האם זו פעם 1 ב..של שואיס??

25תפוזית

New member
../images/Emo58.gif האם זו פעם 1 ב..של שואיס??

תביטו בקישור (למעוניינים בספויילר..)

25תפוזית

New member
אנסה שוב את הקישור....

הכתובת : למקרה שלא עולה הקישור..) http://www.passionsmediagalore.com/2000/10-17-00/1.html

../images/Emo58.gif

זו לא הפעם הראשונה, כי הם לא שכבו בקישור שנתת... שרידן הייתה חלשה מידי למרות שיש כל כך הרבה מתח מיני... אז הם עוד לא שוכבים... נסה עוד כמה קישורים

Bow Wow2004

New member
את מתארת לעצמך את שרידן ולואיס מזד

ווגים? (יש פה ילדים קטנים...). איכס! זה 2 גברים ביחד. כולנו ראינו את הגוף של שרידן בבקתה בזמן שהיא השתזפה וחשפה את עצמה לאלוהים ולאנטואן הצרפתי. הבחורה יותר גברית אפילו מלואיס. יש לה גופה גברית אבל הפנים שלה נשיות, יש לה קול נשי, היא מתלבשת לפי צו האופנה, היא מעצבת את הגבות שלה. רגע אחד... היא מיגל! הסדרה הזאת נהיית מוזרה מרגע לרגע...

Bow Wow2004

New member
כן כן, גם מיגל מעצב את הגבות שלו -

בכך שהוא משאיר אותם ככה, כמו שהם. לא פלא שהגבות שלו כל כך עצובות. חי חי חי... לפחות הוא יכול להתנחם בעובדה שהוא הולך להרוויח הון תודות לבושם החדש שהוא המציא: דולצ'ה וחד-גבנה. (הבדיחה הזאת מצחיקה כל פעם מחדש..).

Bow Wow2004

New member
אוקי, חשבתי על זה

אומרים מעציב, לא מעצב ככה שכל הפואנטה נהרסה. בכל מקרה, תתחשבו בי. רק היום בצהריים חזרתי מהבסיס ולצערי הרב אני צריך לחזור אליו ביום ראשון בבוקר לעוד שבוע של טירונות 02 מפרכת... GOD WHY OH WHY???

darklighter

New member
חחחח באוו וואוו...

הרגת אותי עם הבדיחות מיגל..... דרך אגב איפה אתה עושה טירונות? חבר שלי עכשיו עושה 02 בזיקים מסכן קורעים לו את הצורה... ואיך זה שהתגייסת עכשיו בסוף?

Bow Wow2004

New member
לא התגייסתי - דחו לי לאפריל

אבל לא נורא, חבר שלי התגייס ב-8/2 ואני מדבר איתו כל יום אז זה כאילו שאני עושה טירונות גם.

עאלק...

אז הטירונות הקשה והמ]רכת שיש לך היום היא בעצם של חבר שלך???????????????????? באוו וואו לא הייתי מאמינה עליך..... חח איזה מצחיק אתה....

למעלה