תגובתי לגמר ../images/Emo58.gif
גמר מעט מאכזב לעונה מדהימה. זו פשוט בושה שאנלי לא הגיעה לטופ 2! I mean- COME ON !!! היא הייתה הכי מושלמת בין ה-3. והאישיות שלה הכי התאימה לטופ מודל מבין השלוש, והיא יפהפייה ושחקנית טובה ופוטוגנית, והיא גם קומרשל וגם היי פאשן. ולדעתי הקאבר שלה היה מדהים פי מליון משל סמנתה! אז רק בגלל פרסומת אחת פחות מוצלחת הם נותנים לה מקום שלישי? הרי הם ראו כמה מדהים היא עשתה את הפרסומת הראשונה... איזה באסה
כפי שאמרתי מקרה הבלונדינית הטיפוסי. הפעם קצת יותר בכיוון של שנדי (מקום שלישי) מאשר קיילן וג'וג'ו. חוסר צדק! דבר שני- למה הם הפסיקו להשקיע בתמונות הקאבר גירל? בעבר הן היו ממש מושקעות- עונה 3, עונה 10, אפילו של עונה 9 היו מדהימים, אז למה הם חוזרים על הטעות של עונה 6? תמונה מסכנה באמצע רקע לבן? אכזב אותי קצת. אני גם לא חושבת שהעריכה הייתה מספיק טובה, מכמה סיבות- קודם כל אפשר להגיד שהדגש היה ממש על אנלי וסאם וממש לא על מקי, הרבה פחות הראו אותה מדברת... זה מעצבן, כי בפרקים היותר ראשונים תמיד הראו אותה מדברת ונתנו לה זמן מסך, ודווקא בפרק שבו היא זוכה כמעט ולא מתמקדים עליה?! בכלל, סאם הייתה די כוכבת הפרק. דבר שני- העריכה בכללי וגם בלי קשר לדגש על הבנות, הייתה פחות מוצלחת. לא יודעת, הפרק פחות הכניס אותי למתח מאשר הגמרים של עונות אחרות (וזאת עוד העונה הראשונה בהסטוריה של טופ מודל שלא ידעתי מי הזוכה מראש
). למשל בגמר של מלרוז וקארידי- כל הזמן ראו כמה שתיהן כל כך בעניין של זכייה, כמה שתיהן רוצות את זה והיה לשתיהן זמן מסך שווה וממש לא היה ברור מי תיקח. היה מתח. אני מבינה שהיו חייבים להכניס המון אינפורמציה בפרק- פרסומת, פוטושוט, הדחה ראשונה, מסלול, זכייה וכו'... אבל עדיין, אני לא יודעת בדיוק מה היה חסר לי- יכלו לערוך את הפרק בצורה יותר מוצלחת מבחינת תוכן. אבל אני שמחה שמקי זכתה
למרות שמשלושת הבנות שנשארו, אפשר להגיד שהאישיות שלה הכי פחות מתאימה למה שטיירה תמיד מחפשת, אם כי גם לה יש את זה. היא ממש השתפרה בפרסומת! שלא לדבר על זה שהיא מהממת, פוטוגנית ומותק רצינית. איך היא הייתה מאושרת לזכות וראו איך היא התלהבה והרימה את טיירה
התמונות שיצאו לה בסוף מדהימות, ובכלל התמונות שהראו אותה בגיל צעיר יותר- אין מה להגיד, תמיד היה לה את זה
וזה בכלל מצחיק שקוראים לה בריטני סאליבן (סאליבן זה טוב... כמו שנדי
) עשה לי חשק לחזור לפרק של האודישנים ולראות את כל הבריטניות בראשיתן... אבל תכל'ס, הדבר הכי טוב בזה שמקושקוש זכתה, זה שהראינו לקלארק המעצבנת מה זה!!! אני בחיים לא אשכח את הירידות שהיא ירדה על מקי! הא, אין יור פייס biatch!