בנוגע לשאלה שמטרידה רבים כאן.

../images/Emo58.gif בנוגע לשאלה שמטרידה רבים כאן.

*ספוילרים לפרק 6 - גורו לכם!* שאלה ענקית שמתעוררת היא מתי הספיקו להחליף את איימי בגנגרית. הפרק השני מפרקי המלאכים נקרא Flesh and Stone. מה דעתכם, יש קשר?

מוגלי7

New member
לא נשמע הגיוני במיוחד.../images/Emo58.gif

הרי תחשבי על זה, אירועי הפרק הזה הם די מוקדמים בעלילה הכללית, אפילו לפני שרורי הצטרף לטארדיס, משמע שאם היא הוחלפה בפרק הזה אז איימי האמיתית בקושי עברה הרפתקאות עם הדוקטור ואיימי הגנגרית היא זו שהתחתנה עם רורי וזו שנכנסה להיריון מלכתחילה.

rakefet666

New member
מה זה משנה?../images/Emo58.gif

איימי עדיין הייתה שם במודעות שלה- מה זה משנה אם היא הייתה בגוף אמיתי או ב"בשר"?

מוגלי7

New member
זה משנה../images/Emo58.gif

כי גם אם איימי האמיתית נמצאת במודעות של הבשר, האדם שנמצא מולנו הוא עדיין לא איימי. עזבי את זה, נלך לפי ההיגיון- Flesh and Stone התרחש לפני שאיימי נכנסה להיריון. הבעיה נפתרה, לאנשים שחטפו אותה אין שום עניין בה כי היא עוד לא בהיריון.

rakefet666

New member
מי אמר../images/Emo58.gif

שהם לא מי שהכניס אותה להריון? (כאילו שזו תיהיה הפעם הראשונה שהשתילו תינוק-חייזרי בבטן של מישהי בסדרת מד"ב)

מוגלי7

New member
אוקיי, יכול להיות.../images/Emo58.gif

אבל אני עדיין לא מאמין שהם לקחו אותה בFlesh and Stone, לא נשמע לי הגיוני... מתי הם יכלו בכלל לחטוף אותה? היא הייתה תחת השגחת אנשים כל הפרק וכשלא הייתה היא הייתה תחת השגחתנו. ואיך בכלל הם יכלו להגיע לחללית? בקושי הדוקטור הצליח...

rakefet666

New member
אני לא אומרת שהיא ../images/Emo58.gif

נחטפה אז, פשוט זה לא עד כדי כך מטורף שחטפו אותה כ"כ מוקדם- מופט אוהב לשגע לנו את השכל. מצד שני היא כן החליפה בגדים בעונה החמישית, אז למה לא בשישית אם היא לא נחטפה? (לא שחייבת להיות לזה סיבה- הדוקטור לא מחליף בגדים במשך מאות שנים ולא נראה שזה מפריע לאף אחד, אלא אם יש לא ערימות על ערימות של חליפות זהות)

מוגלי7

New member
זה גם משהו שרציתי להתייחס אליו../images/Emo58.gif

למה כולם חושבים שהיא לא החליפה בגדים? היא הייתה עם אותם בגדים בפרקים 1-2 ובפרקים 5-6, שזה לא באמת פרקים נפרדים כי זה אותו סיפור וגם בפרקים 5-6 היה לה ז'קט שלא היה לה ב1-2 ונעליים שונות. היא הייתה עם בגדים אחרים בשאר הסיפורים. חוץ מזה, גם מרתה לא החליפה בגדים בערך כל העונה השלישית.

rakefet666

New member
../images/Emo207.gif סתם משהו ששמתי לב אליו../images/Emo58.gif

אני עכשיו רואה את "בחירת של איימי מהעונה הקודמת ו-איימי בהריון. ו(אאל"ט) מתי שרואים את איימי מהעתיד בפרק עם אנשי הלטאה ההם - היא בהריון. ובעונה השישית היא חושבת שהיא בהריון אבל אז היא לא אבל אז היא אולי כן ואולי לא ואז היא כן. אם רורי הוא הבחור שמת יותר מידי איימי היא הבחורה שבהריון יותר מדי.

נר2

New member
../images/Emo58.gif להזכיר לכם

איימי הצטרפה לדוקטור יום לפני החתונה שלה עם רורי.. ויתכן שהיא כבר היתה בהריון אז.. מישהו חשב שאולי כבר אז הסיילנס לקחו אותה? זה מסביר את התעלומה של הבית שלה והחדרים המיותרים.. וזה שהיא לא זכרה את העבר שלה.. זה גם מסביר למה הדוקטור לקח אותם לונציה.. בסוף היצור אומר לדוקטור את אותו הדבר שהיצור מהפרק הראשון אמר. ואני מוכנה כבר שיחליפו את ריבר סונג באיימי בתור השותפה של הדוקטור במסעות שלו. היא במילא יותר מענינת.. KILL AMY!!!!

../images/Emo58.gif בקשר לתגובה הקודמת שלי

עכשיו אחרי שראינו את פרק 7 לא בא לי שאיימי תמות כי אני לא רוצה שריבר תגדל בלי אמא חחח אני כל כך מעריצה את ריבר אני לא יכולה :) כל הפייבוריטס שלי ביוטיוב הם עליה

למעלה