הישרדות סין פרק 3

CoolBoy 17

New member
../images/Emo58.gifהישרדות סין פרק 3../images/Emo58.gif

אני ממש אוהב את העונה בינתיים היה ברור שז'אן רוברט לא יעוף מרוב שכל הפרק עשו את זה כאילו ברור שהוא יעוף...וחבל שהוא לא עף זה היה מאוד חכם לקחת את לזלי אבל לא נראה לי שג'יימי חשבה על זה בכלל האתגרים בעיקר הראשון היו ממש טובים! ואני לגמרי בעד ז'אן הו

hennir

New member
../images/Emo58.gif הישרדות סין פרק 3 ../images/Emo58.gif

יש!! אני השני שכותב הודעה... חח תגידו שמתם לב שרק בעונה הזאת כולם כותבים בכותרת "הישרדות סין" במקום "עונה 15"? פשוט שמתי לב לזה עכשיו... היה פרק ממש יפה.. האתגרים הולכים ומשתפרים ברמות... שמחתי שראו באתגר הפרס שהבנות של ז'אן הו ממש חזקות ולעומתם דייב ממש חלש... ארון צדק במאה אחוז כשהוא אמר שהלב של לזלי פועל יותר חזק מהמוח שלה חחח... בחייך מה את הולכת ומספרת לשבט השני את כל מה שהולך בשבט שלך... ומילא עשית את זה- מה את אומרת לשבט שלך שסיפרת הכל לשבט השני?!? כנראה שלטיפשים לא מגיע להישאר, עם כל טוב לבם. ז'אן רובר ממש מגעיל. בחייך, תישן עם נחירות או עם ריר, אבל להתהפך על קורטני ואמנדה? ואיך שהוא ליטף לאמנדה את הרגל אני פשוט נגעלתי. לא אהבתי את זה שהוא וג'יימס ישבו יחד וצחקו. זה עלול להוביל לזה שיעיפו את ג'יימס. מצד שני, אני לא יודע מה לחשוב לגבי אם כדאי שג'יימס יגיע למיזוג כי אז הוא יזכה בהכל... מה עוד היה לנו בפרק? באתגר החסינות, קורטני ממש פישלה. אני חושב שכאן ראו הכי בבירור כמה היא חלשה. ואיזה יפה זה היה כעצרו את התמונה כשכל אחד מהמתחרים חתך את החבל. בהתחלה חשבתי שזה פאק בעריכה אבל אז הבנתי כמה יפה זה עושה את האתגר. מחכה בקוצר רוח לאתגר הבא.

NamelessGirl

New member
|ספויילר|היי הפעם לא הייתי ראשונה...

טוב זה היה ברור שהם היו צריכים להתחיל להפסיד מתישהו...באסה.. עיצבן אותי נורא באתגר של הפרס איך שזה הלך. כי זה היה ברור שהבנים של האדומים ינצחו תמיד והבנות של הצהובים ינצחו תמיד אבל רק בגלל שההפקה החליטה שהבנות מתחילות אז הצהובים ניצחו!! זה לא פייר!! היו צריכים לעשות מספר שווה של מקצים של בנים ובנות ואז לראות מי מנצח!! ובאתגר חסינות- תעשו לי טובה קורטני פשוט לא ניסתה מספיק! זה לא שפיג'י ו'גיימי הרבה יותר גדולות ממנה והן הצליחו יפה מאוד! היא עשתה לה איזה הפסקה של חצי שנה בין מכה ומכה! אוי אבל ג'ון רובר דוחהההההההההה!!! אם הוא היה נוגע בי ככה בלילה שתי סטירות הייתי מביאה לו! השיחה הזאת שלו ושל ג'יימס ממש הפתיעה אותי..כאילו הוא לא אבל ג'יימס כן...לא חשבתי שהוא כזה ג'קאס..חבל... מצד אחד רציתי שג'ון רובר יהיה זה שיעוף כי הוא פשוט דוחה ומגעיל ומעצבן ומטומטם ועוד הרבה כאלה אבל אם כבר לא הוא אז זה בסדר שלזלי עפה כי היא הייתה ממש טיפשה שהיא גילתה כל כך הרבה לקבוצה השנייה ואפילו לא הבינה למה זה לא בסדר...וגם עכשיו טוד הוא היחיד עם הרמז..למרות שזה לא נראה כאילו הוא כל כך עושה משהו בקשר לזה...גם ככה אף פעם לא מוצאים את זה אחרי הרמז הראשון...זה בדר"כ עם הרמז השני או השלישי...בטח הבנאדם שיקבל את הרמז בפרק הבא ימצא את זה..כי ברמז השלישי זה הופך להיות כבר די ברור... אוי הלוואי שטוד ינצח.... ושיפסיקו לעשות כבר אתגרים של התאבקות בין אנשים! 2 פרקים ברצף זה ממש לא פייר! אה וכל הקטע הזה שלזלי אמרה שבצהובים בכלל לא רבים והרבה יותר כיף שם וזה..זה רק אני או שהזמן היחיד שבו הם לא רבו זה היה רק כשלזלי הייתה שם? תסלחו לי אבל הם רבים הרבה יותר מהקבוצה האדומה.. ואני חושבת שדניס תשבור שיאים בתור זאת שדיברה הכי פחות (או יותר נכון זאת שהראו אותה מדברת הכי פחות) יחסית לזמן שאם הייתה שם בהיסטוריה של התוכנית...מצד שני- זה לא שאני באמת חושבת שיש לה משהו מעניין להגיד. בחייאת המולט שלה פשוט מגוחך. זוכרים את איימי מעונה 11? השוטרת? היא הייתה איתה בחטיבת ביניים והיא אומרת שעוד בכיתה ז' הייתה לה את אותה תספורת..עצוב קצת..

הדישן

New member
../images/Emo58.gif

אוף העיפו את לזלי:( שיעיפו את ג'אן רובר!! אההה עד כאן המסקנות שלי מהפרק של היום

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gifפרק טוב.

אבל סוף פחות
ג'ון הזה איש דוחה וסוטה!
באיזו זכות הוא מטפס על הבנות בלילה?! מה זה צריך להיות?! הוא כזה נאלח ודוחה שבא לי להקיא. ממש מרגיז שבסוף לא העיפו אותו. ומילא אם היו היו מעיפים את קוטני שהיא חלשה כמו עלה נידף ברוח- אבל לא! את לזלי!
דפקטים
הורס אותי הקטע עם אליל החסינות שתלוי להם ממש מתחת (או מעל..) לאף!
זה ענק!!! אני מחכה שמישהו כבר יעלה על זה... מסכימה כאן עם ניימלסית שלנו- באתגר היה צריך להיות מספר שווה של מקצים. זה היה אידיוטי וללא הוגן ככה. מצד שני- גם לזאן הו מגיע לנצח קצת. בפרט כרגע כשיש לי פייבוריטים בשתי הקבוצות- טוד, אהרון ואמנדה מפיי לונג, וPG וג'יימי מזאן הו. הייתי מתה שכל אלה יגיעו ל-5 האחרונים, אבל ההסתברות קטנה. מה היה הרעיון לתת לקורטני לחתוך את החבלים? ולמה אף אחד לא הציע להחליף אותה? היא נראתה כ"כ מסכנה שם
לעומת הפרק הראשון שלא סבלתי אותה- היא כ"כ השתנתה מאז! עוד תעלומה- לזלי אמרה שבקבוצה השנייה היו עוד 3 נוצרים. אז מה כל השאר? טוד מורמוני, סביר שאהרון יהודי, אז מה עם האחרים? אולי הכוונה היא שהם פשוט חילונים? לסיום- שמתם לב שנראה כאילו לג'ף נמאס מהנאום על "האש מייצגת את חייכם...". הוא דיקלם את זה בכזה "כלאחר יד" שפשוט נקרעתי
זהו. אני מקווה שג'ון יעוף ומהר, כי הוא דוחה ומגעיל, וכמו שטוד אמר- יותר מדי זמן- והזבל יתחיל להסריח.

CoolBoy 17

New member
../images/Emo58.gif

נראה לי שהכוונה שהם פשוט לא דתיים ואנשי כנסייה כאלה... מה זה מורמוני? למרות שהאליל חסינות זה דבר שהורס את כל המשחק זה באמת מגניב איך שהוא העונה הבעיה היחידה שנראה לי לא משנה כמה רמזים אף אחד לא באמת יחשוב שזה זה זה באמת לא הוגן מה שהיה עם המקצים כי זה היה יכול להיות בדיוק ההפך אבל בהישרדות מגרילים אפילו מי יעמוד על איזה עמוד אז בטח הגרילו ותגידו מה נסגר ג'יימי חוזרת לשבט שלה לזלי חוזרת לשבט שלה ומה? את אף אחד זה לא מעניין מה היה כתוב במה שג'ף הביא לה?

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifתשובה

אחד ששייך לכנסיית המורמונים. זאת תנועה נוצרית בעיקרון...

אם לא הראו לך שהגרילו- אז לא הגרילו!

אל תהיה תמים ותחליט שהמשחק הוגן רק כי אתה רוצה לחשוב ככה. כמו שנאמר מקודם- ההפקה כיוונה שהצהובים ינצחו במשימת הפרס, כי עד אז הם לא זכו בכלום, ככל הנראה כדי להפיח בהם קצת רוח חיים. וזה גם הוכיח את עצמו- השינה הנוחה אולי סייעה להם גם לזכות בחסינות. לא סתם הנשים התחילו ראשונות, אם זה היה הוגן, אז הייתה נערכת הגרלה.

Confide In Adam

New member
אני ממש אוהב את העונה בינתיים

האתגרים ממש מעניינים ויש הרבה אנשים שאני אוהב.. חבל שהעיפו דווקא את לזלי, דווקא חיבבתי אותה.. אני ממש מקווה שהג'אן משהו הזה יהיה הבא שיעוף! הוא ממש מעצבן, וגם ג'יימס עיצבן אותי הפרק.. מפיי לונג אני ממש אוהב את טוד, אמנדה וקורטני (שבפרק הראשון ממש לא אהבתי אותה, אבל חל בה שיפור ניכר!
), וממש לא אוהב את הג'אן הזה. מזאן הו אני אוהס את ג'יימי, אריק ושריה ולא אוהב את דייב!

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gif מעליי כמובן../images/Emo8.gifוגם אצלי-->

דייב מרגע לרגע יותר בלתי נסבל. והוא עוד מתפשט, הדוחה
עורר בי געגועים להאץ'

Fairywitch

New member
זה בסדר. סה"כ די ברור שכל השרשור הוא ספוילר..

מי מספיק אמיץ להיכנס להודעה בשרשור הזה גם אם היא לא מסומנת?...

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifזה כזה דוחה מה שהוא עושה

כאילו זאת גם ככה תחרות מאוד גופנית אז איך הוא מעז להתפשט?? אני חושבת שצריך להפוך את זה ללא חוקי! שיפסיק לנסות לחקות אנשים אחרים ושיהיה דייב. לא שזאת כזאת מציאה להיות דייב אבל זה מה יש.

הוא יגיע רחוק

בתוכנית הבוקר של CBS שמלווה את הישרדות ראיינו את ג'ף לפני תחילת העונה ושאלו אותו על מספר דמויות. על ז'אן רוברט הוא אמר שזה בחור שאתה כל הזמן פונה אליו כדי להוציא מידע במועצת השבט, חלום של כל מנחה. מכאן אפשר לקרוא בין השורות ולהבין שהוא עתיד לעבור דרך ארוכה בתוכנית.

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gif מעליי+ לאו דווקא-

זה אומר שג'ף יודע לקרוא אנשים. אחרי 14 עונות- הוא כבר מזהה מי הטיפוסים מהסוג הזה... אני ממש מקווה שהוא לא יגיע רחוק

למעלה