במיוחד בשביל אורית

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif במיוחד בשביל אורית

מיכ. Question: For the love of Snapple, give me House scoop! — Laura Ausiello: Finally got some good House-Cameron (Hameron?) dirt for you kids. Exec producer Katie Jacobs hints that the season premiere could mark a major turning point for the star-crossed MDs. "In the first episode," Jacobs previews, "Cuddy gives [House] Ketamine. I don't want to reveal how temporary or to what degree it works, but it does have some success. Now, Cameron has always been attracted to House — in his opinion because he's wounded. So, I think House is gonna want to know from Cameron if [her feelings are the same] if he's healthy and walking around. And what will that relationship be if he's no longer that wounded puppy?" אהבתי את הfor the love or snapple
========================================================================= ועוד אחד שלא כל כך מתאים לי. מה קרה לi'm game לגבי H/W?! רוברט לא הסכים או משהו?
Question: Any news on House? Please tell me Cameron and Chase will finally get together…. You know, when she's not high. — Elizabeth Ausiello: Make up your minds, kids. Do you want Cameron with Chase or with House? (Sounds like the makings of a great TVGuide.com poll!) I know which way Jennifer Morrison (Cameron) would vote. Although she was a no-show at Fox's press-tour bash last week, an adorably tongue-tied Hugh Laurie delivered — or, rather, attempted to deliver — a message on her behalf. Here's our exchange: Laurie: I'm going to tread here very carefully because Jennifer is actually still working. She asked me to say… can I say this? Because it's going to get her into such trouble. I'm going to have to let her say it. She will get her opportunity to say it. Ausiello: C'mon, give me a hint. Laurie: She is keen to see a… a…. a… development of the relationship we hinted at before. She put it more graphically. Ausiello: She wants to see House and Cameron have sexual intercourse? Laurie: Wow! I thought there were whole steps [leading] up to that, but you went right there. Ausiello: How do you feel about it? Laurie: I feel as awkward as [House] does. It's inappropriate in so many ways, and yet if two people are attracted, then I suppose there's not much you can do. But I'm 50 times her age and I'm her employer and I can't see good things coming from it. כמה חבל ש"תעשה לי ילד" לא הולך כל כך טוב באנגלית...אי אפשר להגיד לבנים have my child כי זה נשמע כאילו מבקשים מהם ללדת ו...זה לא כל כך פרקטי. המ..טידביט מהמחשבות שבאות לי עקב צפייה בITAS

Benjamin Turner

New member
לא יודעת, טל לא עונה לי ../images/Emo7.gif../images/Emo8.gif

יא, תודה רבה, איזו מותק
אני לא מאמינה! לא אמרת שהיא יוצאת עם ג'סי ספנסר? הייתי בטוחה שיו יגיד שהיא רוצה שקמרון תהיה עם צ'ייס... (טוב, מי האידיוט שירצה דבר כזה? ולמה פתאום האוס נשמעת כמו טלנובלה, ואני כמו בת 14 צווחנית מול... אהם... סגונדו אראנה או איך שלא קוראים לו?). אנא דווחי אם היא אי פעם אכן תאמר זאת בעצמה
לא יודעת, אני מתחילה לשנות את דעתי. אני חוששת שהכותבים ישכילו להוציא מהאמרון את הפוטנציאל שטמון בהם בלי להרוס את הסדרה ולהפוך אותה לדרמנובלה. האם יכול להיות שהם יצרו את קו העלילה של הקטמין רק (או בעיקר) בשביל לתת הזדמנות להאוס להיווכח שקמרון באמת אוהבת אותו?! זה כל כך... טלנובלי!
כנראה שבאמת רק ווילהאוס (או שמא הילסון?) יספק את הסחורה. ואז אולי יו לא ירגיש שלא בנוח, או יחשוב שזה לא יאה
בכל מקרה, אני לא יכולה לחכות שהעונה השלישית תתחיל כבר! אותה אראה עם האמריקאים, אין מצב שאחכה. אפשר להגיד להם have a baby with me או משהו, אבל איכשהו נראה לי שגם זה לא בדיוק יתקבל בברכה
אה, וסתם כדי לא להיתקע עם השם טוֹבּי, קוראים לי אירית

Benjamin Turner

New member
אוווּפס, סורי, אני לא בענייני

טלנובלות (חוץ מטלנובלה בע"מ והאלופה, שגם הן כבר לא יהיו לי היות ואני מתחברת לyes).

sacrament

New member
חפיף../images/Emo9.gif

האמת...שאני רואה הכל חוץ מהישראליות
לא יכולה לשמוע כזה זבל בשפת הקודש.

Hieros Gamos

New member
סורי 3 בלילה וכאלה../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif../images/Emo58.gif

האוס/ווילסון לנצח
לא חושבת שהסטוריליין של הקטאמין זה בשביל זה, אני חושבת שהם רצו לתת ליו טיפה מנוחה וגם כי זה מוביל למה שהולך לקרות בעונה שלישית בקשר לכאב ולהתמכרות שלו לסמים ששניהם בטוח יהיו מושפעים מהעובדה שהמקל והכאב חוזר *מאושרת* גם אני חשבתי שהיא תגיד שהיא רוצה קמרון/צ'ייס כי זאת גם הייתה השאלה שנשאלה שם אבל נראה לי שכל הבנות פשוט רוצות להיות עם יו
ליסה הרי אמרה שהיא רוצה שלהאוס וקאדי יהיה one night stand that ends badly וכאלה
ואממ טל אמרה שהם יוצאים, אני יודעת שהם יצאו לא יודעת אם זה עדיין תקף...

Benjamin Turner

New member
אבל אבל ../images/Emo58.gif

איפה ההגיון בלתת לו שלושה(?) פרקים חופש *לאחר חופשה*? מילא היו עושים זאת באמצע העונה... (או שגם בno reason הוא לא משתמש כלל במקל?) לא יכולה להאשים אותן

Hieros Gamos

New member
תראי *giggle בדיחה פרטית*../images/Emo58.gif

אני לא יודעת!!! LOL אבל גם בב99% מno reason אין לו מקל וזה אגב לא שלושה פרקים, בפרק השלישי כבר יש מקל ^^'
*אושר* אממ חוצמזה שהלוח שידורים שלהם השנה די מבולגן אז יכול להיות שגם זה קשור איכשהו. בטח יהיה לו פול זמן הפסק בחורף כי אני מניחה שעכשיו הם מצלמים סביבות השמונה פרקים ואז יש לו הפסקה ממש גדולה עד סביבות דצמבר או משהו כזה. הלוח שידורים נוראי השנה, אני כל כך אסבול. מתחילים ב5.9, יש 4 פרקים, חודש הפסקה, עוד סביבות ה4-5 פרקים, הפסקה כל דצמבר-ינואר חוזרים לקראת סוף ינואר ואז הם די בסוויפס...אני מניחה לפחות, אני סגורה רק על החודש הפסקה, לא יודעת מתי הם יפסיקו את השידורים בחורף ומתי הם יחזירו, אני מניחה שזה יהיה כמו שנה הבאה כי זה עדיין אמריקן איידול
גם אני לא

Hieros Gamos

New member
שם של פרק חמישי../images/Emo58.gif

פרק חמישי-fools for love מי רואה האוס/ווילסון בעתיד של הסידרה?! LOL like that's ever gonna happen אני רק מקווה שזה לא האוס/קמרון
אה ואני מקווה שיש פה סטיבן פריי אבל שוב, like that's gonna happen
שאר השמות למי שרוצה ולא זוכר ותאריכי שידור- 3.01 Meaning 9/05/2006 3.02 Cain & Able 9/12/2006 3.03 Informed Consent 9/19/2006 3.04 Lines in the Sand 9/26/2006 3.05 Fools for Love פרק חמישי ישודר אחרי החודש של הבייסבול אינעלבית. אף אחד לא באמת רוצה לראות בייסבול! אני רוצה האוס!

Hieros Gamos

New member
לא לא, מבחינתי הוא מסמל את מה שנראה

בפרק וזה רע! ולא אכפת לי שזה יהיה לשני פרקים או פחות, זה עדיין רע *am being sadist*

Hieros Gamos

New member
תשמעו../images/Emo70.gif

http://www.tvguide.com/news/podcast לכו לכאן ותשמעו את ה"פרק" האחרון של הפודקסטים
הכמה דקות הראשונות ממש משעשעות והם על לא ממש ספוילרים אבל טיפה ספוילרים של האוס. בערך.

למעלה