הישרדות 1411

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

לא מבין כל כך מה אלכס ומוקי התלהבו מזה שהם מצאו את האליל אצל יאו וקשקשו לעצמם על "מהלך גדול" שהם מארגנים לעשות בלגאן. מתחיל לחבב קצת את סטייסי אחרי שהוכיחה בפרק הקודם שהיא לא נעמדת לצד ארבעת הפארשים. יש לה פוטנציאל לזכות בעונה הזו כי היא לא נתפסת על ידי בעלי הדיעה בשבט כמישהו שמהווה סכנה אמיתית. ארל די מזלזל בה והיא עוד יכולה להפתיע. פחדתי שיאו-מן יכנס לפאניקה משני הליצנים האלה אבל הוא עמד יפה במבחן ולדעתי צדק במה שאמר - אין ולא תהיה למהלך שלהם השפעה לפחות ל-3-4 הדחות הקרובות. אלכס, דרימז ובו הם השלושה הבאים ללכת . סטייסי ארל יאו מן וקסנדרה יהיו הפיינל 4 אם לא יהיו בגידות מוקדמות או הפתעות. זה אפילו פיינל 4 ראוי בהתחשב בהתחלה הגרועה של העונה הזו. אבל תמחקו את זה. הפתעות עוד יהיו, ואיפה לכל הרוחות הדבר השערורייתי שכל אמריקה תדבר עליו (או שרק אמריקה פררה תדבר עליו כי זה בסוף יהיה סתם משהו קטן וחסר משמעות).

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

לא פרק מעניין במיוחד. הקטע היחיד שהיה שווה צפייה זה הברך של בו

willo

New member
../images/Emo58.gif

אכן אין הרבה מה לכתוב על הפרק. מוקי ואלכס טיפשים, לא מספרים שחיטטתם בתיק. בעונה רגילה המהלך של אלכס יכול להיות חכם (נשארו שלושה מול שלוה בתוך הברית בלה בלה בלה). בעונה הזאת זה ברור שהמהלך לא יצליח (כי זה יהפוך אותה למעניינת).

gulek1

New member
../images/Emo58.gif

פרק די גרוע בהשוואה לפרק הקודם. עושה רושם שרוב המשתתפים לא הבינו במיוחד את אתגר החסינות כשבבחירות הראשונות פגעו דווקא בעצמם. בניגוד למה שאמר ג'ף, המנצחת לא זכתה בזכות זיכרון מדהים ובטח שלא בגלל אסטרטגיה יוצאת דופן. למה מיהר בו לעדכן את כולם לגבי מיקום האיידול? אסטרטגיה כזו לא תביא אותו מאוד רחוק במשחק הזה. אם עוד חיבבתי אותו בשלבים מוקדמים יותר, הרי שעכשיו עושה רושם שהוא בהחלט לא שווה הרבה. הפרומואים מראים שבשבוע הבא הוא עולה לכולם על העצבים ואני מתאר לעצמי שינסו לייצר איזשהו מתח מזוייף שבו יש דילמה בהצבעה כביכול בינו לבין אלכס. אגב, דווקא מתוך השלישיה אלכס/אדגרדו/מוקי את אלכס אני הכי פחות מסמפט - "אני עו"ד, אני יודע איך לדבר עם אנשים, השמש זורחת לי מה***". כן, ראינו כבר מה שוות האסטרטגיות הגאוניות שלך. בפרק הזה הוא הצליח להישאר רק כי הצביע נגד מוקי שהלך משום מה על בו והרס את תוצאת התיקו הצפויה. אגב, הציטוט של הפרק שייך לסטייסי: "They will be lucky if they get fed"!
לפחות ממלאת יפה את תפקיד הביצ'ית. עכשיו נראה אם יש לה גם ביצים לנקנק את יאו מן וארל. ושיא האירוניה בנוגע לאיידול והתיק של יאו מן, היא כמובן העובדה שיאו מן מיד חיטט בתיק של סילביה כשזו חזרה מהאקסייל....... קסנדרה: "That is wrong" give me a break biach!

Little Savage

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד. אמנם לא טוב כמו הפרק הקודם, אבל באופן כללי העונה הזאת משתפרת (הגיע הזמן). סוף סוף העיפו את מוקי! הוא היה ממש מאוס...

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק נחמד, הברך של בו פשוט היה קטע מגעיל.. והרג אותי שהוא המשיך לשחק אח"כ.. יש לי הרגשה לא טובה שאלכס יתחיל לקחת את עצמו בידיים וינצח בחסינויות הבאות כמו טרי מ-12 ויגיע איכשהו לגמר. לא מגיע לו.

Mr NV

New member
../images/Emo58.gif

פרק חביב הסוף היה ידוע מראש אז לא היתה דרמה גדולה. כל העניין עם האיידול לא היה קריטי. בדיוק כמו שיאו מן אמר, פשוט לא תיהיה לזה הרבה השפעה במועצות הקרובות. מה גם שאפשר להשתמש בו רק עד הפיינל 5 כך שבמילא אין עוד המון זמן להשתמש בו. אלכס מעצבן בצורה בלתי רגילה, והוא לא כזה חכם. במקום לעשות כל מה שהוא יכול כדי להעיף את דרימז ששיקר לכל כך הרבה אנשים הוא היה עסוק בלומר לעצמו כמה הוא יגרום להסטריה עם המידע המדהים שליאו מן יש את האליל. כל מה שהוא יצר בסוף זה שאנשים כעסו עליו יותר. הפיינל 7 היא ההזדמנות שלו לשכנע את בו דרימז וסטייסי שהשלישייה של יאו מן ארל וקסנדרה חזקה מדי וחייבים להעיף אותם. זה הסיכוי היחיד שלו. הרגע הטוב של הפרק: קסנדרה שמה רגל לאלכס באתגר. זה היה ענק.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

אני דווקא נהנתי. ממש הצחיק אותי שמוקי ואלכס היו בטוחים שסטייסי וקסנדרהש מעו כל מילה כשאחרי זה סטייסי אומרת כזה "לא שמענו כמעט מילה..." קסנדרה הפילה את אלכס-
סטטיסי ממש כוסית. ממתי זה קרה?

adi007

New member
../images/Emo58.gif

אני היחידה שממש נהנתה מהפרק? אחלה פרק. לא ציפיתי. ואני היחידה שמעודדת את אלכס?? גוווו אלכס!

Woogyman

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

אני גם אוהב את אלכס. את סטייסי התחלתי לאהוב בפרק שעבר ובפרק הזה הפסקתי. יש לה נטיה מעצבנת לא לחשוב קדימה וכל פעם שהיא מרגישה שהתחת שלה בטוח ליום-יומיים הקרובים, היא מתחילה להתנהג כמו ביץ' לאנשים שאולי היא עוד תצטרך אותם. היא התנהגה ככה לדרימז בזמנו, ועכשיו גם לאלכס ומוקי. היא צריכה להבין שהמשחק כל הזמן משתנה, וגם אם אולי היא לא תצטרך אותם לברית בשלב מאוחר יותר (מה שבהחלט יכול לקרות) היא עדיין צריכה שהם יצביעו בעדה בפיינל 2. אז כן, זה נחמד שיש ביץ' במשחק, אבל היא צריכה לזכור שהיא לא מלכת האי וסביר להניח שהיא תהיה הראשונה או השניה לעוף ברגע שהברית תתחיל לאכול את עצמה. וכן, כמו שאמרו פה, היא ניצחה בחסינות רק בגלל מזל וממש לא במהלך אסטרטגי גאוני. יוחזר אדגרדו לאלתר.

adi007

New member
../images/Emo58.gif

סטייסי בכלל לא מגיעה לברכיים של ביץ' אמיתית. היא בכלל לא נחשבת ביץ', היא סתם מעצבנת - שתעוף כבר!

../images/Emo58.gif

אחלה פרק, לא מבין מה מתלוננים עליו פה אני נהנתי מאלכס במיוחד בפרק הזה והוא הראה שהוא הרבה יותר חכם ממוקי (וגם שיש לו מזל עם ההצבעה שלו) למרות שזה היה מגעיל לחטט ליאו מן בתיק, אבל Karma is a bitch וזה חזר אליו בעקבות החיטוט שלו בתיק של סילביה. בו הוא אחד האנשים הכי לא ראויים להגיע למשחק הזה. כמה שחיבבתי את הgoofiness שלו בהתחלה, עכשיו זה טיפשות לשמה. איך הוא יכול לחשוב שמוקי או אלכס מצאו את הHII מבלי לדעת אף רמז??? סטייסי לא עשתה כמעט כלום וזכתה בחסינות והתגובה של ארל לזה הרגה אותי: אי אפשר לדעת מה יקרה במשחק ומי יזכה. תראה, היום סטייסי זכתה! פשוט ענק. הטרייבל היה מעט מאכזב יחסית להצהרות של "נהיה כנים ונלך מהמשחק בBlaze of glory". לא בלייז ובטח לא גלורי. ביי מוקי. אבל מה? העונה התחילה להיות יותר מעניינת ואני מקווה שפרק הבא בו יעוף ולא אלכס (שיזכה בחסינות בדרך כלשהי כי הוא ייזכר שזה הסיכוי היחידי שלו לשרוד עוד קצת), למרות שנראה לי שאלכס יהיה זה שיפרד מהמשחק וחבל שכך. ארל לזכיה!

Volldemort

New member
../images/Emo58.gif

אחלה פרק, הללויה שהעיפו את מוקי. עכשיו שיעיפו את אלכס כמתבקש ואז יהיה מעניין.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

גם אני בעד אלכס- ולא בגלל שהוא במיעוט- הייתי מההתחלה בעד 3 הגברברים ומישל פעולה של אלכס להשאיר אותו עוד קצת במשחק אבל לצערי הוא מקסימום יחזיק עוד 2 פרקים - כי הוא לא הראה יכולות בלתי רגילות באתגרים בניגוד לעונות אחרות (אוזי למשל) האתגר חסינות הזכיר את המשחק צוללות- אבל בהחלט סטייסי זכתה בחסינות בגלל פוקס ומזל ולא אסטרטגיה- אפילו פעם אחת היה שאמרו את אותו משבצת. פרק הבא יש אתגר שהיה כבר בעונה 6 עם הבשר (איזה זיכרון) ודי שיעיפו כבר את יאו מן- הוא מעצבן- הוא הכי שושואיסטי שידפוק את כולם בסופו של דבר.

Volldemort

New member
אה, נכון! עונה 6!

באמת ניסיתי להיזכר מאיזה עונה זה מוכר לי...

Tarantelle

New member
../images/Emo58.gifזאת פשוט עונה מצויינת!../images/Emo103.gif

התחילה חלש שכזה... פרקים בנאליים ואנשים לא מי יודע מה מעניינים.. אבל ה-3 הפרקים האחרונים פשוט היו מעולים! ישבתי מול המחשב ונדהמתי מכמות האסטרטגיה שהלכה שם... כולם מדברים עם כולם, זוממים על כולם- כל פעם מחליפים מישהו אחר להעיף. אני מת על זה... בייחוד כי 2 העונות האחרונות היו יבשושיות לגמרי מבחינת חשיבה אסטרטגית. האמת שהפרק הקודם (1410) היה מדהים ולא הפסקתי להתלהב ממה שהלך שם... למרות שממש אהבתי את אדגרדו חייבים להודות שזה היה מהלך מבריק
. והפרק הנוכחי גם מעולה- סוף סוף אין מוקי. הוא כל כך עצבן אותי בפרקים האחרונים... אני ממש מקווה שדרימז יעוף כמה שיותר מהר, הטמבל הזה מעצבן אותי כל כך!! אני מקווה שישאירו את אלכס במקומו... איזה בעסה שכבר כמעט סוף העונה ואין לי ממש פייבוריט...
כלומר אפשר להגיד יאו-מן אבל גם לא ממש יבאס אותי אם הוא יעוף. האמת שקיוויתי שיחזרו לפורמט הראשון של טרייבל סופי ולא עם 3... זה לא עובד ממש טוב לדעתי... ואז גם אין את החבר האחרון במושבעים שהוא או הכי נחמד בעולם כי הוא הגיע כמעט לסוף או שהוא הכי מריר בעולם כי זרקו אותו כל כך קרוב למיליון
. טוב נו נראה איך יסתדר בעונה... זה ממש עצוב אבל אין לי אפילו ניחוש מי יגיע לסוף... בסוף בו או מישהו דבילי כזה ינצח. -ליאור-

למעלה