הטופ מודל הבאה 9-פרק 10

Manga136

New member
../images/Emo58.gifהטופ מודל הבאה 9-פרק 10../images/Emo58.gif

+
הפרק טרם עלה, אבל בינתיים אם כבר ראיתם אותו בדרך כלשהי, אתם יכולים לדבר עליו בשרשור הזה. :>

efif1212

New member
תקציר הפרק ../images/Emo58.gif

הפרק הבנות נכנסות לבית החדש שלהן בשנגחאי. השבוע הן לומדות תנוחות בסיסיות של אומנויות-לחימה. המשימה השבועית היא להדגים את הפוזות שלהן על חוטים באוויר. הן מצטלמות לקאבר גירל, כשכל אחת מהן צריכה ללבוש משהו שהכי מתאר את האישיות שלה. חוץ-מזה, הן עושות פרסומת לקאבר גירל.

efif1212

New member
מתמודדת מס' 4:../images/Emo58.gif

שכחתי לסמן למעלה ספוילר. הת'ר.

אמגאש.../images/Emo58.gif

זו רק אני או שהיא דומה כאן לג'ניס דיקנסון? O:: בכל אופן, לא תמונה טובה שלה.~~;

../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

זה לא שזאת תמונה "לא טובה שלה" הבעיה היא שפשוט לכל העונה קיבלנו רק פרופילים ממנה ופתאום מוזר לראות אותה בפרונט... לא כלכך דומה לעצמה אבל עדיין יפה!

efif1212

New member
מתמודדת מס' 6: ../images/Emo58.gif

ושוב, שכחתי לסמן ספוילר למעלה.
סליישה.

Fashion Slut

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifדעתי../images/Emo58.gif

ביאנקה- שתעוווף כבר
היא הייתה נוראית, ובכללי היא כ"כ כ"כ מכוערת. ועוד האודם הזה הדגיש כמה הפה שלה עצום ויש לה חיוך מכוערת ובכללי היא כולה מכוערת. למרות שדווקא התמונה יצאה טובה. שאנטל- הפרסומת הייתה טובה, אבל ממש לא אהבתי את התמונה. ג'ינה- אהבתי את התמונה
וזה גם כזה היה יפה עם החולצה שלה, לא יודעת איך להסביר. סלישה- כנ"ל כמו שאנטל. ליסה- טנקס גאד עפה
גם מכוערת. הייתה נוראית היום. הת'ר- התמונה והפרסומת היו ממש גרועות, אבל אני אוהבת אותה, מקווה שהיא לא תעוף בקרוב. בגמר לא הייתי רוצה לראות את הקאבר גירל סלהן
לרובן יש חיוך מכוער.

efif1212

New member
דעתי על הפרק ../images/Emo58.gif

הייתה לי תחושה שהפרק ארוך מתמיד, לא יודעת למה. סליישה- בעע בעע בעע ועוד פעם בעע. אני לא סובלת את הבחורה, חד משמעית. היא מתחילה להזכיר לי את קיניה, וכמה שלא סבלתי אותה. הת'ר נחלשת משבוע לשבוע, אני ממש ממש ממש מקווה שלא יעיפו אותה שבוע הבא. בפרסומת היא הייתה ממש חלשה. שאנטל קרעה את כולן הפרק
היא הייתה מדהימה! ביאנקה- איזה חיוך יש לה, יש לה פה בגודל עצום! היא מחייכת, והחיוך שלה תופס את כל הרוחב של המצלמה! ג'נה גם כן הייתה מדהימה השבוע, כרגיל, התמונה שלה הייתה הכי יפה לדעתי. ממש מיוחדת. כ"כ אהבתי את ליסה. למה לא העיפו את ביאנקה במקומה?? נשארו עכשיו בתוכנית 2 בלונדיניות, 2 שחורות (בעור
) והת'ר. מתמודדות סופר חזקות. שבוע הבא גוווווו סיס!

iqiqiq

New member
דעתי על פרק 10 מעונה 9

לדעתי סליישה היא הייתה מוצלחת ואני אוהבב אותה מאודד ולדעתי היא תזכה ג'נה לדעתי הייתה לה תמונה רעה לא ראו את הפנים שלה וזה היה נראה כאילו היא קיבלה בוקס הת'ר לדעתי תעוף שבוע הבאה גם בבפרק הקודם וגם היום היא הידרדרה אני לא סובל את הת'ר יש בא משו מעצבן ביאנקה לדעתי הייתה רעה גם כן השבוע היא לא עשתה את המסיבה וגם בפרסומת שאנטל היא הייתה פצצה גם התמונה וגם בפירסומת מת עליה היא עוד תהיה בגמר ליסה טוב אני עוד תיארתי לעצמי שהיא תעוף אפילו רשמתי את זה לפני ששידרו את הפרק לפי דעתי או ג'נה או הת'ר יעופו שבוע הבאה!!!

iqiqiq

New member
עוד משו אחד על הפרק

סלישה הזכירה לי נורא את ריאנה בפרסומת שלה היא דיברה בול כמוה והשער שלה אחרי המייק אובר עוד יותר מזכיר אותה גם רינאה היא קוור גירל אני מקווה שאחרי שסליישה תזכה בעזרת השם! הם יעשו מודעה ביחד

iqiqiq

New member
מה מפתיע?

אני חושב שלסלישה יש יותר סיכוי לנצח מאשר הבנות וגם לשאנטל למה מי לדעתך תזכה?

למעלה