ההתחלה של פרדי נגד ג'יסון

../images/Emo58.gif ההתחלה של פרדי נגד ג'יסון

ראיתי עכשיו את ה2 דקות הראשונות של פרדי נגד ג'יסון.. גאדדדדד זה נראה ענק ! רואים שם את פרדי, אבל עם הפנים הרגילות של רוברט מדבר קצת לעצמו על מה שהוא עשה, ותוך כדי מסתכל בתמונות של ילדים מרחוב אלם, קורא כתבות על רוצח הילדים שהועמד למשפט, ונזכר באיך ששרפו אותו. מה גורם לזה להיות כל כך ענק זה כמה דברים: 1. המוזיקה המצמררת ברקע - מחזירה אותי ל-1984 2. התמונה, שלא נראת כמו הצלצול, ג'יפרס קריפרס וכל אלו, אלא מזכירה את הסרטים של פעם! 3. ההתרגשות לראות את.. פרדי !!!!!!!!!!!!!! הקיצר.. שהשבוע הזה כבר יעבור !!!!! כי בעוד 7 ימים בדיוק זה נוחת בארץ Freddy Rules !

VAMPhantom

New member
סליחה, אך זה מכוער..(נו..ישראלים..)

ממש מכוער מה שעשו לפוסטר בעברית... מה הכתב המזוויע הזה?! לא יכלו לשפר קצת משהו כמו שעשו באנגלית? (טוב, לפחות לא רשמו "פרדי ויסיט ג'ייסון")

VAMPhantom

New member
מספיק שידיעות אחרונות...הרסו לי../images/Emo123.gif

בכך שגילו את העלילה.. אל תוסיפו/תרחיבו את העוול הזה!

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gif אתם מכעיסים אותו כי אתם

רואים את הסרט במחשב ולא בקולנוע! וכל פעם מתפתים לראות עוד ועוד דקות...

VAMPhantom

New member
כן! זה מכעיסססססססס../images/Emo46.gif

אולי באמת אם אכניס לכאן את:
יחשבו פעמיים אם להציץ עוד בסרט?!
טוב, זה מספיק,לא?

VAMPhantom

New member
תראה אגב, משהו נחמד שמצאתי...

נזכרתי בסרט המדהים הזה:--->>>

europe1990

New member
אההההה-איזה ליצן מפחיד!!!!

אולי ניצחת בקרב, אבל במלחמה תפסיד!!!!! אני עוד אחזור!!!-חחחח

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifיאאאאאאאאא...

מנהלת אנחנו רוצים גלריה של פרדי... תראי כמה תמונותתתתתתתתתתתתתתתתת...

D i l D o

New member
אל תתיחסו לקרין, היא מעופפת לגמרי..

סתם סתם, רעיון לא רע, אבל אני פשוט מרגיש צורך כזה שבועט בי (והוא מכאיב!!) לתקן אותך: "יאאאאאאא מנהלת אנחנו רוצים גלריה של פרדי וג'ייסון תראי כמה תמונותתתתתתתתתת" - עכשיו המשפט נראה לי יותר טוב...
משום מה תמיד נראה לי שמזניחים פה את הרוצח האהוב עלי... מה רע בג'ייסון? אז נכון שפרדי יותר מעניין, רוצח בדרכים כאלה..יפות, אבל ג'ייסון פשוט אכזרי בטרוף! הוא רצח הכי הרבה אנשים, יותר מכל הבוגי מנס! תתיחסו אליו!!!!!!!!!!!!!!!!! בווווווווווו! נכון נבהלתם? אההההההההה חחחחחההה חחחחה חחחחחה!!!!!!! כתבתי המון על פשוט כלום! שטויות! בהההההההה אה ועוד משו... יש לי קול סקסי!

VAMPhantom

New member
לידיעתך...הסרט הנ"ל...

עוד יותר ישן מ-IT ויצאו לו 2המשכונים בנוסף...

למעלה