הטופ מודל הבאה עונה 11 פרק 13

iqiqiq

New member
../images/Emo58.gifהטופ מודל הבאה עונה 11 פרק 13../images/Emo58.gif

Americas Next Top Model Is... אז מי לדעתכם תזכה? -אנלי -סמנטה -מקי מחר כולנו נדע... [אגב כל מה שקשור לפרק לשרשר פה]

mikmikonet

New member
איזה מלחיץ אתה ../images/Emo6.gif חשבתי שכבר אמרו

ואני מסתירה עם היד את ההודעה שלך כדי לחפש אולי יש קישורים לפרק אבל רק לא לראות את השם של הזוכה
מתחחחחחחח! אני מתה לדעת מי הזוכה

iqiqiq

New member
../images/Emo58.gifAmericas Next Top Model Is

מקי הטופ 2 איתה הייתה עם סמנטה מה שאומר שאנלי היא במקום ה3

iqiqiq

New member
זוכה וטיירה

זה פוטושופ הם הוסיפו את טירה לתמונה הקודמת

NP16

New member
או-מיי-גאדדדדדדדדדדדד..יש לך קישורים.?

אני כ"כ פוחד לראות ביוטוב את שם הזוכה. אני נראה לי אחכה שזה יעלה לאתר שהם מפרסמים כל הזמן שאפשר לראות דרכו.

mikmikonet

New member
גם אני ממש פוחדת... דניאל, תוכל לתת קישורים?

אני ממש אשמח אם תתן קישורים לגמר ביוטיוב... אני מפחדת לחפש שם בעצמי כי אולי אנשים כתבו בכותרת או בתגובות את שם הזוכה או את הדירוג שלהן

mikmikonet

New member
תגובתי לגמר ../images/Emo58.gif

גמר מעט מאכזב לעונה מדהימה. זו פשוט בושה שאנלי לא הגיעה לטופ 2! I mean- COME ON !!! היא הייתה הכי מושלמת בין ה-3. והאישיות שלה הכי התאימה לטופ מודל מבין השלוש, והיא יפהפייה ושחקנית טובה ופוטוגנית, והיא גם קומרשל וגם היי פאשן. ולדעתי הקאבר שלה היה מדהים פי מליון משל סמנתה! אז רק בגלל פרסומת אחת פחות מוצלחת הם נותנים לה מקום שלישי? הרי הם ראו כמה מדהים היא עשתה את הפרסומת הראשונה... איזה באסה
כפי שאמרתי מקרה הבלונדינית הטיפוסי. הפעם קצת יותר בכיוון של שנדי (מקום שלישי) מאשר קיילן וג'וג'ו. חוסר צדק! דבר שני- למה הם הפסיקו להשקיע בתמונות הקאבר גירל? בעבר הן היו ממש מושקעות- עונה 3, עונה 10, אפילו של עונה 9 היו מדהימים, אז למה הם חוזרים על הטעות של עונה 6? תמונה מסכנה באמצע רקע לבן? אכזב אותי קצת. אני גם לא חושבת שהעריכה הייתה מספיק טובה, מכמה סיבות- קודם כל אפשר להגיד שהדגש היה ממש על אנלי וסאם וממש לא על מקי, הרבה פחות הראו אותה מדברת... זה מעצבן, כי בפרקים היותר ראשונים תמיד הראו אותה מדברת ונתנו לה זמן מסך, ודווקא בפרק שבו היא זוכה כמעט ולא מתמקדים עליה?! בכלל, סאם הייתה די כוכבת הפרק. דבר שני- העריכה בכללי וגם בלי קשר לדגש על הבנות, הייתה פחות מוצלחת. לא יודעת, הפרק פחות הכניס אותי למתח מאשר הגמרים של עונות אחרות (וזאת עוד העונה הראשונה בהסטוריה של טופ מודל שלא ידעתי מי הזוכה מראש
). למשל בגמר של מלרוז וקארידי- כל הזמן ראו כמה שתיהן כל כך בעניין של זכייה, כמה שתיהן רוצות את זה והיה לשתיהן זמן מסך שווה וממש לא היה ברור מי תיקח. היה מתח. אני מבינה שהיו חייבים להכניס המון אינפורמציה בפרק- פרסומת, פוטושוט, הדחה ראשונה, מסלול, זכייה וכו'... אבל עדיין, אני לא יודעת בדיוק מה היה חסר לי- יכלו לערוך את הפרק בצורה יותר מוצלחת מבחינת תוכן. אבל אני שמחה שמקי זכתה
למרות שמשלושת הבנות שנשארו, אפשר להגיד שהאישיות שלה הכי פחות מתאימה למה שטיירה תמיד מחפשת, אם כי גם לה יש את זה. היא ממש השתפרה בפרסומת! שלא לדבר על זה שהיא מהממת, פוטוגנית ומותק רצינית. איך היא הייתה מאושרת לזכות וראו איך היא התלהבה והרימה את טיירה
התמונות שיצאו לה בסוף מדהימות, ובכלל התמונות שהראו אותה בגיל צעיר יותר- אין מה להגיד, תמיד היה לה את זה
וזה בכלל מצחיק שקוראים לה בריטני סאליבן (סאליבן זה טוב... כמו שנדי
) עשה לי חשק לחזור לפרק של האודישנים ולראות את כל הבריטניות בראשיתן... אבל תכל'ס, הדבר הכי טוב בזה שמקושקוש זכתה, זה שהראינו לקלארק המעצבנת מה זה!!! אני בחיים לא אשכח את הירידות שהיא ירדה על מקי! הא, אין יור פייס biatch!

NP16

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

זה היה הפרק גמר הכי מזעזע בעולם. טוב ,חוץ מעונה 9. לפני הפרק אמרתי לעצמי,שלא אתאכזב אם מקי תנצח, כבר רבות וטובות סיימו במקום השני,ולמקי באמת מגיע, היא שיחקה אותה לאורך כל העונה-גם את התמונה הראשונה שלה אני אוהב- והתמונה קאבר גירל שלה מדהימה,והיא מיוחדת מאד. אבל. אין מילים כמה אני מאוכזב על זה שבעצם אנלי מקום שלישי, לא נתפס לי לכתוב את זה,לא נתפס שסמנת'ה עקפה אותה. זה פשוט מרתיח. מכאן והלאה כל הפרק היה פשוט פיהוק אחד גדול, שהדבר הכי מעניין בו הוא לאחל שהן ייפלו במסלול. המסלול היה מאד מעניין,אבל אולי בגללן,אולי בגלל הבגדים, התצוגה עצמה הייתה משעממת . אחר כך היה את הדיון הכי מיותר בעולם עם השוואות תמונות, נו באמת, תגידו שמקי זכתה ודי כבר. אם אנלי הייתה שם,היא יודעת איך ללכת,היה קצת מתח, היה מקום להשוואה בכלל...אז מקי הייתה זוכה בכל מקרה ונכון זה היה קצת צובט את הלב, אבל לא הייתי צריך להיות בכלל עם הפנים בלהטעין את הטלפון שכטיירה אומרת AMARICAS NEXT TOP MODEL IS...

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ../images/Emo58.gif

תגובות לגמר? נדב ומיכל אמרו הכל,אין לי מה להוסיף.בושה. אנאלי מלכת העולם!
ברגע שהדיחו אותה,ממש היה לי צפוי ולא מעניין כבר. לתצוגה היה פוטנציאל מדהים,אבל היא הייתה נוראית. מה שכן,התמונת קאבר של מקי פשוט מושלמת!

../images/Emo58.gifתמה לה עוד עונה

באכזבה קלה... לאנלי הגיע מינימום מקום שני!!! ברגע שהיא הודחה, היה ברור שסאם תפסיד... תכלס, כשאני חושב על זה בתחילת העונה מאוד אהבתי את מיקי ואז די שכחתי ממנה (וכנראה שגם העורכים), וגם לא הכי התלהבתי מהמייקאובר שלה... אבל לקראת הסוף מאוד אהבתי אותה, בייחוד בתמונות על הספינה, 2 תמונות עם טיירה, עם הטחנת רוח וכמובן התמונה המושלמת שלה לקאבר גירל!!! מזל טוב מיקי! נתראה בעונה הבאה
נ.ב אלינה מלכה!

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif אני כהרגלי...

כמובן אהבתי ישר את שתי הפייבוריטיות הראשיות שהיו לי לאורך כל העונה (אנלי ומקי
). כמעט בכל עונה זה קרה ככה- אם התלהבתי ממישהי בסטילס, המשכתי לאהוב אותה. אפילו שכולם שרשרו על אנלי סמיילי
(איך אפשר?!) על סאם כתבתי שהיא סתמית
טוב, תראו את התמונה שלה שם, ובכלל את הלוק המעט פרחי שהיה לה לפני המייקאובר (לגמרי אחת הבנות שטיירה עשתה בשכל כשעשתה להן קצר), תודו שהיא נראית אחרת לגמרי ממה שהייתה באמת בתכנית. והתחזית של אדווה
תראו באיזו החלטיות יש שם איקס חד וחלק על אנלי, מרג'ורי וסאם! עיגול ירוק על קלארק
וג'וסלין! והאנה באדום! אבל אפשר להגיד שהיא צדקה בדי הרבה דברים. כי אחרי הכל, לא משנה כמה מפתיעה טיירה יכולה להיות בעונה אחת (בלי שחורה בטופ 5, לא זכתה מישהי עם קטע מיוחד כמו שינה- אסייאתית...), יש דברים שלא משתנים
ואני חייבת על זה שורה חדשה. ניקיישה כל כך מזעזעת!

למעלה