בליץ' 296

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifבליץ' 296

היה לי כלכך דחוף לקרוא את זה ככה שאשכרה הורדתי את זה כRAW למרות שאני לא יודע לקרוא יפנית[לצערי] וכן, קובו הרס את נל >.>' קנטור? בחייאט ראבק מה זה עכשיו קאנטור!?!?גאד! ונל חוזרת למיני נל :D יאי

JeeChan

New member
מה @_@ ../images/Emo58.gif

סג מה עובר על הסאגה הזאת, קובו כל פעם מפתח דמות להיות חזקה ומדהימה ואז מראה שהיא חלשה. פתאום נל חוזרת לצורה המקורית שלה XD, הוא משחק עם הדמויות XD מעניין מה יקרה לה פרק הבא ועם איצ'יגו יצליח לעזור ם: מה שכן השומרים שלה חזקים D:

burhtk1

New member
XD ../images/Emo58.gif

תגידו, רק אני דמיינתי לעצמי שאיך קוראים לו הוציא משהו אחר מהמכנסיים? XD (תמונה צרופה) ורואים שקובו מראה על ידי מטאפורה את טוב ליבה של נל לפי הצורה האמיתית שלה; עז :) ידוע לפי אגדות שטוב לב והצד הטוב מפורשים על ידי עיזים/כבשים. ולפי דעתי טוב שנל יצאה מהתמונה. עכשיו היחיד ש(אולי) יוכל לעזור הוא הולו איצ'י או אחד מהוויזארדים :) או אולי אולקיורה Oם

ShimiChan

New member
XD כשמסתכלים על זה ככה...זה באמת

נראה...דיי....מוזר XDDDDDDDDDDDDDDDDD

burhtk1

New member
אה כן.. ../images/Emo58.gif

זה לא קנטאור.. קנטאור זה יצור שהוא חצי בן אדם חצי סוס. כאן היא חצי עיזה חצי בן אדם XD

ShimiChan

New member
כן זהו זה עלה לי בראש...

אבל קנאטור זה יצור שהוא דיי אדם בפלג גוף העליון שלו ובלפג גוף התחתון שלו הוא בעל ארבע רגליים[לרוב, סוס] זה מוזר כי זה באמת נראה כמו סוס P: שיהיה X_X

הא! ידעתי! ../images/Emo58.gif

ידעתי שהיא תהיה סוג של כבש/עז! זה היה ברור עם הגולגולת שלה
אז מסתבר שבאמת כל שארית גולגולת של ארנקר מעיד על סוג הבע"ח שהוא (לול, סזאיל הוא פרפר? XD) דווקא פרק דיי נחמד, הוא היה קיצבי כזה הבעיה שיש מצב שעכשיו גם שני העוזרים של נל יפסיקו להילחם כי "נגמר לה הרצון להילחם" אומשו כזה <.< אבל אולי הקרו הכפול יעשה את העבודה 3: הוא דיי מגניב האמת ^.^ והלוואי הולואיצ'י... הלוואי.. אפשר לקוות, נכון? *.*

burhtk1

New member
יש משהו שלא הבנתי ../images/Emo58.gif

שני העוזרים של נל הם ארנקרים? הם נראים כמו הולוהים רגילים Oם אפילו שלפי הפלאשבאק הם היו ארנקרים..

למעלה