אני שמעתי-../images/Emo58.gifעונה 2
ההודעה מכילה ספוילרים לעונה 2- פרקים שלא שודרו בארה"ב
ספוילרים עצבניים !!!!!!!!!! גם אני שמעתי שאוליבר חוזר
אבל ממה שאני הבנתי זה אמור להיות פוילר ( מי שלא יודע פוילר זה ספוילר שיקרי שמפורסם ע"י הכותבים והיוצרים כדי להגביר את הדרמה של סיום העונה ) הננה
- היא חוזרת, בפרק הבא סת' ריאן וסנדי נוסעים למיאמי כי הננה הודיעה לסנדי שהיא עומדת להנשא, במיאמי סת' פוגש בבלונדינית חמודה שקוראים לה מרי-סו ומשתתף איתה בתוכנית שמשודרת בטלויזיה במהלך התוכנית הוא אמור ללקק קצפת מהגוף שלה...(כן איך שזה נשמע...!) סאמר שרואה את התוכנית כמובן לא מרוצה מזה, מה שמעצים את המשלולש הרומנטי בין סאמר סת' וזאק שממשיך במאמציו להשיג את סאמר, כמה פרקים לאחר מכן יש איזה נשף שבו סאמר נבחרת למלכץ הנשף ואז היא בוחרת בין סת' לזאק. טריי
- פה השוק האמיתי (לפחות מבחינתי) בפרק הבא הוא הולך להתחיל עם מריסה, מספוילרים שאני קראתי הוא מפרש לא נכון את סימני הידידות של מריסה ומבצע מהלך לכיוונה, לא ברור לי בדיוק מה התגובה של מריסה אבל כמה ספוילרים אומרים שהיא מאוד נסערת מהעניין.אבל מנסה לתת לטריי הזדמנות שניה. שראיין מגלה הוא נוסע לצ'ינו ע"מ להבין בדיוק מה קרה בין טריי למריסה. תרזה
- יש ספולרים שאומרים שהיא חוזרת אבל הם מעטים ולא מפורטים, אני דיי מאמינה שהיא תחזור כי כמו שציינתי שראיין מגלה על טריי ומריסה הוא נוסע לצ'ינו ובטח שם הוא יפגוש אותה. ג'יימי
- הוא חוזר בעקבות משהו שקורה למשפחה שלו שגורם לו לדאוג ולחזור.שמעתי גם שמועות שאחות של מריסה גם חוזרת. הנישואים של סנדי וקירסטין
- הפרק הקרוב הולך להיות האחרון עבור קרטר (ברוך השם..!! ) אחרי שהוא עוזב קירסטין נכנסת לדיכאון ושותה כל הזמן וזה פוקח את עיניו של סנדי ליחסים שהיו לה עם קרטר והוא נאלץ לעשות החלטה מאוד חשובה בקשר לנישואיהם.....( אין לי מושג מה ...)
מישהו הולך למות בסוף העונה !!!!! כן זה בדוק !!! מי זה יכול להיות ? אני לא יודעת אבל הנה האפשרויות: (כל מה שהולך להכתב משורה זו הוא ספקולציה שלי לגבי האדם שעתיד למות) קיילב
אלן דייל מסיים העונה את השתתפותו בסדרה והוא כבר לוהק לסדרה אחרת שהולכת לצאת בקרוב, יכול להיות אם כך שהוא זה שיהרג וישאיר את ג'ולי עם המון כוח וכסף. טריי
אני מקווה שאני טועה אבל יש מצב שהוא זה שיהרג, יכול להיות שהוא ירצה לכפר על כך שפגע בראיין ובמהלך עימות כל שהוא שיתרחש בפרק האחרון לעונה הוא יספוג כדור או משהו כזה...., מה גם שבפרק 19 לעונה השניה סת' אומר לראיין לפני שהם הולכים לאחל לטריי יום הולדת שמח ש"יש 2דברים שמאחדים משפחה ימי הולדת והלוויות" ואני חושבת שאולי זה רמז לכך שבעקבות המשבר של הנישואים בין סנדי לקירסטין, מותו של טריי שבוודאי ישבור את ראיין, יגרום לסנדי ולקירסטין לחזור אחד לשני ויאחד את המשפחה כמובן שאותו כנ"ל יכול להיות אם קיילב יהרג וסנדי ירצה לנחם את קירסטין. זה גם יכול להיות מעניין לקראת העונה הבאה, יכול להיות שמותו של טריי ישפיע על ראיין בצורה כזו שהוא יחזור ל"דרכי צ'ינו" שלו ויהיה עוד פעם הילד הרע. זאק
אני כבר לא מחבבת אותו כמו בהתחלה ככה שממש לא אכפת לי שהוא ימות, אני חושבת אולי אם הוא ימות זה יצור דרמה בין סת' לסאמר אולי יגרום לסאמר לרגשות אשמה והיא וסת' יפרדו או משהו כזה. אוליבר
אם הוא באמת חוזר יש מצב שהוא זה שמת, אולי טריי הורג אותו בנסיון להגן על ראיין. אני תיכף אשים תמונות מכמה מהפרקים הבאים.