הישרדות פיג'י 14 - הגמר !

../images/Emo58.gif הישרדות פיג'י 14 - הגמר !

שודר הגמר הגדול וארל הוא המנצח של העונה שמסתמנת להיות אחת החלשות. אחרי שיאו-מן קבע עם דרימז שהוא יתן לו את המכונית ובתמורה דרימז באתגר הבא יביא לו את החסינות אם יזכה בה, יאו-מן היה צריך לשלוף את האליל ובכך להציל את עצמו מהדחה בטוחה. דרימז לא הסתפק במכונית והחליט שהוא בוגד גם ביאו-מן, החלטה שעלתה לו גם בגמר וגם בעיני הצופים. יאו מן הועף. דרימז, קסנדרה וארל הגיעו לגמר. קנסדרה, האישה שלא יודעת לשחות - לא קיבלה שום קול. דרימז - האדיוט שנתנו לו אצבע ורצה לקחת את כל היד - לא קיבל שום קול. ארל - זכה כברירת מחדל. כמה עובדות מעניינות : * עדיין לא נשברה הקללה שמי שזוכה באוטו לא זוכה במיליון. * כולם היו כושים בגמר. * והמנצח הפעם לא היה פייבוריט בכלל לנצחון.

Curr

New member
../images/Emo58.gif

יכולת לפחות לרשום "אפרו-אמריקאים" ולא כושים.

Paranoid Eyes

New member
:\

מה הקטע של להיות פוליטיקלי קורקט... ללבנים הם קוראים לבנים ולא משהו אחר. אם אומרים שחורים זה גם לא טוב. לטעמי, דווקא כשרוצים להיות פוליטיקלי קורקט ואומרים אפרו אמריקאים... זה עוד יותר גזעני, ומבדיל אותם מאחרים.

Volldemort

New member
../images/Emo58.gif

גם אני שמתי לב לצבע העור של הפיינליסטים....חשבתי שאני הגזען היחיד פה, חח. ופייבוריט? אצלי הוא היה פייבוריט עוד מההתחלה וזה היה כ"כ שקוף שהוא בגמר / מנצח.

peeryo

New member
אחת הגרועות?!

מאיפה הביאו את זה שהעונה ה 14 של הישרדות היא אחת הגרועות? אין לי שום ספק שזו היתה אחת העונות הטובות ביותר של הסידרה. היה בה את אחד המתמודדים האהובים ביותר, יאו מאן, והיה לה את הנבל הגדול ביותר, דרימז. בנוסף, בעונה הזו היה שימוש גדול מאוד בפסלון החסינות החבוי, היה כאן עסקה מדהימה בין יאו מאן לדרימז, ובפרק 10 היתה מועצת שבט מדהימה, כאשר אדגרדו הודח כנגד כל הציפיות שלו ושל חבריו, בלי ספק בהדחה המפתיעה ביותר שהיתה אי פעם. עונה מדהימה. רק שהתאכזתי קצת מזה שיאו מאן לא ניצח...

mia האחת

New member
ייייייייאו מן שולטטטטטטט..!

אני הייית בהלם שקראתיייייי את זה..! אני רואה הישרדות כל יום שבתת ולאא יכול להיות שארל זכה בסוףף..! יאו מן הוא הכי טוב שם..! הוא זההה שבזכותו מוטו זכו באתגרים והא מצויןן הוא הכי הכי טובב שם לפי דעתי הוא היה צריךך לזכות..למה הדיחוו אותו...? אוישש הם כאלה מטומטמים..אם הוא ישתתף עוד פעם..על בטוחח הוא יזכהה ..למרותת שארל הכאפותת ניצחח יאו מן הוא השורדד האמיתי וחבל"ז לכולם..!

mia האחת

New member
ייייייייאו מן שולטטטטטטט..!

אני הייית בהלם שקראתיייייי את זה..! אני רואה הישרדות כל יום שבתת ולאא יכול להיות שארל זכה בסוףף..! יאו מן הוא הכי טוב שם..! הוא זההה שבזכותו מוטו זכו באתגרים והא מצויןן הוא הכי הכי טובב שם לפי דעתי הוא היה צריךך לזכות..למה הדיחוו אותו...? אוישש הם כאלה מטומטמים..אם הוא ישתתף עוד פעם..על בטוחח הוא יזכהה ..למרותת שארל הכאפותת ניצחח יאו מן הוא השורדד האמיתי וחבל"ז לכולם..!

למעלה