הטופ מודל הבאה עונה 10 פרק 10

iqiqiq

New member
../images/Emo58.gifהטופ מודל הבאה עונה 10 פרק 10../images/Emo58.gif

פרק 10:ויוה איטליה טוב הפרק ישודר היום בלילה באמריקה ומחר כולנו נראה את הפרק בישראל מי שמוצא את הפרק לשלוח לפה! מי לדעתכם תודח הפעם? -קאטארז'נה -אניה -דומיניק -פאטימה -ויטני -לורין בפרק של השבוע הבנות מצטלמות לפרסומת קאוורגירל תהנו!(כל מה שקשור לפרק פה!)

iqiqiq

New member
../images/Emo58.gif

נראה לי שויטני תודח בפרק כי כמו שפרסמתי לפני שבועיים שמישהו ראה את לורין,קאטארז'נה,אניה,דומניק ופאטימה ברומא ככה שאני די בטוח שויטני תודח אבל אני לא עדה בודאות עד שאני אראה את הפרק

Manga136

New member
../images/Emo58.gifפרטי הפרק../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

הפרק 10: ויוה איטליה! האתגר~ הליכה ומראה בשמלות מעצבים איטלקיות בסגוויי. זוכת האתגר~ אנייה קופ. הפרס~ שמלה לבנה ארוכה. המשימה~ פרסומת לקאברגירל באיטלקית. הבנות שביטאו את השורות נכון~ וויטני תומפסון, פטימה סיאד וקטרזינה דולינסקה. הבנות שלא הצליחו לבטא את השורות נכון~ אנייה קופ, דומיניק רייארד ולורין אטר. סדר הקראת השמות [לא כולל בוטום 2]~ 1. פטימה סיאד. 2. קטרזינה דולינסקה. 3. אנייה קופ. 4. דומיניק רייארד. הבוטום 2~ לורין אטר וויטני תומפסון. המודחת~ לורין אטר. קאברגירל השבוע~ אנייה קופ.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ../images/Emo58.gif

קודם כל נגיד מזל טוב לוויטני המהממת על היותה הפלוס-סייז שהגיעה הכי רחוק בסדרה. אתן רואות פלוס-סייז?כל מה שעליכן לעשות הוא להראות פרסונלטי! לא סתם,היא באמת מדהימה ומגיע לה
. ונעבור למי שהייתה לצידה בבוטום-לורן. היא בהחלט נראית דוגמנית מכף רגל ועד ראש והיא מדהימה בעיניי,אבל כל האטיטוד המסריח שלה ממש התחיל להמאס וממש שמחתי שהיא עפה. כמובן שהייתי מעדיף לראות את פטימה עפה לפני [יה רייט] אבל כל עוד אני צריך לבחור בינה לבין השאר?זמנה הגיע. אניה פשוט מושלמת.היא חייבת לעשות אותי בטירוף ולקחת את העונה הזו! הקטע שהיא נפלה מהמכונית,פשוט היה מאסטר פיס-לגזור ולשמור!לא הפסקתי להעביר אחורה,לראות ולהתגלגל מצחוק.פשוט מלכה
! היא 93425979 רמות מעל כולן שם.אם היא לא תזכה טיירה באמת תאכזב. קטרז'נה,או איך שלא יקראו לך מהממת.בהחלט יכולה לתפוס מקום בפיינל 2 כרגע. דומיניק הורגת אותי מצחוק,היא פשוט מלכה.אני לא חושב שהיא יפה או משהו,אבל בהחלט מחבב אותה.הפרסומת שלה קברה אותי.ידעתי שהולך להיות משהו כמו מקרה ג'ייד-דראגקווינטסית-מנסהלעשות-קאברגירל. ופטימה כבר תפסה שורה אחת בהודעה שלי,היא לא שווה יותר מזה ותבינו לבד.יאק. נראה ששבוע הבא הולך להיות פוטושוט שאני הולך לאהוב ^^. גו אניה!

Miss Murder

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

הקטע עם אניה היה כל כך קורע!כפרה עליה
היא גם כזאת חמודה שהיא דאגה לפטימה שהייתה חולה.. הייתי בטוחה שוויטני תעוף,כי לורן ממש טובה אבל היא יותר מדי יבשה כזאת.. וקטרז'נה מהממת
כולן היו כל כך גרועות בפרסומת!אבל דומיניק הייתה ממש מצחיקה.

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

אני מקווה שאנייה ופטימה יהיו בגמר...
ואין לי מושג איזו מהן אני רוצה שתזכה

Manga136

New member
../images/Emo58.gifהמודחת הבאה... ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

בייביקייק, שכמעט תמיד צודק בנוגע לספוילרים שלו, גילה את המודחת הבאה. המודחת הבאה היא... (אתם עוד יכולים להתחרט...) קטרזינה דולינסקה.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifהתמונות מהפרק:../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

המשימה: פרסומת לקאברגירל.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת מס' 1../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

אנייה קופ.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת מס' 2../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

דומיניק רייארד.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת מס' 3../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

וויטני תומפסון.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת מס' 4../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

לורין אטר.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת מס' 5../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

פטימה סיאד.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת מס' 6../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

קטרזינה דולינסקה.

וואו. פשוט וואו. זה היה פרק ענקקקק../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

פשוט נקרעתי מצחוק. אין. אין. אין. אפילו ג'ייד לא סחטה ממני כל כך הרבה צחוק. יש לה יורשת!! דומיניק הזאת. אויש. וואו! היה פרק מושלם, מעניין, תוסס. מהנה ופשוט קורע. פטימה חכמה. היא יודעת להגיד את המשפטים הנכונים. לורין זלזלה בקאבר גירל ובעבודה הכללית. תמיד לוקחים כזוכה את הבחורה שהכי מלקקת לקאבר גירל. ולוקחים את זאת שחולה ושורדת, אז היא עשתה תרגיל של חולה קשות ומחלימה בזמן לפרסומת. והיא עשתה את תרגיל "I want this SOOOOOOO b-a-d" בפעם המיליון. פאק, היא עלוקה, אבל אולי זה מה שיסייע לה לזכות.
קאטרז'ינה חמודה אש, בכל העקיצות הקטנות לטיירה.

JoNy Boi

New member
שמתם לב שגם טיירה וגם דורה הורידו את הפוני?

נראה לי הן מתאמות ביניהן

למעלה