הטופ מודל הבאה 10-פרק 12.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifהטופ מודל הבאה 10-פרק 12. ../images/Emo142.gif

מוכנה לתקריב שלי הערב באמריקה כולנו נדע מי יהיו שלוש בנות המזל שיעלו לגמר על התואר "דוגמנית העל הבאה של אמריקה", וכנראה מחר גם אנחנו. צפייה מהנה בפרק [כשהוא יועלה]!

iqiqiq

New member
../images/Emo58.gif

אליס שאנון אדריאן עונה 1 שנדי מרסדס יואנה עונה 2 אמנדה יא-יא אווה עונה 3 קיניה קיילין נאימה עונה 4 ברי ניק ניקול עונה 5 ג'ייד ג'אוני דניאל עונה 6 יוג'ינה מלרוז קארידיי עונה 7 רנה נטשה ג'סלין עונה 8 ג'נה שאנטל סלישה עונה 9 מי יהיו הפעם הטופ 3?!?!?!

Manga136

New member
../images/Emo58.gifפרטי הפרק../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

זוכת האתגר~ פטימה סיאד. הצילומים~ חיקוי אייקונים של שחקנים מפורסמים. סדר הקראת השמות [לא כולל בוטום 2]~ 1. אנייה קופ. 2. וויטני תומפסון. הבוטום 2~ דומיניק רייארד ופטימה סיאד. המודחת~ דומיניק רייארד. קאברגירל השבוע~ וויטני תומפסון.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifהתמונות מהפרק:../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

הצילומים: אייקונים מפורסמים מסרטים.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת מס' 1../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

אנייה קופ.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת מס' 2../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

דומיניק רייארד.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת מס' 3../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

וויטני תומפסון.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת מס' 4../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

פטימה סיאד.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ../images/Emo58.gif

התמונה של אניה הייתה מושלמת ברמות על. היא לא דומה לכריסטינה אגילרה,אבל תמיד כשמצלמים אותה היא נראית כמוהה [זה התחיל עוד מהפוטשוט הראשון שהיא צולמה ע"י נייג'ל ומאז תמיד אני רואה את זה] אני בטוח שפטימה לא זוכה ולכן זה בין וויטני ואניה. אם הייתם שואלים אותי לגבי הפרק,הייתי אומר לכם בבירור שאניה זוכה אבל כל התקדים שעשו לוויטני היום אמרתי 'זה הוא שהיא עפה הפרק,או שהיא לוקחת ת'עונה' מכיוון שהיא לא עפה,אני חושב שיש לה סיכוי גדול עכשיו לזכות.ואם כל אהבתי אליה,אניה היא היורשת היחידה של הכתר.

JoNy Boi

New member
ואי אתה כנראה מה זה לא מכיר את טיירה ../images/Emo58.gif

אם זה תלוי בה פטימה תהיה המנצחת .. כל כך צפוי..

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אני מכיר את טיירה ../images/Emo58.gif

מצוין אפילו. והיא לא תיתן לשתי שחורות לזכות ברצף בעונות אחת אחרי השניה.בגלל זה גם לא היה אכפת לה לשלוח העונה הרבה שחורות מוקדם משחשבנו. וכן,נאימה לא נקראת שחורה בדיוק,ככה שהזכיה שלה אחרי אווה לא נחשבת. בכ"א אני בטוח במיליון אחוז שפטימה לא תזכה ואני מוכן לשים את חיי בזה.

JoNy Boi

New member
גם אני חושב ../images/Emo58.gif

בעצם שתי שחורות ברצף זה לא לפי ההיגיון שלה, אבל לפחות היא תהיה בשתיים הסופיות כי רואים שהיא כל הזמן משתפרת וזה.. והמחמאות וכולי..

JoNy Boi

New member
אז ככה ../images/Emo58.gif

פרק הבא הגמר!!
אני כל כך רוצה שאניה תנצח!! היא שילוב של אניה בוקשטיין וכריסטינה אגילרה וזה פשוט הורס
דומיניק חופרת ברמות .. טוב שעפה! וויטני בסדר ולא יותר.. פטימה חושבת את עצמה יותר מדי! עדיף שיקרה מה שנדב אמר שהיא תהיה מקום 3 ואניה וויטני יהיו פיינליסטיות..

Manga136

New member
../images/Emo58.gifהזוכה ע"פ בייביקייק...../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

על פי בייביקייק (כרגע), הזוכה היא... [אתם יכולים לחזור למעלה אם התחרטם] וויטני תומפסון.

למעלה