דרקנס פולס

mister a

New member
../images/Emo58.gif דרקנס פולס

סיימתי לראות את הסקרט לפני כמה דקות בקיצור... סרט מטומטם... העלילה מצוינת וההתחלה מעולה (לדעתי) אני אוהב שמספרים את האגדות של פעם... בכל מקרה זה מספר על מישהי שמחליפה את פיית השיניים בגלל זה תמיד הייתי זורק את השיניים ולוקח כסף מההורים... הסוף הוא די נחמד למרות שההריגה של המכשפה \ זקנה \ פיית שיניים של הגיהנום ממש על הפנים... נראה כמו סרט משנות השמונים... אהבתי את הסוף כשלא יודעים אם המכשפה תחזור... רשמו את דעותיכם

D i l D o

New member
מטומטם? זה סרט מעולה!!!

רעיון מעולה! עלילה טובה! אפקט פחד מרשים ומעולה! מה עוד אתה רוצה מסרט אימה? שהרוצח יצא מהמסך ויופיע מולך בסלון? אחלה סרט מומלץ ביותר! Darkness Falls

mister a

New member
עלילה ורעיון כן! אמרת אתזה

אבל אפשקט פחד??? מה פתאום! היו כמה קטעים מבהילים שיש בכל סרט כשההיא קופצת אבל באמת... וזה רעיון נחמד לעשות סרט אימה בתלת מימד

VAMPhantom

New member
תסלח לי..אך נראה לי...

שהטלויזיה של היום כל כך הרסה לנו את הציפיות, שכבר כל סרט מפחיד שיהיה לא יספק לך וכי למה? כי כבר ראית הכל וניסית כמעט הכל,צודק או לא? תודה שזו הסיבה שלא אהבת את הרעיון? אני אישית:מאוד אהבתי את הסרט, לפחות סרט טוב ואף יותר מכך, כמו הסרטים הישנים והטובים...

mister a

New member
צודק..

אהבתי את הרעיון פשוט לא אהבתי את הסרט עצמו הרעיון גדול אולי אני אתפשר על טוב... מוסכם? כמו פעם? לצערי איפה שאני לא מחפש באזור שלי (פתח תקווה -כפר סבא) אין סרטים ישנים כל כך (לפחות לא לדיוידי) מילא יום אחד ישדרו הכללל או שפשוט יקימו ערוץ של אימה הנה רעיון לעצומה!!!!

VAMPhantom

New member
רוצה שאחדש לך?

בחו"ל ,איני יודע מה התחנה בדיוק, אך יש ערוץ אימה!
כולל סרטי וסדרות מהישן ועד החדש...

mister a

New member
זה בדיגיטלי ???

תוכל לבדוק לי?? ואני מקווה שזה באנגלית כי אין לי סבלנות לרות סרטים ברוסית או גרמנית...

mister a

New member
ולא קולטים את זה???

אז מה זה משנה... יש מיליון ערוצים שיש בחו"ל במיליון נושאים אני תמיד ניסיתי לקלוט את הערוץ הממלכתי של אינדונזיה שמאוד מעניין אותי אבל אף אחד לא משדר את זה פה איך נראה "בוקר טוב אינדונזיה"???

סרט ענק !

סרט לא מוכר כל כך, שחקנים לא מוכרים, תקציב מזערי אבל יחסית לסרטי האימה מהזמן האחרון, זה סרט פשוט מצוין !! אגב, מתי באמת ראית סרט שהפחיד אותך..? אני בטוח שלא בזמן האחרון...

europe1990

New member
מה אתה מדבר זה אחד

הסרטים הטובים שיצאו בשנים האחרונות, במיוחד בתקופה יבשה כולכך של סרטי אימה!!! סרט פשוט אין מילים, מעולה

למעלה