החוש השישי

Master Boo

New member
../images/Emo58.gif החוש השישי ../images/Emo58.gif

למי שלא הבין- יש כאן ספוילר של החוש השישי, אז מי שלא ראה את הסרט- לא רצוי לקרוא! אוקיי- נכון שברוּסי מגלה בסוף שהוא בעצם רוח רפאים, והוא רואה אחורה את כל מה שקרה לו ורואה איך זה מסתדר (למשל עם אישתו, ב"ארוחה")? יפה. אז אתם זוכרים את הקטע בבית של הילד המעצבן, זהוא ואמא שלו מדברים על איך עבר עליהם היום שלהם? איך לעזאזל ברוּסי נכנס לבית?! חור רציני !!! ואני יודע שזה לא קשור לפורום- פשוט שיעמם לי והחלטתי להעלות את הנושא בקֶרֵב חברי הפורום המלומדים. ודרך אגב- שמתם לב לסימני פיסוק בחלק מההודעה?!? איזה תותח...

RedStorm

New member
הוא רוח הוא בכלל לא צריך דלתות

אבל תאמת ראיתי צסרט כל כך מזמן ואני לא ממש זוכר... הילד לא פתח לו?

{{Trinity}}

New member
סרט מבריק

אבל גם ראיתי ממש ממזמן. אולי בדיוק מישהו נכנס בדלת והוא נכנס איתו? אני ממש לא זוכרת.

IC4

New member
ממתי תפקידנו לסתום חורים ../images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif../images/Emo35.gif

פורום סרטים! היה פעם פורום סרטים שדנו בקטע של חורים בחוש השישי לא זכור לי אכן אם יש להם פתרון בכלל

Master Boo

New member
גם אני חשבתי על זה

אבל לא יודע... לא מסתדר... סרט ממש טוב- אבל חשבתי על הfuck הרציני הזה כל הזמן... טוב, לא נורא... שישאר חור... חורים אף פעם לא הרגו אף אחד! הם אפילו יכולים לגרום הנאה!...

lin23

New member
חור בהשכלה...

טוב, אז אין פה שום חור! ה"שוט" מתחיל כשהם יושבים בסלון... במבט לאחור, אחרי שאתה יודע שברוס הוא למעשה רוח אתה מבין שהכל היה למעשה מה שהוא רצה לראות... אבל בהרבה סרטים יש קטעים שפשוט מתחילים ולא רואים מישהו שפתח דלת או משהו כזה לפני שיש סצינה שיושבים בסלון... לא חור ולא נעליים

Master Boo

New member
עדיין לא הגיוני

אם הוא נכנס לבית בגלל ש"הוא רואה מה שהוא רוצה לראות", אז למה מראים את כל שאר הסצינות ב"הבנה"? הוא עדיין היה צריך איך שהוא להכנס לבית- שמישהו יפתח לו את הדלת, יגיד לו ברוך הבא ויושיב אותו על הכסא. "אפוקליפסה בדואר ישר בשבילך"

IC4

New member
נכון זה עדיין לא הגיוני

מה זה פה ממנטו ?! זוכר מה שהוא רוצה לזכור? שילכו להזדיין כל הסרטים האלה ממנטו חוש שישי פייט קלאב כולם הגיבור זוכר מה שבא לו לזכור מה הוא, דג? לא סתם אנמי סתם במצב רוח מאד אנרגטי אחרי טסט ולמזלי אין אף אחד בבית אז אני רמשה לעצמי לצרוח ולצעוק כדי להוציא את זה ממני ! שיהיה ברור לכל שאני אוהב את שלושת הסרטים שציינתי בעצם את ממנטו אני לא יודע אם אני אוהב אבל יש משו בסרט הזה (לא, לא קרי אן מוס)

rshilkrot

New member
אין לך שכנים?

אני למשל, אם אני צועק יותר חזק מדיבר רגיל - השכנים אוטומטית מתקשרים לאברבאנל.

IC4

New member
אאאהההאהאהא ../images/Emo3.gif שכנים שכנים

מתים מתים אני גר בקריה לא בעיר השכנים נמצאים במרחק של לפחות 10 מטר מהצעקות שלי , מאחורי הקיר שלהם ומאחורי הקיר שלי ככה שהצעקות שלי נשארות בביתן. למרות שפעם שיחקתי פינג פונג והייתי רעשני על יתר המידה והם העירו לי אבל הם היו השכנים הישנים ! עכשיו יש לנו שכנים אחרים ! בובות עם איש נחמד ואישה חמודה ואפילו כלב/ה טיפשושה
שהם יצעקו עליי??? אני עזרתי לסייד את הגג שלהם ולנקות את החצר האחורית שלהם (עבודה מזדמנת טובה , תשאלו את תומרצימרמן
)

srullli

New member
פעם כשהייתי ילדה

הייתי משחקת עם אנשים (או עם עצמי במידה ולא היו מתנדבים
) "שבע על הקיר" עם כדור טניס, שכל הזמן עף איזה מיליוני פעמים לצד של השכנים..... הם לא אהבו אותנו כ"כ כנראה.....

srullli

New member
מה?? איך אתה לא מכיר.....

אין לי כ"כ כוח להסביר, אבל זה היה משחק דיי מוכר..... מצד שני בדר"כ זה היה רק בנות ששיחקו את זה, אז אני מסכימה לעבור על זה הפעם בשתיקה
..... למרות שאני שידלתי את כולם לשחק !
באופן כללי : זורקים על קיר כדור ותופסים ! פשוט משחק מתוחכם ....ככה איזה 7 פעמים עושים את זה .... אח"כ תופסים בצורה מורכבת יותר עם מעין הקפצה שכזאת על הרצפה 6 פעמים..... וכן הלאה.... וכמגיעים ל-1 אז מתחילים שוב ברמה הבאה... למשל : בקפיצות או בעיניים עצומות..... :) (כן כן..... יש למשחק העילג הזה גם שלבים בנוסף לכל..... :) ) ד"א איזה אלפקה ירקה עליך אתמול ? כל הפרסומות האלה..... איש , צריך לישון מפעם לפעם , זה לא מזיק...... תהיה בריא, תאריך ימים, חיים מאושרים ורק טוב !
יאללה ביי.... אני צריכה לזוזה לי ..... שלום

Master Boo

New member
אני חייב לציין

שזה נשמע משחק ממש חכם... זורקים על קיר כדור ותופסים... האתגר ורמת הקושי במשחק הזה פשוט הורגים אותי...

srullli

New member
ודאי

אני הרי ציינתי שזה משחק מאוד מפותח, ובין היתר דורש גם קואורדינציה עילאית וכישרון רב יש כאלה שבאמת לא מצליחים להישאר בחיים אחריי מאמץ שכזה..... ראה הוזהרת !
זהו משחק המותאם למחפשים אתגר ומהות בחייהם

למעלה