דנבר oקלנד

dbroncos

New member
../images/Emo58.gif דנבר oקלנד

לפי מה שאני זוכר מהחוקים פה לא צריך לשים סימן כזה על משחק שלא משודר, אבל שיהיה. אני במצב רוח מספיק טוב כדי לשים עוד כמה סימנים. למשל.
במחצית לדרונס יש 100 יארד, חוץ ממסירה אחת מטופשת ההתקפה עושה מה שהיא רוצה, ההגנה מעולה, oקלנד נראים אומללים, שריקות הבוז באצטדיון נשמעות ברמה עוד מאמצע הרבע השני, אפילו העבירות המיותרות לא מפריעות לי. תוסיפו את הפספוס של קנזס, את הכשלון של הבולטס, והמערב הוא שלנו. HWGBHWG

JakeTheSnake16

New member
דנבר - סקלנד../images/Emo58.gif

אני כל כך נהנה. בחיים שלי לא נהנתי כל כך לשמוע משחק ברדיו... ממש שומעים את הקהל של אוקלנד מתענה שם, ועכשיו גם יורד עליהם גשם...מואהאהא האיי אף סי ווסט בידינו. There can be only one! כמו שאמרו ב"איש הנצח". אוי, יש לי כזה מצב רוח טוב. ושבוע הבא הברונקוס במאנדיי נייט. החיים טובים, באמת. כולם דיברו על זה שדנבר העונה מצליחים רק בזכות ההגנה, נחשו מה? יש גם התקפה בכתום-כחול, התקפה שבקצת יותר משני רבעים כבר תפרה את הריידרס לשלושה טאצ'דאונס, והרביעי מתבשל ברגעים אלו ממש... או! רק אני כותב, והופ! עוד אחד... 31-3. מתחיל להריח כמו השפלה... אין ניצחון יותר מתוק מלהביס את הריידרס באוקלנד. איזה כייייף :)

JakeTheSnake16

New member
איזה קטע...(ספויילר)

הפרשנים ברדיו של דנבר מסתלבטים על האוהדים של אוקלנד שעוזבים את המגרש... "hey where u going? there's still 17 minutes left" הם יושבים שם, לובשים חולצות וכובעים של הברונקוס ונהנים עוד יותר ממני. נראה לי שאם זאת הייתה כל קבוצה אחרת, הברונקוס כבר היו נרגעים, מתחילים למרוח קצת זמן, להכניס מחליפים, אבל לא.זאת אוקלנד ושאני שלנו רעב, רעב. we keep pounding away at oakland תחילת הרבע האחרון וכבר מתחיל עוד דרייב בתוך השטח של הריידרס. איזה יום מאושר.

למעלה