דעות../images/Emo58.gif
ואוו פרק נחמד. ג'יימס צריך ללכת לכוכב נולד או משהו, יש לו קול מדהים. היי קורטני, את גדולה מפרוסטי באיזה חמש שנים, רדי ממנו. היא מתחרמנת על הבחורצ'יק המסכן חופשי. אני ממש מחבב את פרוסטי, ממש באסה שהבן אדם סולק. טוד ממש מתחיל להציק, איזה בן אדם דפוק הוא יצא בסוף. במקום להדיח את ג'יימס כשהוא לא מוכן לזה הוא מדיח את פרוסטי, מישהו שהיה מוכן ללכת איתו עד הסוף, טעות גדולה של פרוסטי, מה שיכול להעניק לגיימס חופשי את הניצחון, כי עכשיו אי אפשר להדיח אותו. אריק הוא אולי המתמודד בעל הכי הרבה מזל, רק בזכות התמימות שלו הוא עוד עלול להגיע לפיינל טרי. דניס מתנהגת כמו ילדה קטנה, אני הייתי נכנס באחרים על זה שלא הודיעו לי את מי מדיחים. פיג'י עיצבנה אותי לכל אורך הפרק, וחבל שהיא עדיין בפנים. אתגר הפרס היה מגניב, ולא האמנתי שג'יימס וטוד נדפקו כל כך. אריק הוא כבשה? אתגר החסינות היה מטומטם, לא סובל אתגרים שכאלה. ואוו ג'יימס אכל 7 המבורגרים, איזה צ'מן. אבל אני לא מאשים אותו, אם הייתי במקומו ובמקום טוד גם אני הייתי קופץ על האוכל, כי הם בטוח הולכים לסוף. קצת ריחמתי על פרוסטי. הסוף סופר מתח אותי, למישהו יש מושג מה הולך שם? ההשערות שלי לקראת העתיד. אני חושב שבפעם הבאה אריק ילך, אחריו או שפיג'י או שקורטני, מיד אחריהן דניס ואז אני חושב שנשארנו עם ג'יימס,טוד ואמנדה.