האם אחת הבנות הראשיות הולכת למות?

CharmedRulez

New member
../images/Emo58.gif האם אחת הבנות הראשיות הולכת למות?

האייטם הבא, מתוך אתר tvline.com, מדבר על סדרה (מצויין שם שמדובר או על דספרט, או על צ'אק או על "the closer") שמסתיימת השנה ומתכננת את הריגתה של אחת הדמויות הראשיות שלה. כגיבור/ה. יש ניחושים? (עדי עופי על סוזן, זה הזמן שלך) A wildly popular show is plotting a killer twist before it takes its final bow this spring. According to multiple sources, the series in question — which, barring an 11th hour stay of execution, is in its last season — is moving forward with plans to whack one of its original characters just prior to the series finale. And I’m told the exit will be a dramatic one, impacting multiple characters and story lines. What’s the show? Who’s the victim? That’s for me to know and you to speculate about in the comments section. But first, a few additional clues… * It’s an hour-long series that bears the title The Closer. Or Desperate Housewives. Or One Tree Hill. Or Chuck. * The character in question will die a hero/heroine. * The death will definitely stick.

Itay Simons

New member
מממממ ../images/Emo58.gif

אולי ברי? בהתחשב במכתב שהיא קיבלה...אולי יסגרו את הסדרה כמו התחילו
מקווה שאני טועה!

CharmedRulez

New member
טוב זה ברור שלא, היא הכוכבת היחידה של הסדרה

אם תמות, מי יהיה בפרק האחרון? נראה לי ממש ממש לא הגיוני שהיא תהיה זו שתמות לפני סוף הסדרה שלה.

adii1201

New member
זה בדיוק מה שאני חשבתי

מצד שני, אם היא תמות בסוף הפרק האחרון...

טיי 1

New member
מממ.. .דוד.. כנס רגע... חשוב ../images/Emo70.gif.. חשוב...

מה הטעם לשים סימן
בכותרת.... אם הספוילר הוא כבר בכותרת ?

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה לא ספוילר

זו שאלה
תהייה

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif מש"ש - אז אם כבר, תן לי להוסיף

אכן יהיה מוות בסביבות פרק 10 של עקרות (שזה די מסורת כבר), וגם אני חשבתי שאולי בגלל העונה האחרונה - תמות אחת מהדמויות המרכזיות... אבל - אני לא ממש רואה טעם להרוג את אחת מהבנות , לא לפני סיום הסידרה (כל ההתמודדות עם זה וכו' - תיקח יותר מעונה) . מהגברים - טום יכול למות - וזה הופך את לינט לגיבורה הירואית (הרי מארק צ'רי רצה שהיא תאבד ילד.. אז - הנה - גם בעל. אבל הוא לא יעשה את זה ... כי הם הזוג הייצוגי של הסידרה. זה כנראה יהיה מישהו ברמה של דיטקטיב וינס צ'אק. אז לא יודע אם הספוילר שראית (לגבי דמות מ ר כ ז י ת שתמות) דווקא קשור למוות הזה.

adii1201

New member
../images/Emo58.gif+מש"ש

עם כל הכבוד למארק צ'רי (ואין שום טיפה של כבוד) הוא לא יהרוג אף אחת מהדמויות הראשיות שלו (גם לא את טום) בפרק 10 של העונה הזו. בפרק 22 או 23? אולי. בפרק 10? קשה לי להאמין. כל עונה מישהו מת, כל עונה זה מישהו לא חשוב בעליל. אני לא חושבת שזה הולך להיות שונה הפעם. מקסימום מישהו קצת חשוב

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif מש"ש -

אני לא חושב שיש טעם להרוג אף דמות בפרק האחרון . באמת שלא. אין לזה שום טעם תסריטאי.. זו לא סידרה של "וואו"... וזו גם לא סידרה של - לסיים אותה בפיצוץ הרחוב ופתאום כל הבנות תהרגנה (חוץ מסוזן שתינצל כי היא תנחת ברכות על עופרי הסיליקון שלה). זה אפשרי... אבל לא תהיה לזה שום משמעות בסידרה על חייהן של עקרות בית, הקשיים ההתמודדויות.. לא יודע... אין הרי עונה נוספת, אין המשכיות , לא יראו את הדמויות מתמודדות עם זה... מה זה יתן להרוג דמות בסוף וללכת הבייתה ? אני חושב שמארק צ'רי אדיוט- א. כי הסידרה יכולה להמשיך לפחות עוד עונה. וב. אם זו עונה אחרונה - במקום להתפרע בלהרוג דמות בפרק האחרון - תתפרע בכל העונה (ולא - גבי מאבדת מקום חנייה זה לא בדיוק נקרא ספיישל סיום הסידרה) אבל אני נותן לו קרדיט שבעונה של 23 פרקים - יזוזו עניינים בחצי-שליש האחרון של העונה.

King Homer

New member
מש"ש../images/Emo58.gif+תיאוריה

הוא לא יהרוג אף דמות מרכזית שלו בפרק 10 כי השחקניות המרכזיות שלו הן דיוות והוא לא יצא מזה בחיים אם הוא רק יציע לחסל אחת מהן לפני פרק הסיום
ואני חושב שאם עוד עונה היתה על הפרק באיזשהו אופן (וכנראה שלא) אז אף דמות לא היתה מחוסלת מאותה סיבה. מה זה ייתן? אמממ זה יכול לתת סגירת מעגל, או משהו, אולי. אבל זה לא שיש לו כל כך הרבה חופש אמנותי, הוא בכל זאת ב-abc והסיכוי שיאשרו לו לחסל את אחת הבנות ועוד להמשיך לעונה נוספת הוא נמוך מאד לדעתי. מארק כבר הרבה שנים אמר שהוא מתכנן סצינת סיום מסויימת, אולי מה שהיה לו בראש זה סוג של סוף מעגלי - אחת העקרות הראשיות תתאבד ואז היא ומרי אליס יפצחו בדואט ווייס אוברי שיחתום את הסדרה. ועובדה שהתחילו לבנות סיום שמזכיר את ההתחלה עם הפתק שברי קיבלה (תראו איך אני בקי אפילו שאני כבר עונה וחצי לא צופה! אני יודע גם את זה וגם שרנה הזיעה). לגבי ב, צודק לגמרי

adii1201

New member
אם אני זוכרת נכון../images/Emo58.gif+מש"ש

מארק צ'רי דיבר על זה שכנראה שהוא הולך להרוג את כולן בפרק האחרון

CharmedRulez

New member
כולכם שוכחים דבר אחד...

מארק צ'רי, מפיק מייעץ. הוא כבר לא המפיק הראשי... המפיק הראשי, שהוא ה-showrunner כרגע, הוא בוב דיילי.

למעלה