הישרדות סין, עונה 15 פרק 9

../images/Emo58.gifעונה 15 פרק 9../images/Emo58.gif

הסיכום שלי. סך הכל פרק נחמד. ג'יימס, מה זאת לכל הרוחות ההשכמה הזו?? ממש מבהיל, מעניין שאף אחד לא אמר על זה שום דבר. קורטני, מתייחסת לפרוסטי בצורה קצת הזויה, אולי היא פשוט מצאה לה חיית מחמד חדשה, כי רומנטי זה לא נראה. [אוי מסכנה תיהני מהאפרוח כל עוד את יכולה]. אתגר הפרס – לא אהבתי את האתגר עצמו, הופתעתי מהקבוצה הזוכה. דניס, איכזבה אותי ביותר באתגר, היא פשוט לא עשתה כלום ואפילו לא ניסתה להתאמץ ולעזור [צפיתי באתגר פעמיים ואכן זה כך]. אריק, פשוט שחקן מבוזבז, יש לו את כל הנתונים , גם הפיזיים להיות אחד השחקנים הבולטים העונה, אבל הוא פשוט נחבא אל הכלים, אני בספק אם זאת ה"אסטרטגיה" שלו. ואני עדיין לא שוכחת את גילוי הלב המיותר שלו, שהוא בתול!!! אתגר החסינות- איך שהבנתי שמדובר באתגר שכלי יותר, כאמור מבוסס על זיכרון, פשוט ידעתי שפיג'י תנצח , מה שגם קרה. חבל לדעתי היא הייתה צריכה ללכת. ג'ן רובר- מעקם פרצופים במועצת השבט, היה מצחיק
מעניין מה קרה לתוכנית הקודמת של טוד להיפטר מג'יימס? זה אפילו לא עלה על הפרק. אם פרוסטי היה קצת יותר חכם, הוא היה משכנע אותם להעיף את ג'ימס ולא להתמקד באריק. בכל מקרה אני שמחה שג'ימס נשאר, הוא המועדף עליי כרגע, בן אדם אמיתי ופשוט. אגב הוא מוביל בסקר הפופולאריות, בצורה חד משמעית!!! מה זה הסיום המותח הזה??? לא ברור , מקווה שלא הדיחו עוד מועמד.

HOT SPOT 2008

New member
דעות../images/Emo58.gif

ואוו פרק נחמד. ג'יימס צריך ללכת לכוכב נולד או משהו, יש לו קול מדהים. היי קורטני, את גדולה מפרוסטי באיזה חמש שנים, רדי ממנו. היא מתחרמנת על הבחורצ'יק המסכן חופשי. אני ממש מחבב את פרוסטי, ממש באסה שהבן אדם סולק. טוד ממש מתחיל להציק, איזה בן אדם דפוק הוא יצא בסוף. במקום להדיח את ג'יימס כשהוא לא מוכן לזה הוא מדיח את פרוסטי, מישהו שהיה מוכן ללכת איתו עד הסוף, טעות גדולה של פרוסטי, מה שיכול להעניק לגיימס חופשי את הניצחון, כי עכשיו אי אפשר להדיח אותו. אריק הוא אולי המתמודד בעל הכי הרבה מזל, רק בזכות התמימות שלו הוא עוד עלול להגיע לפיינל טרי. דניס מתנהגת כמו ילדה קטנה, אני הייתי נכנס באחרים על זה שלא הודיעו לי את מי מדיחים. פיג'י עיצבנה אותי לכל אורך הפרק, וחבל שהיא עדיין בפנים. אתגר הפרס היה מגניב, ולא האמנתי שג'יימס וטוד נדפקו כל כך. אריק הוא כבשה? אתגר החסינות היה מטומטם, לא סובל אתגרים שכאלה. ואוו ג'יימס אכל 7 המבורגרים, איזה צ'מן. אבל אני לא מאשים אותו, אם הייתי במקומו ובמקום טוד גם אני הייתי קופץ על האוכל, כי הם בטוח הולכים לסוף. קצת ריחמתי על פרוסטי. הסוף סופר מתח אותי, למישהו יש מושג מה הולך שם? ההשערות שלי לקראת העתיד. אני חושב שבפעם הבאה אריק ילך, אחריו או שפיג'י או שקורטני, מיד אחריהן דניס ואז אני חושב שנשארנו עם ג'יימס,טוד ואמנדה.

Confide In Adam

New member
../images/Emo58.gif פרק נחמד

לא יותר מדי מעניין והאתגרים היו די משעממים. שמחתי שפרוסטי עף, הוא ממש התחיל לעצבן וגם להיות שחצן קצת. מקווה שיצליחו להעיף את ג'יימס בקרוב, לא רוצה ששוב מישהו שיש לו אליל חסינות יגיע בגללם לסוף. מעניין מה הולך לקרות בפרק הבא.. דרך אגב - יכול להיות שבשבוע הבא בכלל יש תכנית לקט, כי אם אני לא טועה האמריקאים חוגגים את חג ההודיה ובעונות האחרונות תמיד שידרו פרק לקט בחג במקום פרק חדש.. מקווה שנקבל פרק חדש הפעם!

../images/Emo58.gif

יצאתי עצבנית מהפרק:
קורטני הזאת, פדופילית!!
הלו פרוסטי כולה בן 20 תרגיעי!!
ג'יימס למה הוא עוד לא החזיר לטוד את האליל חסינות שלו?
טוד,אתה רואה שג'יימס לא זז בקשר לאליל חסינות, למה הוא לא עושה משהו בנידון?!? ולדברים הפחות נסבלים של הפרק : האתגר פרס היה הזוי ביותר ,החסינות מעפן לדעתי. לא פייר שפרוסטי היה צריך ללכת הבייתה
ממש אהבתי אותו. ומה זה המתח הזה בסוף?!? מה זה אמור להיות ?! ועניני הפרק הבא: אני מאוד!! מקווה שטוד יתחיל לפעול כי אחרת ג'יימס עוד יעיף אותו משם ואני לא רוצה שזה יקרה, ואגב,מישהו יכול להסביר לי איך ג'יימס מוביל בפופולריות?? הוא כזה לא!

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gifאני מסכימה עם כולכם../images/Emo58.gif

כדי לא לחזור על אותן מילים שוב . חחח מעניין מה יהיה בפרק הבא. ומוזר מאד שג'ימס בראש טבלת הפופולריות. שימו לב שזה ממש מההתחלה. יש לו כנראה משפחה גדולה או שכל העיירה רוצה שהוא יזכה.

למה מוזר?

יש בו בדיוק את כל מה שהאמריקאים אוהבים. האמריקאים מאוד אוהבים את הטיפוסים ה"פשוטים" האלה, להזכיר לך שהיו כמה שחקנים שלא חשפו את תפקידם האמיתי רק בשביל שלא יעיפו אותם מהמשחק [ היה שחקן פוטבול לשעבר זה בוודאות אני זוכרת]. אז מעבר לזה שהוא איש פשוט עם עבודה פשוטה אך מפחידה משהו- חופר קברים. הוא מאוד פיזי, מה שאני מכנה ה"שורד האולטימטיבי", הוא מספק את המזון, עובד קשה מאוד . הוא מאוד אמיתי, לא צבוע ולא מעמיד פנים, בניגוד לטוד שכל היום זומם מזימות ואסטרטגיות. לי באופן אישי הוא מזכיר את מיסטר אקו- מהסידרה אבודים.:)

אבל בפרק הספציפי הזה ../images/Emo58.gif

הוא היה ממש, אבל ממש מעצבן. ודרך אגב, יש לי שני פייבוריטיות: קורטני כי היא מלכה ומצחיקה, ודמות מעניינת! (בעיקר מצחיקה) ואמנדה כי אני מאוהב בה (חכמה, יפה, נחמדה, חברותית, חוש הומור- מה עוד יש לבקש?)

n o g a m o o n

New member
אני אגיד לך למה מוזר

כי מהפרק הראשון יש לו אחוזי הצבעה גבוהים יחסית לכולם. והיו שם עוד אנשים אמיתיים לא פחות ממנו , מה עם צ'יקן? איש חביב ,אמיתי ופשוט. אהרון ואריק לא עשו מניפולציות מהתחלה. ודניס? היא מגישת אוכל בבי"ס פשוטה למדי ונחמדה. כשיש הפרשים כאלו גדולים בין משתתפים בפרק ראשון של סידרה לי זה נראה חשוד.

למעלה