לכובע שלי - שלוש פינות...../images/Emo58.gif
לא מאמין שנשארתי עד עכשיו כדי לראות את הגמרררר ומריו כפרעליו בא אלי וראינו את הפרק יחדיו בלייב
אממממממממ בנקודות: -קולבי. נאום הפרישה מכה שנית
סיפק רגע מבדר! -ג'רי. ההדחה הכי עצובה בכל העונה הזו
-סנדרה. מהרגע שהראו הרבה ווידואים שלה על הפיינל 3, ובקושי הראו ווידואים של ראסל, היה שקוף מה הולך לקרות
-סנדרה שורפת לראסל את הכובע..... ענק
סגירת מעגל עם שריפת הגרביים
-מושבעים. אחחחחחחחח המירמור נוזל
ע-ל-ו-ב-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -הזכייה של סנדרה - אפשר להכריז על הזוכה הכי לא ראויה בכל תולדות הישרדות, בעונה הכי מבטיחה בכל תולדות התוכנית. הזכייה שהכי איכזבה אותי עד עכשיו מכל העונות שראיתי
-סנדרה "דה קווין". יש לי דבר אחד להגיד לך על זה - "טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111" -ראסל נכנס בסנדרה בריוניון
כמו שצריך!!!! והוא משמיע בפניה את כל הטיעונים שאנחנו כבר עונה שלמה זועקים אותם בפורום
-ג'ייטי זוכה בתואר המהלך הכי מטומטם. לא מסכים עם זה, לדעתי היו צעדים יותר דפוקים ממנו, אבל שיהייה
-ראסל זוכה בתואר הפייבוריט של העונה
מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך -רוב חי בסרט. -ג'ף מעצבן. -ריוניון מאכזב. לא הייתה הופעה של הדרגונז
זה היה הדבר הכי מתבקש שאפשר לעשות!!!!!
וזהו....... אסכם את העונה במילה אחת "ראסל"
אין ספק שהעונה הזו לא הייתה אותו הדבר בלעדיו. וזה שהוא לא זכה לא אומר כ-ל-ו-ם! לא חסרים שחקנים תותחים שהפסידו בגמר. הוא היה ונשאר המלך של השרדות, וקשה לי להאמין שמישהו יצליח לקחת ממנו את התואר הזה בעונות הבאות. תחסר לי ראסל