שלי!

למעלה