הישרדות סין פרק 7

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gifאוי כמה צחקתי ../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

איזו חוצפה יש לה לג'יימי הזו. אייך חיטטה לו בתיק.ממש כלבתא. ולמרות הכל לא הבינה את העניין. אני חשבתי שהיא גנבה לו אחד עד שבמועצת השבט הוציאה את הקישוט הריק. חחחחח וואו זה היה פרק וואו קורטני עולה לי על העצבים, שיעיפו אותה כבר ודי . לילה טוב

../images/Emo58.gif זה באמת היה מצחיק

נהנתי מכל רגע. ג'ימי באמת היתה חצופה כשהיא בדקה לג'יימס את התיק, מה עוד שלפי איך שהכל היה מסודר אין מצב שהוא לא הרגיש. [הכל היה עטוף וסגור בצורה מפחידה].

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gif עכשיו רק נותר לראות../images/Emo58.gif

אם הוא יחזיר את האידול לטוד או ישמור את שניהם אצלו.

dsneddon

New member
../images/Emo58.gifכן פרק גדול!

למרות שדיי אהבתי את ג'יימי, היא יצאה ממש ג'סיקה סימפסון בסוף. "אני לא טיפשה כמו שכולם חושבים" - ובסוף יצאה אחת המושפלות אי פעם בהישרדות.. "ג'ף.. יש לי שאלה! מצאתי את זה במחנה שלנו..." קצת מזכיר לי את העונה עם אדגרדו, שהם היו בטוחים שהכל סגור בהצבעות - ובסוף הכל התהפך במועצת השבט ומחיוך זה השתנה לפה פעור.. !! אני מאוד מקווה שהאיידול יחזור לטד, זה ממש לא פייר. טד צריך אבל להזהר קצת, לפי הפרומו הוא שוב מסתבך קצת. אני רוצה שאמנדה וטוד יגיעו לגמר... שמתם לב שחבר המושבעים יהיה רק 7 אנשים העונה?

../images/Emo58.gif למה מסתבך?

אני אוהב כשהשחקנים שאני אוהב (טוד ואמנדה- אמנדה קצת יותר) בוחשים ומנסים לעשות טוויסט. הלוואי שיעיפו את ג'יימס. יש לו גם כוח באתגרים וגם שני אלילי חסינות! חייבים לגמור אותו! וזה חייב לקרות בהפתעה. מעניין מה יהיה. אני מקווה שפיג'י תצליח להתחמק מהדחה. מאריק לא ממש אכפת לי(הוא עדיין במשחק? כי זה לא נראה ככה.) אמנדה היא שחקנית חכמה, ואני אסביר למה- אף אחד לא תופס אותה כאיום מבחינת אסטרטגיה, כשבעצם היא וטוד עושים את רוב המהלכים ביחד. טוד יותר מפאר את עצמו בעיני המצלמה אבל בעצם אל תשכחו שפרק שעבר טוד התעקש להעיף את זאן רובר, ואמנדה היא זו שהייתה בטוחה ששאריה צריכה לעוף. היא אסטרטגית לא פחות טובה. ואני בטוח שהיא תגיע לגמר. רק שלא יראו אותה שם כמישהי שהלכה כצל של טוד.

dsneddon

New member
נכון

אמנדה אכן השולטת הגדולה ביותר בתוכנית כרגע.. האמת שטוד ואמנדה דיי מזכירים לי את הצורת משחק של רוב ואמבר בעונה 8, רק בלי האהבה... חחח:) טוד רק צריך ממש להזהר.. לרוב היה את הכוח של לזכות בחסינויות אז זה הסתדר לו טוב

n o g a m o o n

New member
../images/Emo6.gif אני הייתי על קצה הכיסא כל הפרק חחח

מרוב מתח. אייך שהיא התקרבה לתיק שלו הלב שלי נפל , תיגנוב לו או לא, הוא ישים לב או לא. את ההופעה והאוכל הרצתי קדימה. רק אחרי שגמרתי לראות את כל הפרק ראיתי שוב ונהניתי מההופעה של הקרקס הסיני. אהבתי : דינג דונג - דה ביץ' איז דד!

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif הישרדות סין פרק 7 ../images/Emo58.gif

כל הפרק אני כזה, הם גנבו לו, אין סיכוי שהם לא החליפו... ואז הגיעה ההצבעה וגב' סימפסון יצאה כ"כ מטומטמת שזה לא להאמין, כמה איידולים היא חשבה שיש, מיליון? אחד הפרקים הטובים! פייבוריטים: אמנדה, ג'יימס, טוד ודניס לא אכפת לי מהם אך לא רוצה שיזכו: אריק וקורטני שונאת: פיג'י, ג'אן רובר ופרוסטי
לפרק הבא אני מאוד מקווה שטוד לא יעצבן אותי כי לפי הפרומו הוא יעשה כמה מהלכים מטופשים.

Confide In Adam

New member
פרק טוב... ../images/Emo58.gif

טוד קרע אותי מצחוק עם ההערות שלו על ג'יימי, אחרי שהיא "גילתה" לו שלמישהו יש את אליל החסינות! הרגשתי ממש רע בשבילה, היא כזאת חמודה וחבל שהיא יצאה קצת טיפשה... אני מאוד מזדהה עם קורטני, שנינו לא סובלים את ג'אן רובר.. קצת קשה לי להגיד את זה כי אני מאוד אוהב את טוד ואמנדה אבל הם מזכירים לי את רוב ואמבר
מהבחינה שרוב נתפס כזה שזה ששולט בהכל ובסוף האשימו אותו בזמן שאמבר הייתה מאחורי הקלעים ועליה כעסו פחות בסופו של דבר. ככה בדיוק גם עם טוד ואמנדה - שניהם מנהלים את המשחק, אבל טוד נמצא יותר בחזית ואמנדה מאחורי הקלעים. מקווה רק ששניהם יגיעו לפיינל 2, כי הכי מגיע להם. בקשר לפרומואים של שבוע הבא: בגדול טוד צודק בקשר לזה שהם חייבים להעיף את ג'יימס כדי שלא תהיה לט הזדמנות להשתמש בחסינויות שלו, אני רק מקווה שהם יצליחו לעשות את זה בצורה חכמה. בכל מקרה לא נראה לי שזה הולך לקרות שבוע הבא, כי הפרומואים תמיד מטעים! אוהב: טוד, אמנדה וקורטני. מחבב: פיג'י, אריק, דניס שיעופו כבר: פרוסטי, ג'אן רובר, ג'יימס

../images/Emo58.gif פרק מעולה ../images/Emo58.gif

ממש צחקתי מהעניין של האליל חסינות, זה היה בידור טהור. היא כל כך הייתה בטוחה שיש לה את האליל שזה פשוט היה מעולה! וקורטני מתחילה לעצבן אותי,טוב, קלטנו שאת וז'אן רובר לא מסתדרים, כמה את יכולה לטחון על זה את השכל?!? ויאללה שילך כבר הבייתה הקרציה הזה . (JR). אני רק מקווה שג'יימס יתן לטוד את האליל ! ושהוא ישמור עליו. הוא צריך להשאר שם !! והפרומו של הפרק הבא קצת מדאיג.. (למרות שאני בטוחה שזה לא כזה נוראי מה שיקרה..)

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gifראיתי עכשיו את הפרק...

ברוך שפטרנו מ(תסלחו לי)הנבלה המסריחה הזאת
קודם התרגיל עם אהרון והצחוקים המפגרים שלה, ועכשיו החיטוט בתיק! כמה מלוכלכת אפשר להיות? כמה נמוך אפשר לרדת?! כ"כ פחדתי שהיחא גנבה, וכל הפרק אני ממלמלת לעצמי "נו, ג'יימס, תבדוק אם כל האיידולים נמצאים במקום... נו כבר!". והקטע בטרייבל היה כ"כ מצחיק! בלונדינית
כ"כ שמחתי ונהניתי לצפות בזה
דינג דונג - דה ביץ' איז דד! עוד קטע מצחיק- הקול שיצא לקורטני כשהיא סיפרה על המשקאות האלכוהוליים שהם קיבלו- עוד מישהו שם לב לציפציף שיצא לה?
אני מקווה שג'יימס יחזיר לטוד את אחד האיידולים או שטוד יבקש אותו, כי זה פשוט הוגן. לא הבנתי למה הוא לא ביקש אותו היום. הרי הוא נתן לו אותו, וג'יימס סיפר לו בעצמו שהוא מצא עוד אחד, אז למה לא לבקש חזרה את הקודם? ואני מקווה שהוא לא יעשה מהלכים טיפשיים
נו, נחכה. אוהבת: טוד, אמנדה, פרוסטי. שונאת: ג'.ר., קורטני (אוי, שיסתמו את הפה לפני ה"אויב"!!) מכל השאר לא ממש אכפת לי כרגע. נ.ב. מישהו הבין איך מבטאים את השם של השבט המאוחד?

LeRanch

New member
שאלה../images/Emo58.gif

ראיתי היום ת'פרק ולא שמתי לב למשהו - מי אמר "דינג דונג - דה ביץ' איז דד"?

LeRanch

New member
אה!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואני חשבתי שפספסתי איזה משהו בפרקXDDD אהבתי אהבתי

SpongeBooB

New member
חחחח ואי היה אחד הפרקים!

צחקתי אחושרמוטה שהוא זרק את הקרש הריק למדורה וכולם כזה מתפקעים והיא כולה יושבת עם פרצוף אבלה כזה ואז עוד מעיפים אותה!!! זה היה כזה YEAH BITCH!!!OWNED

למעלה