בליץ' 258 במנגה

JeeChan

New member
נורא עם סוף טוב ../images/Emo58.gif

הפרק היה משעמם עם מלא דיבורים. רק לי החרב של אישידה הזכירה את החרב של זה מזומבי פאוודר ? כלומר חרב שהיא כמו מסור '.' ? בסוף האונד שהוא דפק בה היה נחמד, אבל לא שווה את כל הברבורים שלהם.

JeeChan

New member
מצחיק שכל הזמן התנגדתי לקרוא את

המנגה ובסוף אני היחידי שקורא את המנגה XD

Hinamori

New member
XDDDDDDDD כן אה?

אבל החרב הזאת נשמעת מעניינת. נו טוב, אני אחכה לאנימה וזהו P=

Serf SaN

New member
משום מה גם המנגה

הפכה להיות משעממת..[לדעתי לפחות] אבל הפסקתי לפני המון זמן, אז אני לא יודע~ O:

shui chan

New member
../images/Emo45.gif~

לא מצליחה להיזכר מתי הפסקתי~ ובכל זאת אני כבר לא יכולה לחכות לרגע שבו האנימה תתחבר למנגה :) ההתחלה הייתה מצויינת וכולי בציפיה לראות איך זה יראה!

Goggle Girl

New member
פרק 110

ואוי למי שאתפוס אותו מתבכיין על רפרנסים לפילרים אחרי ההתחברות לעלילת המנגה אם תהיינה התייחסויות שכאלה. דמו בראשו.

Tiger Eye16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחח.. כבר הצלחנו להצויא אותך מדעתך??... חשבתי שאת יותר חזקה מזה XD

Goggle Girl

New member
כי מהבום של מלא מלא מלא פרקים שהיה

לקרוא פתאום זה נהיה פעם בשבוע אם לא יותר, ואז אם יש רגיעה בעלילה, או פאוזה של השקט של לפני הסערה זה עוד יותר מרגיש עייף כי פרק מנגה בשבוע זה שליש אם לא פחות ממה שמועבר בפרק אנימה בשבוע

JeeChan

New member
לא בהכרח

אני יכול לחבר לך את ה20 פרקים האחרונים ועדיין זה יראה לך משעמם. כמות הדיבורים מול כמות האקשן @_@ היא 20 ל1, 98 אחוז מהפרק מדברים ואז 2 אחוז אקשן של עמוד אחד או פחות. המנגה נהייתה משעממת נקודה. כמובן שהאנימה תהפוך את זה למעניין :]

Goggle Girl

New member
שמע, אני לא הבן אדם לבוא ולהגיד לו

"מדברים אז זה משעמם" כי אני הראשונה שאומרת שבליץ' היא לא אנימה שמתמקדת בקרבות. אם זה גם היה נכון אז ז'אנר השוג'ו היה לא קיים וראינו שזה ממש לא ככה, וכנ"ל גם לגבי ז'אנרים אחרים שבהם אין קרבות ואין אקשן. השאלה היא על מה מדברים, מה אומרים ואיך מציגים את זה. אם הם לוקחים את כל העלילה של אייזן ודוחסים את זה לפרק מנגה אחד שכל כולו בלוני דיבור עצומים, זה כן, זה נורא ואיום. אבל אם לוקחים דיאלוג נגיד בין איצ'יגו ואוריהימה ומורחים אותו על שלושה פרקים, כשעושים את התקריבים המפורסמים של קובו טיטה על הבעות הפנים והעיניים והדיאלוג עשוי כמו שצריך אז למי אכפת כמה הם מדברים מול כמה הם נלחמים? אם הם סתם זיבלו את השכל אז בסדר להגיד את זה (ואדרבא אז דווקא יותר טוב שזה בא במרווחי זמן XD) אבל אז השאלה איך זה היה בפרקים האלה P:

למעלה