בקשר לחשד שיש לי.....

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifבקשר לחשד שיש לי.....

זה לא בדיוק ספויילר כי זה גם נובע מהעונה הראשונה אבל, יש לי תחושה/חשד שסלואן אולי הוא האבא האמיתי של סידני.... (חשבתם על זה פעם?)

dress n glasses

New member
אבא?אני הדודה שלך

ואת אם אני זוכרת נכון ראית את כל הפרקים ששודרו (כך שבינתיים אין לזה שום ביסוס). אני חושבת על זה כבר מאמצע העונה הראשונה המקורית וכולם צוחקים עלי. גם חשבתי לכתוב כאן סיפור קצר שזאת העלילה שלו- אין כמעט שיחה פרטית שלהם שהוא לא אומר לה שהוא אוהב אותה כמו בת אבל אולי זה כדי להצדיק את ההתפתחויות בסיום העונה ה2 ביחס שלו אליה. אני מאמינה שאם היה לזה יסוד אז אמא שלה הייתה אמורה לרמוז משהו. לדעתי אם לג' ג' יגמרו הרעיונות בקרוב ויחזירו את הדמות של האמא אז סביר להניח שיגלו שלאירינה ולסלאון היה רומן (נשמע מופרך ...אבל אם ביפים והאמיצים גילו אחרי עשור שרידג' הוא לא פורסטר אז גם זה עלול לקרות....
)

קרלוצה

New member
../images/Emo6.gif

צודקת אין בסיס לעיניין חוץ מרמזים מוזרים וקטנים של סלואן..... אני מאוד מקווה שזה לא נכון כי באסה אם העלילה תתחיל להיראות כמו היפים והאמיצים, מפחיד!!

זה רק אני או שכרגע השוואת בין..

היפים והאמיצים וזהות בדויה?!... איך אפשר בכלל להשואת בין השנים?! *אם במקרה נשמע כמו התקפה אז זה לא הכונה... אז פשוט שוק*

dress n glasses

New member
ג'י ג'י- כבוד? כנסי להסבר

לא השוותי ישירות בין היפים והאמיצים פשוט הראתי דוגמא לזה שתסריטאים מתדרדרים לביבים עמוקים ויוצאים מזה ע"י תסריטים מוזרים ומופרכים מהיסוד (ולא שחלילה התסריטאים של היפים והאמיצים מוכשרים מדי לטעמי) ושלמרות שכלום לא נראה לעין יכול להיות שמכינים את הקרקע לאיזשהו ביזיון עתידי שכזה . ואגב.... מספיק אם להזכיר את הסיום של פליסיטי (באדיבותו של אותו ג'ייג'יי) שהיתה סדרה טובה מאוד (לדעתי הצנועה) והסתיימה בחזרה לעבר של הפליסיטי ע"י כישוף
!! (זה נמשך יותר מפרק אחד כך שזה היה ממש בלתי נסלח) כך שאי אפשר לחשוד בו שהגאוניות שלו לא יכולה להתפזר יום אחד.

אה.. הבנתי אותך..

ואני חייבת לציין שבקשר לפליסטי... את כל כך צודקת! אני הייתי מאלה שצפו והפסיקו קצת אחרי שהסתפרה (אני לא יודעת איזה עונה זה היה... אבל זה לא היה כי היא הסתפרה.. אלא כי פשוט הסדרה התדרדרה..) אבל אני עדין הייתי רואה פרק פה או פרק שם. ואני זוכרת משו עם כישוף... ואני זוכרת משו שנואל מת ואז או שהיא חזרה אליו.. או הייתה באיזה מציאות אחרת.. אני כבר לא ממש זוכרת..

dress n glasses

New member
עוד תוספת מהקאסט של פליסיטי

דיברנו על זה בזמנו על כל המשתתפים מפליסיטי שהגיעו לאליאס: אז אחרי וייס (בתפקיד שון בפליסיטי) סידני (חנה קראו לה שם?...שכחתי כבר) עוד איזו אנליסטית בעונה שנייה (כמנתחת בדיקות נוירולוגיות) עכשיו הגיעה גם חברתו של שון הלא היא מייגן (המכשפה) נרתמת בעונה השלישית למאבק אחר הרמבלדי כאחת מן השורה (ויותר מזה לגבי תפקידה בכוח אני לא אומר כדי לא לספלייר)

amirze

New member
את יכולה לתת את השמות של הדמויות?

כי לא הבנתי על מי דיברת...השמות שלהם באליאס...

dress n glasses

New member
תקציר שחרקני פליסיטי/אליאס

מתוך השחקנים הראשיים
סידני בריסטו = שיחקה דמות אורח בשם האנה ביב
אריק וייס = שיחק דמות די ראשית בשם שון (אפילו היה יהודי שם)
קארי (החל מסוף עונה 2 חברה של מרשל) = שיחקה בפליסיטי דמות ראשית בשם מייגן שהיתה גם אשתו של שון מהשורה למעלה. בתפקידים משניים זיהיתי עוד כמה אבל כרגע אני זוכרת את
וירג'ניה קאר = הבוחנת הנוירולוגית בסצינה של שחזור הזכרון שעשו לוויל כדי לפענח את הקודים של סארק (עונה 2 פרק 5) שיחקה בפליסיטי בתפקיד היועצת טוני פאבון.
ליטבק = עורכת העיתון שבו עבד וויל שיחקה גם היא בתור פרופסור לאומנות בפליסיטי.

למעלה