בליץ' פרק 314 במנגה

burhtk1

New member
../images/Emo58.gif הנה זה מתחיל

סוף סוף המלחמה הולכת להתחיל. אבל אייזן חישב את זה שכל קפטן חזק (כולל המרפא) יגיע להוקו מונדו ויכלא שם ביחד עם הוויזארד היחיד שעוזר לסול סוסייטי (איצ'יגו..). מעניין איך יצליחו לצאת. אולי ישתמשו בנל? היא אראנקאר.. או אולי אחד מהוויזארדים יגיע? (הוויזארדים מסוגלים לפתוח דלת להוקו מונדו?

../images/Emo58.gifוואי

איזה פרק טוב O_O כבר מזמן לא נהנתי כ"כ בפרק של בליץ D: שוב פעם אייזן מראה כמה הוא חושב קדימה 3> ואני ממש מקווה שנזכה בסבב קרבות הזה לראות את הבאנקאי של אורוהרה *________________* X3

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif

בסאגת סולסוסיאטי, אחרי שרנג'י נלחם בביאקויה ונמצא על סף מוות, מראים שם את השיקאי של אורהארה... אני חושב שזה שם אבל אני בטוח במליון אחוז שהראו את השיקאי שלה

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifחחח

כן, מנטה כחולה כזו Oס ולא, סאגת ס"ס היא לא ספוילר ס.ס

Hinamori

New member
בטח שזה ספוילר. לא כולם ראו אותה.

כל פרט על העלילה הוא ספוילר, גם פרטים מפרק 5.

3 פעמים עד כמה שאני זוכר

ב10 ימי אימון של איצ'יגו לפני סול סוסייטי בפעם הראשונה שיאמי ואוליקיורה הגיעו לקרקורה בפעם השנייה שיאמי הגיעה לקראקורה (עם גריג'ו,לופי ושות')

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif הו ואו

איזה פרק מעולה ס.ס כאילו, ואו?! כל הקפטנים, אולי בנקאי?^_^ דרךאגב, שמתם לב שבסוף, בתמונה של הקפטנים, למטסומוטו יש קצת יותר מדי מחשוף?._.'

JeeChan

New member
פרק טוב ^___^ ../images/Emo58.gif

סג היה מצחיק שאייזן כמו שציפו חשב על הכול מראש וידע כבר שכל זה יקרה, אבל הקפטנים חשבו צעד אחד מאליו וכבר שם מחכים לו XDDDDDDDDD. הולך להיות קרב טוב 3:

Hinamori

New member
פאק יה!! D:../images/Emo58.gif

נויטורה ונריאל (בפרק הקודם) - ווהווו~ 3> שנל תחזור להיות נריאל בשביל המלחמה! ;_; כל ה"לולול אני יודע מה יקרה ותכננתי הכל" של אייזן מעצבן אותי בד"כ, אבל לא הפעם, כי... אומגגגגג קפטניםםםם!!!! סויייייי &$^#$@# שונסק'הההה $^#%@&4 אוקיטאקוששששש &%^#^T$@ ...והשועללל ^$%^#&^#$ 33333333> וחוץ מזה מעניין אותי איך השאר יצאו מהואקו מונדו. (בלי קשר - מתי יהיו קפטנים חדשים? ;___; זה נראה מגוחך. לא יכול להיות שאין ביקוש לתפקיד! ): ) אמממ זהו. XD בינקטופיה גרועים

Hinamori

New member
אה, ומה הקטע עם אוריהימה?../images/Emo58.gif

למה סתם לסחוב אותה למגדל אם אתם הולכים ממילא? י-י

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifספקולציות מאת שימי XD

איזן כנראה צריך כמה נשמות להקריב בשביל להציל את אוריהימה הוא יהרוג אותם איכשהו ואז אוריהימה תחייה אותם[אם הוא לא יהרוג אותה תוך כדי] ואז יהיה ממש כיף למה אוריהימה תפתח את ההוגיוקו ואז כל קוראקורה הלכה קחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ^__________________^

Hinamori

New member
מה כיף ב../images/Emo58.gif

מוות של קארין ויוזו? ): (היפותטית, כמובן, כי זו מנגת שונן)

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifרק דבר אחד...

לדעת שלא יהיו עוד פרקים מטומטמים עם הבוהאהאהאהאהאהא וכיוצאבזה... כדוגמאת החתול שהפך לאריה XD

למעלה