דוקטור הו 401

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif דוקטור הו 401

OMG! השניה וחצי של בילי פייפר פשוט עשתה לי את הפרק. דונה חזרה בורסיה הרבה פחות מעצבנת והרבה יותר מתחבבת, בדקה וחצי של דיאלוג הבהירו לנו שלא נחזה בעוד זוועות "מרתה מתאהבת" מצדה של דונה וטיזר מעניין מאד על הפרק הבא שמתרחש בפומפיי (לא ממש היתה להם ברירה הכריחו אותם להתשמש בסט..)

XUXA141

New member
אכן ../images/Emo58.gif אחלה פרק.

נותן הרבה דברים מעבר לעלילה בסיסית של אישה רעה שזוממת מזימות. (אגב, הבחורה שבהתחלה יושבת, שחורת עור, ושואלת שאלות את המנחה, מאיפה אני מכירה אותה?) אז מה היה לנו? שינויים בדוקטור - הוא מציל את ה"ילדים" (דונה הזכירה לו שבפרק שלה הוא הרג ילדים בלי בעיות), הוא מודע לזה שמרתה היתה מאוהבת בו (למרות שהוא העמיד פנים שלא, כשמרתה ניסתה נואשות לרמוז לו), אבל מצד שני הוא לא נורא התאמץ להציל את מיס פוסטר (הוא יכל לתפוס אותה למרות רצונה, ולהכריח אותה). גם דונה נרגעה, היא כבר לא המטורפת ממקודם, למרות שיש לה המון חוש הומור (כולל כל התיקים שהיא העמיסה על הדוקטור). היה נחמד גם הדיאלוג של MATE וזה שהיא קראה לו "דבר ארוך מהחלל". לא הבנתי למה הוא זרק לזבל את העט המיוחד, לא שימושי לעתיד? עכשיו אני מאד סקרנית לגבי רוז, בהתחלה חשבתי שמכיוון שזה במימד הזה, והרי רוז לא יכלה לחזור, אז זו אולי מישהי דומה לה, נניח כפילה מעולם אחר, אבל ברגע שהיא נעלמה אחרי כמה צעדים, זה הבהיר שזו רוז המקורית. הצפי שלי לפרק של פומפיי - הדילמה של הרצון להציל אנשים, והאיסור לשנות את ההסטוריה, למרות שהיא קשה.

Iced Hammer

New member
../images/Emo58.gif בהחלט פרק טוב

התחלה טובה לעונה , למרות שאני לא ממש מרוצה מהבחירה של דונה ... היא די היסטרית ... צריך לחכות לראות מה יהיה הקטע עם רוז ... בתקווה שבאמת יחזירו אותה.

XUXA141

New member
../images/Emo58.gif גדול להמשך עונה 4

רוז אמורה להופיע בפרק 11 של העונה הזו, בתור "מישהי מהעבר שעוזרת לדונה". אגב, צריך לעקוב ולראות אם יש מילים, שמות או מושגים שחוזרים.

alexy13

New member
ס

איך אתם יודעים את התוכן של הפרק? זה כבר שודר ?

GrEeNgIrL3

New member
הפרק שודר בבריטניה

אבל יש דרכים אחרות לראות את הפרק אם אתה רוצה לראות את הפרק תשלח לי מסר (אסור לדבר על זה בפורום וזה...)

GrEeNgIrL3

New member
פרק טובבב!! ../images/Emo58.gif

פרק פתיחה מצויין לעונה! הקטע שהדוקטור ודונה רואים אחד את השני בפעם דרך הדלת והחלון פשוט גדוללל!! ושגברת פוסטר אומרת להם "אנחנו מפריעים לכם?" חחח כל הפרק רק צחקתי.. גם בסוף, השיחה של הדוקטור ודונה שהיא חושבת שהוא רוצה להזדווג איתה חח, אהבתי את התגובה שלה
וכמובן-- רוז!!!!! חבל שזה היה שתי שניות.. אני מקווה שהמשך העונה יהיה מצחיק כמו הפרק הראשון..

alexy13

New member
ראיתי תפרק

אחד הטובים לא ? למרות שלא הבנתי מאיפה הם מכירים? דונה והדוקטור.. וגם רוז זה היה קטע מוזר.. כאילו מה באה לשניה ונעלמה.... קצת מוזר

XUXA141

New member
דונה הופיעה לראשונה..

בספיישל של חג המולד בין העונה השניה לשלישית.

פרק מצויין ../images/Emo58.gif 401 דוקטור הוּ

למרות שקצת מוזר לי שדונה פחות edgy וחצופה, אולי זה טוב שהיא כך עכשיו, כי למען האמת היא היתה ממש מעצבנת. יהיה מעיין לראות את הדינמיקה של הדוקטור ושלה בפרקים הבאים. העלילה של הפרק היתה ממש טובה, הסיפור עם ה-super nanny היה משעשע לגמרי בהתחשב בעובדה שאלו היו הבריטים שהביאו לעולם את התוכנית המעצבנת הזו. היצורים מהשומן היו כאלה חמודים שאין לי מושג איך אפשר לכעוס שהם יצאו. בחיי, הם היו כאלה קטנים וחמודים, והם עשו גם שלום וכל הזמן חייכו - נהדר. וגולת הפרק - רוז. ההופעה הזו, הקצרצרה, של שתי השניות, ממש עשתה את הפרק. כל כך מעיין אותי לדעת מה הולך להיות arc הסיפור שלה. אני מאוד מקווה שזה לא הולך להיות כמו -
טורצ'ווּד עונה 2-כולה! עם קפטן ג'ון שהופיע בפרק הראשון ואז בפרק האחרון [עם הופעה קצרצרה בפרק לפניו] וזהו, כי זה יהיה ממש חבל.

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif

החלק שהכי אהבתי היה השיחה ללא מילים של הדוקטור ודונה. וכמובן הסיום שלה. הבנתי את רוב השיחה אבל היו חלקים שממש ממש לא הבנתי מה דונה מנסה לומר בהם. צריך לעשות תירגום מסודר של הקטע הזה.

alexy13

New member
אני לא מבין..

כולם פה מדברים על התוכנית טורצווד... היא כל כך טובה?

stavoonia

New member
קודם כל...

כן :) דבר שני, זה אחלה נושא לדבר עליו בזמן שלא משדרים את הדוקטור. העונה הרביעית עלתה רק עכשיו.

היא חביבה לעיתים.

אני פחות אוהבת אותה מדוקטור הוּ, אבל לקראת סופי עונה היא נהיית ממש טובה.

Tristana

New member
../images/Emo58.gif ראיתי את הפרק אתמול... ../images/Emo15.gif

אהבתי... פרק פתיחת עונה לא רע בכלל, לדעתי... די הזכיר לי את פרק פתיחת הסידרה, "רוז" - שתי נשים ללא עתיד מקצועי, מוצאות משהו שלא חשבו שהן חיפשו. אהבתי את מיס פוסטר, בפרודיה על סופר נני רצחנית (1:0 לדונה), וגם את האדיפוס החמודים - הדבר הראשון שחשבתי כשראיתי אותם היה היצורים החמודים מהסרט Galaxy Quest, שהתגלו כרצחניים במיוחד. אהבתי את השיחה מעבר לחלונות (כמובן), את החקירות בנפרד, את העיתונאית (די חששתי לגורלה), את הסבא של דונה (הוא היה ב-Voyage of the Damned, לא?), את הסוף, כמובן, כשדונה הצטרפה והם עפו מעל הסבא וניפנפו לו לשלום... למעשה אהבתי כל שניה של קתרין טייט על המסך, מבחינתי היא תוספת מושלמת לסידרה... רק מה, התאכזבתי מהכוונה להחזיר את רוז... כי הרי היא לא תחזור לבד, אלא אם כל הפמליה (או הפמיליה)... אהבתי את רוז בשתי העונות, אבל אם היה דבר טוב אחד בעזיבה שלה זה שיחד איתה עזבו היצורים המכונים ג'קי ומיקי (צמד "שחקנים" הכי חסרי כישרון שיצא לי לראות בטלויזיה הבריטית), אז אם היא תחזור, אין מנוס מלראות אותם שוב, וחבל... וגם,
=> ראיתי באחד מאתרי הספוילרים ראיתי משהו את המושג ATMOS... אולי זה יהיה ה Mister Saxon של העונה, כי ראיתי את מדבקת ה ATMOS על שמשת המונית שבאה לאסוף את הבחורה השמנה...

למעלה