הישרדות סין פרק 11

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif הישרדות סין פרק 11 ../images/Emo58.gif

כל התגובות על הפרק לכאן, לא לשכוח לסמן ספוילר!

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif הישרדות סין פרק 11, התגובה שלי לפרק!

פרק משעמם משהו, הסאונד נעלם לי אחרי תחרות החסינות, אבל אמנדה סוף סוף הוכיחה מי המוח מאחורי המשחק, כשהחליטה להעיף את ג'יימס בבליינד סייד עד לפני אתגר החסינות, גם החסינות וגם "ההפתעה" שבשבילה חיכינו שבועיים, היו משעממים, הפרק הגרוע בעונה לדעתי. עכשיו אני הולכת לחפש קובץ חדש! פייבוריטים: אמנדה, טוד, דניס לא אכפת לי ולא רוצה שתזכה: קורטני שונאת: פיג'י ואריק!

מה?! זה היה הפרק הכי טוב בעונה!!!

אני חושב שהרבה יסכימו איתי... דווקא אחרי אתגר החסינות היה ממש ממש מעניין!!! וגם לפני!

D e l i l a h

New member
לגמרי ../images/Emo58.gif

לפני החסינות היה קצת משעמם והוואנבי טוויסט היה בכלל משעמם , ציפיתי למשהו גדול אחרי הכל זה הישרדות. אבל אחרי האתגר חסינות הייתי כ"כ כ"F במתח!!! בכלל זו הייתה הטרייבל הכי מותחת שראיתי כבר הרבה זמן, וכל הזמן באתי להעביר לסוף לראות בסוף מי עף, אבל לא רציתי להרוס לעצמי לפני שג'ף בא לקרוא את הקולות עם המוזיקה והקלוז אפ על ג'יימס זה היה נראה כאילו הוא יוציא את הפיסלון בכל אופן פרק ממש טוב, וג'יימס עף! יאייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אה כן וזה היה בור שפי ג'י תזכה בפרס ודניס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד שניה מתתי כשהיא עשתה גם את הקונגפו או מה שזה לא יהיה, תסתכלו על הפנים שם של הילדות איך הן מבוהלות !

../images/Emo58.gif

ואמנדה הייתה פשוט ענקית! היא השחקנית הכי טובה העונה (מעניין איזה מהלך היא תעשה בפרק הבא לפי הפרומו).

D e l i l a h

New member
כן הייית כ"כ שמחה כש...../images/Emo58.gif

היא אמרה שהיא רוצה לעזוב את טוד קורטני ואלה אז זה אומר שהיא תעזור לאריק! חח וסוף סוף מישהו העלה את הרעיון להעיף כבר את ג'יימס וזה אפילו עבד, מזל טוב, כל הבוד אמנדה! אם הייתי בג'ורי והיא הייתה בפיינל 3 הייתי מצביעה לה רק בגלל זה. גם כי היא שחקנית טובה אבל גם בגלל זה אלא אם היה גם את אריק אז הייתי מצביעה לו אבל בכל זאת חח

Confide In Adam

New member
../images/Emo58.gif פרק באמת מותח

כל כך פחדתי שג'יימס ישתמש באליל חסינות ושטוד יעוף במקומו! למרות שגם אם הוא היה משתמש בזה היה תיקו בין טוד לפי ג'י כי לכל אחד מהם היה קול אחד.. אני ממש מקווה שהפרומו לשבוע הבא מטעה אותנו ושאמנדה לא באמת תבגוד בטוד, אני אוהב את הברית ביניהם.

../images/Emo58.gif

פרק מעולההה ממש נהנתי כל הפרק אני במתח של ה' ה' מה יקרה?! רק שלא יעפיו את פי ג'יי גאד אמנדה מלכה!! והטופ ש הטופ ג'יימס עףף השחקן הפחות אהוב עליי במשחק פייבוריטים: פי ג'יי דניס אריק ואמנדה

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gifוואו וואו וואו , איזה יופי של../images/Emo58.gif

פרק. זה היה עוד אחד מהפרקים המותחים העונה. מעולה!! הפרס במקדש השאולין היה פשוט מקסים, ואני קיבלתי הערכה מחודשת לדניס, למרות שאם יעיפו אותה בפרק הבא אני לא אצטער. היא נאחזת בשולי הבגד של טוד ואמנדה ולא עושה כלום בזכות עצמה. במועצת השבט הייתי על קצה הכיסא במתח, מראים את הפנים של ג'יימס ונראה כאילו הוא עומד להוציא את האידולס ואני אומרת בלב : שלא יוציא , שלא יוציא, חחח אייך אכל אותה, מסכן. הוא אפילו לא הסתובב להגיד להם משהו כשהלך. אני טוטאלי בעד אמנדה, לדעתי היא חייבת לזכות. אבל, נראה מה יקרה בפרק הבא. פי.ג'י גם טובה , תראו לאן הגיעה וכל הזמן רוצים להעיף אותה. הפיינל 3 הכי טוב שיכול להיות הוא: אמנדה, פי.ג'י ואריק

../images/Emo58.gif

קודם התעצבנתי כי הפרק שלי היה מעפן, הייתה לו בעיה בסוף, מאחרי אתגר החסינות הסאונד היה דפוק
אבל שאפו לאמנדה! גאון!!! סוף סוף הוא עף ! איזה כיף.

MeWithoutU

New member
../images/Emo58.gifיאאאאאאאא

איזה פרק טוב! ג'יימס עףףףףףףףףףףףף סוף סוף!הוא כבר העלה לי את הפיוזים! ואמנדה... נדלקה על אריק?(טוב...איך אפשר שלא?הוא שווה) אמנדה - פי ג'י - ואריק......צריכים להיות בשלישית הגמר

hhh50

New member
פרק ממש יפה

הפרק היה ממש יפה!! איך שמחתי שהוא סוף סוף עף הג'יימס הזה. הוא ממש מעצבן. את טוד ואמנדה אהבתי בהתחלה אבל לאט לאט הם גם התחילו להימאס, בא לי שהיא תבגוד בו בפרק הבא ושהוא יעוף כבר.

למעלה