הודעה מאוד מאוד מאוד חשובה

Mcroy

New member
../images/Emo58.gif הודעה מאוד מאוד מאוד חשובה

טוף.. לאחר שהחלטתי לוותר על הסידרה (ראו תגובה לפרק של היום) התעודדתי מאוד! לגלות חדשות מרעישות באתר הסידרה!!!!!! חברים, יש שמועה (ואני מאוד מאוד מקווה שהיא נכונה כי היא תחזיק אותי בסידרה..) ש................. קלייר חוזרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moria007

New member
אין סיכוי, אם זה יקרה - אני מפסיקה

לראות את הסדרה. זה לגמרי מוגזם ודימויני. עד כאן, זה הגבול.

Nira22

New member
../images/Emo4.gifהיא תחזור מהמתים???!!!!

נו באמת, וזו רק שמועה.....

yaelelele

New member
ווואווו....

יש גבולות.. זה לא יקרה!!!!! ממש לא!!! סתם שמועות מלוכלכות..

פגית

New member
טוב אחרי ההודעה שלך היום

אם קלייר היתה חוזרת זו היתה צריכה להיות הסיבה שלך להפסיק לראות את הסידרה..ואין מצב שהיא חוזרת..ואפשר מקור לשמועה?

נועה167

New member
חחחחחחח

שמועה.... לא נכונה.... רק ב"היפים ואמיצים" כולם חוזרים מהמתים, אבל אם קנות מקלאוד זאת סידרה נורמלית (וכך אני מקווה) אז אין סיכוי שדבר כזה יקרה! אז אל תצפי יותר מידי....

Mcroy

New member
לא ברור לי מה השליליות הזו?

למה להיות שליליות??? והעלילה היום נשמעת יותר הגיונית ולא מופרכת? הלו??? (חבל שאין פה קצת פירגון ...תודה רבה) טוף.. כל אחד ומה שהוא מעדיף, אה? למי שרוצה לראות שמועות...

yaelelele

New member
לא מאמי... אנחנו לא שוללים אותך..

ממש לא! אנחנו שוללים ת'רעיון.. זה פשוט יותר מידיי מוזר לנו.. וממש ממש ממש לא הגיוני , זה הכל.

Nira22

New member
איך בדיוק היא תחזור?!

הרי כולנו ראינו בירור שהיא מתה ואת תהליך הקבורה שלה ואכן עלילות של חזרה מהמתים מתאימות ל"יפים והאמיצים", "מכושפות" "באפי" וכדו' אז תסלחי לנו שאנחנו לא קונות את השמועה הזו ב"בנות מקלאוד" הסדרה הכי ריאליסטית.

TvFrik

New member
תשובה

הם ישתמשו התריק של הכל היה חלום, טס תתעורר ותגלה שכל העונה הרביעית היתה חלום- קלייר בחיים וטס וניק לא נשואים

lions queen

New member
../images/Emo187.gifאיזה לא אמין...

מאיפה הבאתם את זה..? זה לא נכון... קשה לי להאמין שהם יעשו את זה.. היא לא יכולה לחלום עונה שלמה..

פגית

New member
טוב אני לא מאמינה ואים זה יתגשם

אז זה היה מאוד מאוד מאוד לא אמין ומגעיל מיצדים שהינו צרכים לעבור התעללות כזו(המוות של קלייר)..

למעלה