הטופ מודל הבאה 9-פרק 1

Manga136

New member
../images/Emo58.gifהטופ מודל הבאה 9-פרק 1../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

הפרק שודר אתמול בארה"ב ונמצא כבר ביוטוב. צפייה מהנה!

Manga136

New member
../images/Emo58.gifהמתמודדות:../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

אני אשרשר לכן את התמונות של התמונה הקבוצתית של כל מתמודדת שעברה. תהנו!

Manga136

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת מס' 1../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

אבוני.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת מס' 1../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

אמבריל.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת מס' 3../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

ביאנקה.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת מס' 4../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

ג'אנט.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת מס' 5../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

ג'נה.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת מס' 7../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

ויקטוריה.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת מס' 10../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

סליישה.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת מס' 11../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

קימברלי.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifמתמודדת מס' 12../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

שאנטל.

khzh120

New member
וואו,תודה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif 901 ../images/Emo58.gif

למה היה רק פרק אודישנים?זה היה ממש ממש מוזר
במיוחד כשהיא אמרה Coming Next ובד"כ היא אומרת Next Week,לא? לא יודע /: טוב בגדול,יש לי הרגשה מעולה בקשר לעונה הזו. אני מקווה שטיירה לא תאכזב עם הדחות לא מוצדקות. רוב הבנות נראות לי פשוט מדימות ומצוינות. הת'ר- טוב,כשראיתי אותה בתמונות לפני אמרתי פשוט WOW,מי זו הבחורה המושלמת הזו?! וכשראיתי אותה בתוכנית הופתעתי מאוד מאוד לגלות שדווקא היא הבחורה החסרת ביטחון שירדו עליה בצעירותה וכו' וכו'...אבל שוב בתמונות שהשופטים ראו,היא פשוט מושלמת. כ"כ היי פשן,כ"כ לא רואים בתמונות את מה שהיא במציאות. היא פשוט הבחורה הכי עקומה ויפה בעולם נראה לי.יש לה פנים חזקות ומיוחדות בטירוף. ג'נה- גם לג'נה יש מראה היי-פשו מדהים שאני מאוד מאוד אוהב.היא מדהימה לדעתי. אהבתי אותה מהרגע הראשון שראיתי אותה בתמונות,נראה איך היא תמשיך. תראו את שתיהן [הת'ר וג'נה בתמונה,פשוט אין לי מילים לתאר] מילה- מילה הבחורה עם המראה המודלשי האירופאי.מדהימה בעיניי.מקווה שהיא לא תהיה פלצנית מדי עם האובר-הפינס שלה. שנטל- מסוג הדוגמניות שבאמת יכולות להיות טופ מודל.שיכולות להתאים גם להיי-פשן וגם לויקטוריה סיקרטס. מהסוג שיכולות להצליח גם במגזיני גברים וגם במגזיני נשים. לפי התמונות שראיתי היא סקסית מדי ואני מקווה שהיא לא תיפול במלכודת בריטני בהתחלה ויעיפו אותה על אובר-סקסינס. אמביראל- וואלה היא מתוקה בטירוף.אני חושב שמכל הבנות שהזכירו לנו אותה במראה בעבר,כמו ברנדי,אבוני,קת'לין וכו',היא יכולה להצליח לא רע. שרה- היא בסדר לטעמי,בחורה יפה,לא ראיתי ואוו עדיין. בתמונה שלה באתר היא יצאה מדהימה. קימברלי- בתמונות כשהסתכלתי עליה היה לה משהו במראה שמאוד אהבתי,אבל עם זאת גם מאוד שנאתי. בתוכנית הרבה יותר אהבתי איך שהיא נראית.היא מדהימה. ליסה- אני אוהב את המראה האקזוטי והמרענן שלה.נראה לי שהולכים לעשות לה מייק-אובר סטייל ברח לי השם שלה מקנג'ס 2. בהקראה הסופית איתה לא הפסיקו לעלות לי פלשים של זיכרון מאווה [] ויקטוריה- פשוט לא אוהב.היא נוראית בעיניי. ג'נט- לא אהבתי אותה בתמונות ואם אפשר להזכיר אותה לבנות בעבר ש'מזכירות אותה' כמו קים,מולי סו,מייגן ממש לא אהבתי.היא נראיתה לי גברית בתמונות. אבל וואלה ממש הופתעתי ממנה בתוכנית ואהבתי. ביאנקה- לא אהבתי איך שהיא נראית,לא אהבתי את האטיטוד.טו מאץ' פרחה לטעמי. סלישיה- מאוד מאוד אהבתי איך שהיא נראית,היא יפיפייה אמיתית,למרות שיש לה את המראה של 'המעודדת המוצלחת השחורה'.מזכירה לי טיפל'ה את פלישיה. פלישיה,סלישיה,חה חה. אבוני- בהתחלה כשראיתי אותה אמרתי פשוט 'לא..לא!'.אבל בונאה כשראיתי אותה בתוכנית,היא הדימה אותי,היא ממש ממש יפה בעיניי.וכן,אהבתי את האטיטוד שלה.

למעלה