בקשת עזרה....

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gifבקשת עזרה....../images/Emo124.gif

שלום לכולם. ברצוני לפתוח פאב/באר.....באזור ת"א. כסף יש לי (תודה לאל)....אך אני זקוק לתוכנית עבודה. כלומר,אני זקוק לעזרה בכל הנוגע לאישורים (עיריה/משטרה..וכו) ובכלל - אם למישהו יש איזו שהיא תוכנית עיסקית אשמח לשמוע וללמוד. תודה.

nirdagan

New member
לגבי אישור עיריה ומשטרה

בדוק במחלקת רישוי עסקים בעירית תל אביב. תוכנית עסקית זה סיפור אחר ונפרד מזה.

הודעה לשלומי

באתר של: www.asakim.org.il נראה לי שתמצא הרבה טיפים! (ובאופן כללי: בכל מנוע חיפוש טוב תחפש: עסק קטן וכו´ ותמצא מידע רלוונטי) בהצלחה!

אופפססס... לא שמתי לב ../images/Emo12.gif

מישהו כבר קישר אותך לאתר הזה... אז תתעלם מהודעתי! אבל עדיין בהצלחה

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gifמישהו במיקרה יודע.......

כמה בערך יש לשלם שכירות על עסק ברחובות כמו אלנבי/בן יהודה/לילינבלום?? עסק=פאב (גודל סביר)

nirdagan

New member
תשאל בשוק...

קודם כל אינני יודע מהו הגודל הסביר לפאב. זה ענין שלך כי זה המקצוע שלך. כדי לדעת את המחירים תפתח עיתון ו\או תלך למתווכים ותשאל. אפשר גם להסתובב באיזורים שבהם אתה מחפש ולחפש שלטים "להשכרה". בעסקים זה שיטה שעובדת יותר טוב מאשר בחיפוש דירה למגורים.

zvika30

New member
לפי השאלות אתה בתחילת הדרך ממש

לי אישית זה נראה יותר מחלום שאתה רוצה להגשים מאשר להתפרנס.פאב? בר? לקחת בחשבון שזו עבודת לילה ? ואם אתה לא שם בשעות הפעילות הקופה בסכנה? אם זה בכל זאת מתאים לך הייתי מציע לבדוק קצת בעיתונים מי מחפש משקיע לעסק כזה ולהפגש עם כמה לראות,לשמוע,לרחרח,לבחור לך רואה חשבון טוב שיבדוק את הספרים.אולי להכנס שותף בתחום שאתה לא מכיר יהיה עדיף. בהצלחה

אני מכירה מישהו שגם רוצה להקים פאב

שלומי שלום לפני כמה שבועות הגיע אליי מישהו עם רעיון של פתיחת פאב , אך הוא ממוקד לקוחות למגזר מסויים, הוא מצא מקום ללא עלות, אך שילב את בעל המקום לרווחיו העתידיים מהשתיה ומהופעות שיהיו. אם מענין אותך אולי תוכלו לעשות שיתוף פעולה. שוב אני חוזרת, מכיוון שאני שומרת על סודיות, קשה לי כאן לחשוף את הרעיון שלו, אך זה למגזר מסויים שדורש פאב מסוג זה. הבחור עצמו הוא איש רדיו ויש לו קהל מאזינים גדול שמחכה שהוא יפתח פאב זה. אם תרצה אוכל להעביר לו את הטלפון שלך שיצור קשר איתך ויספר לך על המיזם. אני רק מציינת כאן שעדיין לא שאלתי את רשותו, אני אעשה זאת במידה וזה מעניין אותך. בנוסף לפני כמה חודשים הייתי מעורבת גם במציאת משקיעים עבור קבוצה שהתארגנה לפתוח פאב גדול בת"א, ואני יכולה לשאול כיצד הם התקדמו, אני יודעת שהם ניתקעו עם כסף. בברכה עינת בר-און

למעלה