הישרדות 15

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

gah

New member
../images/Emo58.gifהישרדות 15

ההודעה תכלול ספויילרים הנוגעים לזהות כמה מהמשתתפים בתוכנית, את מספר האנשים שעתידים להשתתף ואת מספר השבטים. שום ספויילר לגבי מי עף ומתי, שום ספויילר לגבי שום דבר אחר מהתוכנית. אז ככה: עד עכשיו המספלרים הגדולים עלו על משהו כמו 5-6 אנשים, כולם בני 25+. מתוכם, שניים מסקרנים ביותר: 1) Jean-Robert Bellande - שחקן פוקר סופר מצליח (למי שבעניינים הוא בהחלט מהטובים בעולם) וסוג של מיני סלבריטי. הבחור ידוע בעיקר ביכולת שלו לגרום לעצבים לשאר האנשים שמסביב לשולחן והוא תמיד זה שהכי רועש ושגונב את ההצגה (לחיוב או שלילה). בהחלט טיפוס שמתאים לתוכנית הזאת. כמובן שעצם העובדה שהוא אחד הטובים בעולם בפוקר מרמזת על היכולת שלו לשקר ולרמות אנשים. 2) אשלי מה-WWE - אשלי היא "מתאבקת" ב-WWE, או יותר נכון "דיווה". בכל מקרה, היא כוסית לאללה. זאת אומרת, הבחורה הכי כוסית שהייתה אי פעם בהישרדות, למעוניינים בתמונות - הדף שלה ב-WWE - http://www.wwe.com/superstars/smackdown/ashley1/?cid=WWEADP-08 כאמור, יש פרטים של עוד כ-4 נוספים (אחת מהן סינית שנראית לא רע בכלל, אחד דומה לקולבי, אחת בת 35-40 שהייתה בעבר מלכת יופי של עיזה מחוז ועוד אחד שאין עוד תמונה שלו) שהתגלו עד כה, אבל הם כאמור פחות מעניינים, לפחות על הנייר. לגבי ההרכב של העונה, חברים, חוזרים למקורות: 16 אנשים, שני שבטים. אם אתם שואלים אותי - התגעגעתי. לא אהבתי את עניין ב-3 מול הג'ורי ו-20 אנשים שבראייה לאחורה כל ה-4-5 הראשונים לא היו משמעותיים בכלל. ורק לשם המחשה, עונה 12 שהייתה היחידה עם 16 אנשים, הייתה לפי דעתי העונה אולי הטובה ביותר בדור החדש (מ-9 ומעלה). הצילומים קורים ממש בימים אלו ואני משער שחתיכות הפאזל רק ימשיכו להתחבר. אגב, לפחות ממני אין לכם מה לפחד לגבי ספויילרים של זהות מנצח וכאלה, אני חזק חזק נגד, אבל כל עוד זה נוגע לרשימת האנשים, את זה אין לי בעיה לדעת.

maya567

New member
../images/Emo58.gif משתתפים עונה 15

אשלי הזאת מוכרת לי מסמולוויל. ואם אתה חושב שהיא "הכי כוסית שהיתה אי פעם בהישרדות" אז צר לי על טעמך הלוקה בנשים
היא סתם חתיכות פלסטיק שחוברו לאישה אחת. חוץ מזה נשמע אחלה. ומסכימה איתך לגבי החזרה ל-16 אנשים.

Woogyman

New member
מה בנוגע להישרדות 16? ../images/Emo110.gif

יש כבר אישור רשמי (או הכחשה רשמית) שזאת עוד עונת אולסטארס?

gah

New member
../images/Emo58.gifאז ככה, הישרדות 16:

כרגע הכל בגדר שמועות, אבל ככל שהזמן עובר, יותר ויותר מסתמן שמדובר בעונת אול-סטאר נוספת. יש הרבה מקורות שסותרים אחד את השני. לדוגמא, התפרסם איזשהו מאמר בעיתון שבישר "רשמית" על עונה 16 כאולסטאר שבה לא יכללו מנצחים, מצד שני, יש דיווחים שטום (הישרדות 10) הבטיח את מקומו באולסטאר, ככה שיותר מדי אי אפשר לדעת. כמו שאמרתי, כמעט בוודאות יהיה מדובר בעונת אולסטאר. לגבי המיקום, כרגע השמועות מצביעים על 3 מקומות: 1) אפריקה - סבירות הנמוכה ביותר. 2) סין - השמועה היא שמיד לאחר צילום העונה ה-15 בסין (שמצלטמת בימים אלו ממש), יתחילו לצלם בלוקיישן סמוך את הישרדות 16 (בדיוק כמו שעשו עם איי הפנינה בפנמה). 3) וזה המקום שכרגע נראה הכי ריאלי מבחינת הספויילרים: פלאו, איפה שהיה הישרדות 10. לגבי משתתפים אפשריים, מספר שורדים, או למעשה כל דבר אחר (שוב, אפילו אם זה אולסטאר או לא) - אין פרטים ממשיים.

Woogyman

New member
אני מקווה שכן, ../images/Emo110.gif

ומקווה שזאת לא תהיה העונה האחרונה (למרות שיש לי הרגשה שכן).

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

אפריקה יכולה להיות מגניבה אם הם בקטע של יערות גשם או מדגסקר, אם לא הייתי רוצה לראות את פלאו שוב, מקום מהמם! סין שוב תהיה משעממת וזה גם באותו לוקיישן, אז זה בכלל משעמם, זה יכול להיות מעניין בסין אם הם יקחו אותם לטיבט..

Sole Survivor

New member
ספוילר (לא ממש)

אפריקה באמת יכולה להיות מקום נחמד בעונת אולסטאר. די נמאס לראות אותם מגיעים לגן עדן של מקורות מים, שיתאמצו קצת אם הם רוצים מליון דולר לא ראיתי את עונה 3 לכן יהיה נחמד לראות איך השורדים שורדים את מדבריות אפריקה

Ogakor

New member
עונה 3 לא הייתה במדבריות של אפריקה

היא הייתה בסוואנה בשמורת טבע בקניה (כמו ספארי
)

Woogyman

New member
זה היה משעמם, ../images/Emo110.gif

אני רוצה לראות אנשים בבגדי ים. זה חצי מהכיף של הסדרה
.

למעלה