דיי נו... כבר ברור מי היא ריבר

whoisthis

New member
../images/Emo58.gif דיי נו... כבר ברור מי היא ריבר

בערך... ברור לי שריבר מכירה את הדוקטור ה-11, שגם ינהל איתה רומן. אחריי עונה 6 פרק 2 שראיתי עכשיו, זה כבר ברור!! מה אתם חושבים? את מי היא הרגה? ויש השערות\ספוילרים לגבי זהותה של הילדה? יש לי תחושה שהן קשורות איכשהו... והסיילנס ממש דומים לאוד \= חח הם גם בחליפה... זה לא מוזר שהם אף פעם לא משקיעים בדברים האלה? וגם לא באפקטים? הסדרה עלתה רמה כבר מזמן...

spooky shadow

New member
../images/Emo58.gif

אני חושבת שדווקא הילדה כן הבת של איימי. לא ברור לי איך כי זה הורס מבחינתי את כל הנאום שעשה הד"ר לדונה כשהיה צריך למחוק לה את הזיכרונות [או יותר נכון לשים אותם להשהייה תמידית] - הוא הרי אמר לה שלא יכול להיווצר מטא-קרייסיז בין טיים לורד לבן אדם - אבל עובדה שנוצרה טיים לורדית קטנה שככל הנראה היא כן הבת של איימי. אבל אני לא בטוחה בזה, כי זה נראה לי עדיין בכל זאת פשוט מידי שזאת הבת של איימי, למרות המורכבות של היווצרות ילדונת כזאת. ריבר, היא סיפור מסובך שנראה פחות ופחות סביר שהיא תהיה עם הד"ר בעיניי, אבל זה יכול להיות נחמד. אני מאוד אוהבת את ריבר. אני בעבודה אז אין לי כוח להרכיב אבל בגדול זאת דעתי בנושא. מורגן.

whoisthis

New member
../images/Emo58.gif

הם 100% יהיו ביחד... את לא זוכרת את הנשיקה? את כל מה שריבר סיפרה לאיימי? וכן, התיאוריה הזאת שהיא הבת שלה נראית לי הגיונית אבל קלה מדי וגם קצת הורסת כי זה בעצם אומר ש... הדוקטור ואיימי קיימו יחסים?! ולא ידענו על זה?! מתי? בין הנשיקה והנאום שהדוקטור נתן לאיימי לבין זה שהוא איחד ביניהם ושלח אותם ל"דייט"? אז זהו, לא כזה הגיוני. עכשיו... הבת של הדוקטור וריבר? ממ! זו תיאוריה מעניינת!

spooky shadow

New member
../images/Emo58.gif

כמובן, סביר שהם יהיו ביחד לאור העובדות שמוצגות מולינו כרגע, אבל מצד שני כמו שזה נראה פשוט מידי מכדי שזה יהיה התינוק של איימי, זה נראה לי פשוט מידי מכדי שפשוט הד"ר וריבר יהיו ביחד. למרות שבעונה 4 היא ידעה את השם האמיתי שלו.. האממממ.. בקיצור בא לי שהם יהיו ביחד! חח ^^

whoisthis

New member
אעאעאעאע!!! ../images/Emo58.gif רצחני לא להכנס

ברצינות, התכוונתי לזה, לא להכנס
אתם בכל זאת רוצים?
אוקיי... אז ככה, חפרתי באתר אנגלי\אמריקאי\וואטאבר העיקר שהוא באנגלית... (אל תקראו אם אתם לא רוצים שעונה 6 תיהרס לכם!!!) ומתברר שאיימי היא אימא של ריבר סונג. ורוב הסיכויים שהילדה הזו היא ריבר סונג. יופי, עכשיו כשפתרתי לעצמי את החידה הזו אני יכול להירגע. הרסתי לעצמי את העונה

yael3895

New member
../images/Emo58.gif זו בטח רק השערה

כלומר, גם בפורום עלתה השערה דומה לדעתי, שהיא אמא שלה- או שריבר אמא של איימי... הכל בכלל לא בטוח!

whoisthis

New member
חחח אני יודע שזה לא בטוח

זה היה בצחוק... הוא גם כתב שזו בפירוש דעתו (כלומר,השערה שלו).... מה שכן, משום מה, השערה זו נראית לי נכונה.

נר2

New member
השערה שלי

מהפרק הראשון שהיא הופיעה בו, ברור שהיא כנראה אחת השותפות שלו למסעות בעתיד והוא בטח בה מספיק כדי לתת לה את המברג .. זה מסביר גם למה הוא תמיד קופץ להציל אותה כשהיא שולחת לו מסרים.. הילדה היא הבת של איימי כי היתה שם תמונה שלה כשהיתה תינוקת. אין לי מושג למה עברה התחדשות, אולי כי הם נוסעים בטארדיס בזמן והעובר קולט את האנרגיה הזאת.. וכבר רמזתי קודם שהסיילנס דומים ליצורים אחרים מהעונה ה5

whoisthis

New member
חחח כןןן |ספוליר|

ואני שואל - מדוע לא להמציא את הסיילנס אחרת, מטורפים לגמרי? למה להדבק לאיזו תבנית שוב ושוב... זה הBBC... בטוח יש להם כסף לאפקטים יותר טובים. הלו, בריטניה משגשגת. באשר לזה שהיא הבת של איימי, תקראי בתגובה למעלה שלי לספוקי שדואו, למה זה לא כל כך הגיוני (בקשר ליחסים בין דוקטור לאיימי)... מצד שני, אמרת משהו חשוב - אולי זה בעצם הילד של איימי ורורי (ילדה, סורי, אני מקליד מהר כי הרעיון הלהיב אותי) ובעצם ההשפעה של הנסיעה בזמן גורמת לה להשתחזר. השאלה היא מה קרה לה??? ואיי זה כל כך הגיוני ונכון... גם היה איזה קטע בפרק השני שאיימי אומר "אני לא יודעת מה תהיה השפעה של הנסיעה בזמן, אולי יהיה לה ראש זמן..." חתיכת רמז עבה , לא מתאים לתסריטאים!

jacobyd

New member
../images/Emo58.gif אחד שיודע...

הילדה היא הבת של איימי וריבר!!!!! :)

מוגלי7

New member
זו התאוריה הכי טיפשית ששעמעתי.../images/Emo58.gif

הרי ברור שזו בכלל הבת של ריבר ורורי, שהחליט שנמאס לו להיות הסמרטוט של איימי והלך להתנחם אצל אשה חזקה, מגניבה ופשוט טובה יותר בכל צורה שהיא מגברת פונד, רק שהדוקטור בדיוק נורה והתחדש, ואנרגיית ההתחדשות זחלה מהחדר בו הוא התחדש אל הבטן של ריבר, מה שהפך את הילדה לטיים ליידי. עכשיו, זאת תיאוריה הגיונית. ואיימי מתה.

limors2

Active member
חה. לא.../images/Emo58.gif

ריבר כ"כ מגניבה שהיא לא צריכה גברים שיעזרו לה. מספיק לה לחשוב על ילדה והיא מופיעה לה בבטן. מה שכתבת על ההתחדשות זה נכון, אבל רורי לא היה שותף למעשה!

whoisthis

New member
יודעים מה? מגיע לי

אבל חכו, בסוף זה יקרה ונראה מה תהיה התגובה שלכם

Apple Scruff

New member
נצל"ש../images/Emo58.gif

טוב, אז אחרי שבועיים מפרכים ומעצבנים הצלחתי סוף סוף למצוא זמן לראות את שני הפרקים האחרונים. איך זה הגיוני שמפרק כל כך יפה (ולא טוב, מוצלח, או כאלה, פשוט יפה) הייתה ירידה כל כך חדה לפרק מעניין אבל כל כך משעמם שלא חשבתי שאפשר ליצור שילוב של השניים? ז"א הרעיון היה מעניין, אבל לא היה מתח, פשוט ראיתי את זה במן "אה, אוקיי, ו...?" וגם כל הקונספט של לנחות במקום שאנשים עובדים בו ועושים/עשו טעות גורלית כל כך נשבר לי כבר (פרקי השטן, 42, מים על מאדים, הפרקים המשעממים והמעצבנים ביותר שיש בעונה החמישית עם האדמה רעבה וכאלה). די חוזר על עצמו, ממצה ברמות במיוחד שאין מתח והכל צפוי מראש (דייי, לדוקטור יש כפיל!? כאלו לא ראיתי את זה בא מהשנייה שהוא הניח את היד על הפלאש!) לעומת זאת, ניל גיימן
אני באמת חושבת שהקטע הכי טוב בפרק הזה היה בקרדיטים בהתחלה שהיה כתוב "האישה של הדוקטור-מאת ניל גיימן". הכל היה כל כך גיימני- מגרש גרוטאות, התלבושות של הקאסט האורח, השמות (דוד, דודה), הדמויות המחוברות מחלקים שונים, ודמות נשית מיוחדת ומרכזית. אוי סקסית, תעשי לי ילד. כל הדיאלוגים בינה לבין הדוקטור בפרק הזה- מושלם, מושלם, מושלם. הקטע בסוף שהוא שואל אותה "את איתי?" ואז הידית זזה והיא לוקחת אותו לאן שהוא צריך, והפסקול המדהים של הפרק מתנגן, פשוט קטע יפיפה לראות איך את הקשר בין הטארדיס לדוקטור, ואיך למרות שהוא חשב שהוא מכיר אותה-הוא מצליח להבין אותה יותר. הלחישה שלה בסוף "אני אוהבת אותך" (בעברית הכל נדמה גרוע יותר><'), פשוט שיא הגיימן שאפשר להיות. ראיתי שכתבתם שהאווירה ברטונית נורא, ואני מסכימה. אבל ממש לחיוב. וכן, התת מודע שלי עוד לא השלים עם העובדה שזו לא הייתה הלנה בונהם קרטר, ז"א, כאלו הבנתי ולא הבנתי כזה. כי זו פשוט כל כך דמות שתפורה על הלנה (
). לא אהבתי שהגיעו למסקנה שטיים לורדס יכולים להתחדש למין אחר. סתם הורס קצת, כי קשה לי לדמיין את הדוקטור כאישה, (אבל אהבתי את הצורה שהציגו את זה שוב, בדיחות בסגנון ניל גיימן, אוף, הבן אדם גאון!) אבל לא יודעת, מקווה שלא ייהרוס עם איזו התחדשות נשית מפתיעה בהמשך. איימי ורורי- דרך נחמדה למצוא איך להרוג את רורי גם בפרק הזה בלי לעצבן את הצופה. כמובן שכל ה"Hate, kill die AMY!" גרם לי לצחקק מאיך בכזו קלות ביטאו מה כל המעריצים מרגישים כלפיי היצורה (שנורא נורא נמאס לי כבר לראות אותה מתאבלת על אנשים מתים בלי להעביר לי טיפת רגש וחמלה כלפיה), אבל אני מניחה שזו לא הייתה הכוונה המקורית שלהםP: וכמובן- הטארדיס הישנה!!!! אוי, לא הצלחתי להתרכז בשניות הראשונות מרוב התרגשות. רציתי שהדוקטור עצמו יגיב קצת לנושא, אבל אני מניחה שהוא כבר הגיב ב"מה!? שמרת את הכל?!". אהבתי גם איך שילבו בקטנה את הטארדיס מהסדרה הישנה בפרק שכולו טארדיס. בקיצור, פרק נפלא, ניל גיימן גאון

Gal lifrey

New member
../images/Emo58.gif

ינהל איתה רומן כשאחרי הנשיקה ריבר קלטה שאם לדוקטור לא היו נשיקות איתה עד עכשיו (העתיד שלה), וגם לה לא (העתיד שלו)- אז זאת הנשיקה הראשונה והאחרונה שלהם?

למעלה