בליץ' 257 במנגה
H Hinamori New member 22/12/06 #4 מה לעזאזל. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD עכשיו עלתה לי תמונה מנטאלית של אביר מימי הביניים!אישידה XDDD;;;;;;
מה לעזאזל. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD עכשיו עלתה לי תמונה מנטאלית של אביר מימי הביניים!אישידה XDDD;;;;;;
N Neon taichou New member 22/12/06 #5 ../images/Emo205.gif ../images/Emo58.gif............ הו, היכן זה היית, אישידה אחי? הו, היכן זה היית, קווינסי בישי שלי? הייתי בהואקו מונדוי; יוזו, חיש הציעי מיטתי, כי עייפתי מלהלחם נגד אספאדה ולשכב רצוני.
../images/Emo205.gif ../images/Emo58.gif............ הו, היכן זה היית, אישידה אחי? הו, היכן זה היית, קווינסי בישי שלי? הייתי בהואקו מונדוי; יוזו, חיש הציעי מיטתי, כי עייפתי מלהלחם נגד אספאדה ולשכב רצוני.
S ShimiChan New member 28/12/06 #10 ../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifPAH ~ספוילר~ אישידה עם חרב, שידפקו אותו עם קשת וזהו קשת זה לאיצ'י >: טוב נו, לפחות יש לו מגן נחמד 3= הקשת באמת נראיתה מוזר בגלל שהיא....שטוחה ס.ס
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifPAH ~ספוילר~ אישידה עם חרב, שידפקו אותו עם קשת וזהו קשת זה לאיצ'י >: טוב נו, לפחות יש לו מגן נחמד 3= הקשת באמת נראיתה מוזר בגלל שהיא....שטוחה ס.ס