הישרדות 15

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

gah

New member
../images/Emo58.gifהישרדות 15

http://www.tvguide.com/news/070820-01 http://www.tvguide.com/news/070820-02 כאמור, כל השמות כבר היו ידועים, כבר ידעו איך 14 מהם נראים ועכשיו נשאר רק לראות מה הם שווים באמת. נראה שיש כמה -אוהדים- של התוכנית שאשכרה שלחו טפסים והתקבלו מהראיונות ולא גוייסו (כמו כמעט כל הקאסט של קוק-איילנד ופיג'י). זה כמובן דבר מעולה. האתר של התוכנית (http://www.cbs.com/primetime/survivor15/) כבר עלה, היום אמורים לפרסם שם גם את האנשים. מי ייתן ותהיה עונה מעולה (באמצע שלה אני כבר אהיה בחו"ל בטיול אחרי צבא... אבל נזרום).

gah

New member
אממ

השתחררתי כבר בפברואר, אחרי 3 וחצי שנים ברמאללה הבנויה. האמת, היה מדהים.

Boran

New member
אתה אל תדבר איתי על צבא

עדיין מצחיק אותי כל הקטע עם סלע
טיפש

amitooshacham

New member
חחח

מה אני יעשה, רק איזה חודשיים אחרי שאמרת לי איפה אתה משרת, סלע התחיל קורס. לא קישרתי

adi007

New member
עוד 3 ימים ו8 חודשים...

...אני משתחררת. אחחחח הפז"מ. אה עמית?

walking

New member
../images/Emo58.gif דעות על הקאסט של הישרדות 15

הקאסט פורסם באתר של CBS אז הגיע הזמן לניתוח שטחי, אני טועה בהשערות שלי ב98% אז לקחת את זה בערבון מוגבל. אהרון - מדריך גלישה מקליפורניה עם תואר ראשון במדע מאוניברסיטה באוהיו. הוא מסוג ה'גולדן-בוי' האלה שכל כך הרבה חופרים שמעיפים אותם כי הם חור-בתחת. אני אומר הוא יעוף לפני הג'ורי. אמנדה - עוד אחת מקליפורניה. אפשר לחשוב שכל ארה"ב מרוכזת בקליפורניה ._. היא מאלה שעפות ראשונות כי יש להן 0 יכולת לבלוט חוץ מבליטות טבעיות. אשלי - אני מכיר אותה מהWWE, פצצת סיליקון. היא דווקא לא חלשה כמו שהיא נראית, יעיפו אותה ברגע שמישהו יזכר שראה אותה בWWE ויבין שיש לה משכורת פי 10 מכל השאר. צ'יקן - רגע רגע מה??? הכינוי שלו צ'יקן והוא חוואי תרנגולות מורג'יניה? יש לי חולשה לזקנים עם כינויים/שמות מצחיקים, הוא יהיה ההילבילי של העונה נראה ליהוק מעניין יחסית לכל הסיליקון מקליפורניה. ג'יימי - הסטודנטית החמישית או משהו כזה בעונה, ג'ף פרובסט אוהב אותם צעירים
קורטני - ניו יורקרית, נראה לי לקחה סמים כשצילמה את התמונה. Yates is best described as honest (sometimes interpreted as cruel), sarcastic (often interpreted as bitchy) and physically small. בקצרה: היא הביץ' של העונה. דייב- דוגמן מקליפורניה, יש טוויסט! דוגמן לשעבר. לא מעניין. דניס - גבירותי ורבותיי, שיא העולם בתסרוקת אלי אוחנה הכי גדולה! מקווה בשבילה שהיא תסתום את הפה ולא תהיה כמו אותן נשים שמתמרמרות עד שמעיפים אותן. אריק - הומו. הוא ינצח את העונה (לא יודע למה). פרוסטי - איש השלג. רגע.... מייקל "פרוסטי" (בחיי מעניין איך הוא קיבל את הכינוי הזה) זרנאו הוא חצי רוסי-חצי יפני, אוקיי... מי שרואה פה היאבקות יראה שהוא הגרסה המזרחית של ריי מיסטריו. אחד על אחד. אה והגיי-דאר שלי מאיר עליו באופן מסתורי. ג'יימי - הסטודנטית החמישית העונה... ג'ף פרובסט אוהב אותם צעירים
. ג'יימס - המקצוע שלו זה Gravedigger, חופר קברים. מגניב. Clement describes himself as athletically gifted, נו בטח הוא שחור... |/גזענות| ז'אן-רוברט - לבטא את זה במבטא צרפתי סנובי? he is the son of French-speaking Haitian immigrants who raised him in Asia. טוב.... לזלי - מגישת תוכנית טוק שואו ברדיו נוצרי.. אם היא פנאטית דתית שתעוף מהר מהמסך. אני רוצה בידור לא את ישו. פאה גי/פיהא גי - אם אצטט אינסוף טוקבקיסטים בONE: "גוף פצצה פרצוף מרגמה". שיראיה? - 0 מידע מעניין כתוב עליה, אז אני מנחש שהיא לא מעניינת. טוד - הגיי-דאר שלי משתולל. Todd Herzog is an openly gay Mormon who came out shortly after high school and won the hearts of everyone at his school. מורמוני הומו, מעניין. He thinks the Spice Girls are the most significant historical event of the past 100 years, הבנו שאתה הומו, אל תשחק את הסטריאוטיפים אחד אחד. בקצרה, נראית עונה מבטיחה דווקא, עם כינויים כמו צ'יקן ופרוסטי אי אפשר להחמיץ.

nadavhs

New member
../images/Emo58.gif

זאת נראת אחלה עונה כמו שמישהו אמר, חזרה למקורות, 16 מתמודדים, 2 שבטים. כמה דברים על השורדים: ההומו שאוהב את הספייס גירלס - גאון. מין שילוב של רוב ובריאן מעונה 11. למרות שאין לו הרבה סיכוי לזכות. אהרון - דוגמן, שקט, דביל. יגיע עד המיזוג ויעוף שישי מהסוף. ג'יימי - תיצמד לאיזה מישהו ותגיע די רחוק לדעתי. לזלי - תעצבן אנשים ותעוף משם די מהר. אריק - יש לי תחושה שהוא יזכה, לא יודע למה. שירה - הקסנדרה של העונה. לא תעשה כלום ותגיע די רחוק.

adi007

New member
דעה../images/Emo58.gif

אריק.
אני מרשה לעצמי לדבר גם בשם מאיה...

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אזהרה - הדעות שלי שטחיות לגמרי, אין לי כוח לקרוא את כל הביוגרפיות
אהרון - יכול להיות מעניין אם הוא יכנס למשחק ולא סתם יתעצל וישכב להשתזף כל היום. אמנדה - משעממת. אשלי
- איזה כיף שהשמועות נכונות ואשלי אשכרה בהישרדות! מקווה שתשרוד הרבה ולא תעוף על ההתחלה רק בגלל שהיא סלב שמרוויח קצת יותר מכל השאר. צ'יקן - בעע, נראה כמו ביג טום מציק. קורטני - מעניין.. אי אפשר לדעת איך היא תהיה. יכולה להיות מעצבנת ויכולה להיות שקטה שלא שמים לב אליה.. דייב - הוא ברטנדר, אבל רשום בתור "דוגמן לשעבר". WTF? דניס - אחחח, אני מת על ליהוקים כאלה. אמא שנראית כזאת חננה תמימה. מעניין אם היא באמת תהיה כזאת או שהיא תיכנס למשחק ותוכל גם לשחק ולהיות קצת מניאקית. אריק - הוא מזכיר את ברנדון (מברנדון וניקול) מהמירוץ. עונה 5 אאל"ט. בכלל לא סימן טוב. בלע. פרוסטי - חוץ מהשם שלו, הוא לא נראה כ"כ מעניין. ג'יימי - ה"עדי שבת" של העונה. ג'יימס - אנדרטייקר
נראה כמו אוסטן
ז'אן רוברט - הסטריאוטיפ של שחקני פוקר שיודעים לשקר טוב הולך להיקרע לגזרים לדעתי. הוא הולך ליפול חזק, הוא יחשוב שהוא חכם גדול ויעלו עליו מהר. לזלי - שמתי לב לפסקה שבה רשום שהיא נרשמה כבר 11 פעמים להישרדות. אני אוהב אנשים כאלה, הם האנשים שמעריכים את התוכנית ולא יוותרו. מצד שני, בעונה הקודמת, גרי, היחיד שאשכרה נרשם לתוכנית ולא נבחר ע"י ההפקה, היה היחיד שפרש. אז אי אפשר לדעת. פאי-ג'י - נראית מעניינת וחכמה מאוד. סטייל שי-אן. שריאה - נראית קצת פוזלת בתמונה. בכל מקרה, היא נראית כמו טיפוס שיגרר אחרי אנשים אחרי ואף פעם לא יזום מהלך גדול במשחק. טוד - נראה מעצבן. בסך הכל, לא נראה לי שיש פה עוד קריסטי או עוד ג'נה מורסקה.
אבל יש כמה עם פוטנציאל, כמו אשלי, קורטני, דניס, ז'אן רוברט ופאי-ג'י. עוד חודש מתחיל !

gah

New member
../images/Emo58.gifדעות לא שטחיות!

אוקיי, אז חזרתי מהקייטרינג לפני איזה שעה וחצי והחלטתי שאני עובר על קטעי הוידאו של כל האנשים האלה ובוחן אותם ברצינות. אני חייב לציין, שאני ממש ממש אופטימי. יש לפחות 3-4 אנשים שאוהדים את התוכנית הזאת, בערך ברמה שאנחנו אוהדים אותה. עוד חבר'ה שבאו במטרה לנצח ובגדול קאסט שנראה מאוד מגוון וצבעוני. החזרה ל-16 אנשים, החזרה (אני מקווה) לפיינל 2, ההורדה של אקסייל איילנד, החזרה לשני שבטים שנקבעו מראש. אנשים שבאו אשכרה לשחק את המשחקים שהם כל כך אוהבים. חזרה למקורות. וזה ממש ממש טוב.

gah

New member
../images/Emo58.gif

לסלי ניסתה להתקבל 11 פעמים כבר. אשלי -התנדבה- להשתתף. בראיונות אני זוכר עוד מספר אנשים שזרקו משהו על כך שהם אוהדים של התוכנית.

למעלה