סוף סוף המלחמה הולכת להתחיל. אבל אייזן חישב את זה שכל קפטן חזק (כולל המרפא) יגיע להוקו מונדו ויכלא שם ביחד עם הוויזארד היחיד שעוזר לסול סוסייטי (איצ'יגו..). מעניין איך יצליחו לצאת. אולי ישתמשו בנל? היא אראנקאר.. או אולי אחד מהוויזארדים יגיע? (הוויזארדים מסוגלים לפתוח דלת להוקו מונדו?
איזה פרק טוב O_O כבר מזמן לא נהנתי כ"כ בפרק של בליץ D: שוב פעם אייזן מראה כמה הוא חושב קדימה 3> ואני ממש מקווה שנזכה בסבב קרבות הזה לראות את הבאנקאי של אורוהרה *________________* X3
בסאגת סולסוסיאטי, אחרי שרנג'י נלחם בביאקויה ונמצא על סף מוות, מראים שם את השיקאי של אורהארה... אני חושב שזה שם אבל אני בטוח במליון אחוז שהראו את השיקאי שלה
נויטורה ונריאל (בפרק הקודם) - ווהווו~ 3> שנל תחזור להיות נריאל בשביל המלחמה! ;_; כל ה"לולול אני יודע מה יקרה ותכננתי הכל" של אייזן מעצבן אותי בד"כ, אבל לא הפעם, כי... אומגגגגג קפטניםםםם!!!! סויייייי &$^#$@# שונסק'הההה $^#%@&4 אוקיטאקוששששש &%^#^T$@ ...והשועללל ^$%^#&^#$ 33333333> וחוץ מזה מעניין אותי איך השאר יצאו מהואקו מונדו. (בלי קשר - מתי יהיו קפטנים חדשים? ;___; זה נראה מגוחך. לא יכול להיות שאין ביקוש לתפקיד! ): ) אמממ זהו. XD בינקטופיה גרועים
איזן כנראה צריך כמה נשמות להקריב בשביל להציל את אוריהימה הוא יהרוג אותם איכשהו ואז אוריהימה תחייה אותם[אם הוא לא יהרוג אותה תוך כדי] ואז יהיה ממש כיף למה אוריהימה תפתח את ההוגיוקו ואז כל קוראקורה הלכה קחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ^__________________^