הישרדות סין- פרק 1

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifהישרדות סין- פרק 1

אוקיי הנה מה שחשבתי על הפרק: באופן כללי לגבי החלוקה של הקבוצות- יש בכל קבוצה כמה שאני אוהבת וכמה שאני שונאת וכמה שלא אכפת לי מהם אבל כבר כשהם חולקו לראשונה ליד המקדש הזה הייתה לי הרגשה שאני הולכת להיות יותר בעד הקבוצה האדומה. קורטני- וואו היא סנובית!!!! רציתי להביא לה שתי כפות! מצד אחד אני אוהבת את הצורת ביטוי שלה ואת איך שהיא מעבירה את מה שהיא חושבת אבל מצד שני היא חושבת דברים מטומטמים וסנוביים! ג'יימס הקברן- חשבתי בהתחלה שאני לא אוהב אותו כי הוא סתם יהיה מאצ'ו כזה אבל אויש הוא כזה מאמי! הוא לגמרי מזכיר לי את השחור הגדול מגרין מייל שהוא כאילו נראה גדול ואכזרי כזה אבל בעצם הוא נורא מתוק ותמים.. טוד- כמובן שאני הכי בעדו. אני גם ידעתי שזה יהיה ככה עוד כשראיתי את הפרופיל שלו באתר:) וג'ין רוברט הזה אידיוט. כאילו בחייאת אתה לא רואה שהוא הומו??? אז למה לעזאזל זה כל כך מפליא אותך שהוא דייל?? אה וחנה הוא לא יהודי, הוא מורמוני.. דייב הדוגמן לשעבר- חתיכת אידיוט! הוא הולך ואומר לאשלי שלא תחשוב שהיא בסיכון רק בגלל שהיא חולה ואז שנייה אחרי מדבר על זה שבגלל שהיא חולה היא חייבת לעוף וגם אשכרה מצביע לה. אז מילא הוא מצביע לה כי היא חולה אני יכולה להבין את זה אבל מה אתה הולך ואומר לה שלא תדאג??? מזה נותן לך??? צ'יקן- מזל שהוא עף... עיצבן אותי לאללה הגישה הזאת של "אני יודע מה לעשות אבל אני לא אגיד לכם ולא אביע שום דיעה ואז אזרוק את האשמה ששום דבר לא נעשה על אחת שהייתה חולה ליום אחד". פי ג'- קצת ריחמתי עליה...כי ראו שהיו לה כוונות טובות ובתכלס זה לא שהיא באה וישר הייתי בוסית, אבל פשוט היא ראתה שאף אחד לא עושה כלום וזה תסכל אותה (ואני לגמרי מזדהה עם זה) אז היא הבינה שבשביל שמשהו יעשה היא צריך לתפוס קצת מנהיגות. ואז כמובן היו את האלה שישר התלוננו שהיא "נובחת הוראות על כולם". כאילו אתם גם מצד אחד לא תופסים מעצמם יוזמה ועושים משהו אבל גם מצד שני נעלבים כשמישהו אחר אומר לכם מה צריך לעשות??? נו באמת... אממ וזהו נראה לי. אה וזה היה ברור שיביאו להם את הנעלי ספורט שלהם חחח זה היה מצחיק כשאשלי התלוננה על כמה הנעליים שלה כבדות. אז מה את הולכת איתן בכלל??? אז לסיכום- נכון לעכשיו אני כמו שאמרתי בעד הקבוצה האדומה, ומשם במיוחד בעד טוד (ההומו), אמנדה (הברונטית החתיכה), אהרון (זה שמינו אותו למנהיג) וג'יימס (הקברן). ובקבוצה השנייה אני אוהבת את אריק (המוזיקאי). למרות שהוא לא ממש עשה כלום בנתיים. תרגישו חופשיים להגיב למה שכתבתי שאני לא ארגיש שזה היה לחינם חח ומישהו אשכרה קרא את זה..

Confide In Adam

New member
איזה כיף, עונה חדשה!! ../images/Emo58.gif

קודם כל, אני שמח שחזרו לפורמט של 16 שחקנים ולא יותר, ככה אפשר היה להתמקד יותר בכל אחד ולהכיר את המתמודדים יותר. גם האתגר היה די מגניב, ושמחתי שהאדומים (לא זוכר את שם השבט) ניצחו, למרות שיש כמה שאני אוהב ב-2 הקבוצות. ככה אני מדרג את המתמודדים הפרק: 1. טוד -
אני ממש אוהב אותו, הוא חכם, מכיר את המשחק והוא התמודד יפה עם השטויות שג'אן רוברט הזה אמר לו.. 2. אריק -
הוא וטוד היו הפייבוריטים שלי עוד לפני התכנית. לא דיבר יותר מדי, אבל הוא נראה כמו מישהו חזק, נחמד ורגוע. 3. פי ג'י -
מצד אחד היא כבר צריכה לדעת שבדרך כלל בהישרדות אלו שנותנים בהתחלה את הפקודות גם עפים ראשונים. מצד שני, היא צודקת בזה שמישהו צריך לקחת פיקוד ולהתחיל את העבודה שם.. אני מאוד מחבב אותה. 4. לסלי
5. ג'יימס -
גם אני לא ציפיתי לאהוב אותו, אבל הוא נראה ממש נחמד ועשה עבודה טובה באתגר.. 6. אמנדה
7. אשלי
8. שרי
9. ג'יימי
10. דניס
11. פרוסטי -
מעניין מה פתאום החליטו לשנות את הגבלות הגיל דווקא עבורו.. עד עכשיו כל המתמודדים היו צריכים להיות בני 21 ומעלה.. 12. דייב
13. ארון
14. קורטני -
פשוט מעצבנת, כמה שליליות ואנטי נגד המקום והקבוצה שלה... לאן היא חשבה שהיא באה? לבית מלון? 15. ג'אן רוברט -
נראה מאוד שחצן ויותר מדי בטוח בעצמו. ואם יש מטומטם לעשות זה ללכת למישהו ולהגיד לו שאתה לא בוטח בו..בשביל מה הוא היה צריך להגיד את זה לטוד? אני מקווה שטוד ישתמש בזה לטובתו.. והשורד הנוסף: צ'יקן - שמחתי שהוא הלך ולא אשלי או פי ג'י.. הוא הזכיר לי מאוד את ביג טום, אחד האנשים הכי פחות אהובים עליי בהישרדות.. לסיכום, אחלה פרק, פתיחה טובה לעונה והרבה פוטנציאל לדעתי. מחכה לראות איך היא תתפתח.

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gif

מסכימה לגבי קורטני וז'אן רוברט, אבל למה אהרון קיבל סמיילי עקום? הוא בסדר גמור (ואפילו יותר מבסדר). לגבי כל השאר אני די מסכימה, ולגבי חלק- פשוט לא ראינו מספיק.

CoolBoy 17

New member
סוף סוף../images/Emo58.gif

אין אי! אין אליל חסינות! יש 16 אנשים והשבטים מחולקים מראש! היה פרק סבבה אני לא ממש זוכר את השמות של האנשים אחרי פרק אחד אבל טוב שצ'יקן עף

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifאה שכחתי להוסיף

אחרי שג'ף הכריז שצ'יקן עף- זה היה מצחיקקקק!!! הצרחה הזאת שלו ואיך שאשלי קפצה ונבהלה חחחחחחחח אני מבטיחה לכם שכולם באותו רגע חשבו "וואו מזל שהעפו אותו הבנאדם פסיכי"

Fairywitch

New member
אז צפיתי...../images/Emo58.gif

פרק טוב, נופים יפהפיים, אנשים מעניינים. נראה מבטיח
יש לי כמה פייבים- טוד (כי גייז שולטים
)- וכן, ראיתי שהוא מורמוני
לזלי- כי אהבתי איך שהיא נצמדה לאמונה שלה. גם אם זאת לא האמונה שלי- אהבתי את זה. והיא בכלל מותק. פי.ג'י- כי היא ממש מתוקה. אהבתי גם את זה שהיא כ"כ התרגשה להיות בסין
מסכימה עם כל מה שנאמר פה עליה- מישהו צריך היה TO STEP UP ולעשות משהו! אז מה רצו ממנה?! אריק
אהרון- כבר מהפרופיל חיבבתי אותו, ואני נשארת עם זה. ג'יימס הקברן- בהחלט ביג טדי בר חמוד! ולגבי מהלך העניינים- קיוויתי שהאדומים יפסידו רק כדי שיוכלו להעיף את הבלונדה המחומצנת מניו יורק
היא כ"כ בלתי נסבלת, מתנשאת ומגעילה שבא לי להקיא
"אוי, אוי, אוי! אנשים בניו יורק לא מתנהגים ככה", ו"אוף אוף אוף, השתחווינו שעות!" והפרצופים האלה שהיא עושה כאילו כולם לא מגיעים לקרסוליים שלה! דוחה. ציקן- הוא ממש הזכיר לי את ביג טום מכל זווית אפשרית, כולל זה שקשה להבין אותו
אני דווקא לא חושבת שהוא צריך היה לעוף. יש שם את הגננת או משהו כזה, שבפרופילים אהבתי אותה- שיריה (נדמה לי)- היא חתיכת קוטרית מפונקת ומעצבנת, ולדעתי ימיה ספורים. היא סתם טסה מתחת לרדאר אז לא שמו לב אליה. מקווה שבקרוב. אה, והאתגר עם הדרקונים היה ממש מדליק

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifוואו אנחנו לגמרי באותו ראש

כאילו מבחינת הפייבוריטים..וזה שקורטני מטומטמת...אבל אני לא חושבת שיש בנאדם אחד שצפה בפרק ולא מסכים שקורטני מטומטמת חחח

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

אז קוראים לה קורטני? גאד, היא פשוט כמו איזו צפונבונית. למה אנשים כאלה באים בכלל לתכנית?

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifכן

כן וזה מוזר כי דווקא ניו יורק אמורה להיות עיר כזאת מגוונת..כנראה שהיא סגורה באיזה בועה בשכונה עשירה כזאת ועובדת בבר שמגיעים אליו רק עורכי דין ורופאים.

8matan8

New member
מאיפה הורדתם?

לפי nforce זה בכלל לא יצא באינטרנט שמשהו יביא לינר בפרטי

עכשיו סיימתי לראות../images/Emo58.gif

ממש שמחתי שצ'יקן הלך הוא היה כמו זיוף של טום החוואי רק לי דניס מזכירה את דב? אם המולט שלהXD ויאללה אשלי ופי ג'יי !

למעלה