../images/Emo58.gif
נמאס לי לכתוב בכל תגובה לפרק מחדש את המובן מאליו, אז אני אדלג לזה בסוף ההודעה בנקודות. הפרק הזה היה ממש מעניין וטוב! הרבה עלילה
כל הבנות היו פשוט מצויינות במשימה עם הדוגמן והפרסומת... לדעתי אנלי הכי, אבל מרג'ורי ממש שיחקה אותה באמת. כשהפרק התחיל הוא קצת הזכיר לי את עונה 2, בפרק עם שנדי והבחורים. באיזשהו שלב מרג'ורי נהייתה מן שנדי + ליסה 5- גם מפלרטטת עם הבחורים מחו"ל וגם שתיינית
אבל לה לפחות לא היה חבר בבית... אני החלטתי שאנלי היא פשוט התגלמות השלמות של כל העולם הזה. היא דוגמנית אדירה, היא הכי יפה בעולם, והאופי שלה מושלם, נראה לי שהיא הפייבוריטית שלי של כל הזמנים
היא הייתה כל כך חמודה כשהיא עזרה למרג'ורי ושמרה על הכבוד שלה ככה... ובכלל, החברות של מרג'ורי ואנלי זה דבר מדהים, הן כל כך חמודות, כל פעם אני מתמוגגת מחדש כשאני רואה את זה
סאמי המסכנונה שתמיד כל כך מצחיקה, חמודה ומנסה, דווקא הפעם לא הלך לה בפריימים. למזלה היו לה כמה תמונות טובות בסוף. אני די בהלם שהיא הגיעה עד הגמר, כי היא הראשונה שתגיד עליה שהיא ממש לא הטייפקאסט של טופ מודל. בקטע הזה למשל מרג'ורי עולה עליה לחלוטין, נראית הרבה יותר דוגמנית ומתנהגת בהתאם. אבל כל השאר הולך לסאם מצויין- יש לה אחלה של פרסונליטי (וחוש הומור
), יש לה תמונות מעולות והיא לוקחת את כל הביקורת כל כך ברצינות ולא מפסיקה להשתפר. ובכל זאת זה די הזוי שהיא הגיעה עד כה, היא כל כך ילדונת בת 18! הייתי בטוחה שמרג'ורי בכל זאת תישאר. היא הראתה ממש צד אחר שלה בפרק הזה, שהיא לוקחת ברצינות את הקטע שאמרו לה לוותר על הלחץ הזה. והיא שתתה ונהנתה וקבעה את הפגישה עם הבחורים האלו, וגם ניסתה לשנות את ההתנהגות- אמנם בדרך שהשופטים פירשו כ"משעממת" ו"יבשה" אבל לפחות היא ניסתה. והפורטפוליו שלה פשוט מדים! דוגמנית מקצוענית ויפהפייה! כל כך עצוב לי שהלכה
טוב, זה מה שקורה שבדיוק ה-4 הכי אהובות עלי מגיעות לטופ 4, מן הסתם שאני אהיה עצובה כשאחת מהן תלך. בינתיים שאר ההדחות היו לי די קלות, אז אני מודה על כך. תודה, טיירה
(שאגב הייתה ממש מהממת בשיפוט). על מקי אין לי הרבה מה להגיד, היא מותק ומצויינת. הגיע לה להגיע לגמר. לא התמקדו עליה יותר מדי בפרק אבל כולנו יודעים שהיא אדירה
המובן מאליו: זאת העונה הכי יפה בעולם
עם הבנות הכי מתוקות וחמודות שיש שבמקרה ה4 הכי אהובות עלי הגיעו לטופ 4
אני פשוט אוהבת לצפות בעונה הזאת, היא מוציאה ממני כל כך הרבה אהבה כמו ששום עונה אחרת לא הוציאה
טיירה מלכה. ואני משוגעת על פולינה
עד כאן פאקציזם. היו שלום.