הי כולם

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif הי כולם../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

אני חדשה בפורום
אני כרמן בת 14.5 מת"א ואממממ... וזהו בעיקרון..

rock lee

New member
../images/Emo24.gif

גמאני בן 14 וחצי, ת"א זה המקום הכי מגניב..אני גר בראשל"צ..-_- איזה מוזיקה את שומעת?

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif אהה מגניב..!

אמממ... בעיקר רוק ופאנק רוק..אתה יודע.. בלינק 182 (רולז!) אממ...לינקין פארק...אממממ... רד הוט צ'ילי פפרס...כל מיני!

rock lee

New member
רד הוט צ'ילי פפרס באמת טובים

יש לך את האלבום blood sugar sex magic ? נ.ב-ג'קאס זה כואב! חח

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif נופ..../images/Emo4.gif

ג'קאס רולז!!! שולט! חחחח בטח בחופש נעשה פול מפגשי פורום ונעשה פול ג'קאס.. יהההה חחחחחאיזה כיף! רולז! ד"א יש לך אייסיקיו?

gloom

New member
לי יש!!!!!!!!../images/Emo66.gif

לאח שלי יש את כולם..... ועכשיו הבנתי שאתה מראשון..... וג'קאסס זה לא כזה כואב, ג'ודו זה כואב כשעושים לך איפונסאונגי ואתה לא יודע לבלום כל כך טוב ואז אתה מקבל מכה חזקה בגב וכולך יוצא אדום אם אתה רוצה אני יראה לך את זה באיזה מפגש

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחחחחח חומד..

תתפלאי אבל ג'קאס זה כן כואב! מאוד! חחח תלוי אבל מה את עושה... paper cuts למשל זה פאקינג כואב! ולמי שלא יודע paper cuts זה כשלוקחים נייר שיוף ואז מעבירים אותו בין האצבעות כזה..חחחחחחחח זה כואב לאללה אבל מצד שני מצחיק בטירוף..ולמשל להציק לאנשים ברחוב (גם סוג של ג'קאס) זה ממש אבל ממש לא כואב... חחחחחחחחחחחח אז כמו שאמרתי זה תלוי מה עושים... יאפ!

gloom

New member
אם זה קשור לביצים זה תמיד../images/Emo66.gif

יצחיק....... ולמשל בסרט כשהם אוננו למלפפון ים נדמה לי זה הייה מגעיל, והייה אפשר לראות לאחד מהם את הזין דרך הבגד ים, ולהגיד שזה קטן (טוב להשוות אמריקנים אלינו.......) אבל הכי מצחיק זה הפרטי בוי, בואי אנחנו צריכים לתכנן ג'קאסס ביחד ולהנציח בווידיאו ולשלוח לפיספוסים........ אני יקח תמכונית את תמכונת כביסה ונחגוג ביחד בקלאב הוטל

דיתוּש

New member
מצטערת לומר...

אבל אין על הקטעים שהם נכנסים לעגלת סופר ונוסעים לתוך עץ

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif יאללה!

מפגש פורום הבא אנחנו עושות ג'קאס ביחד! למה? עם המלפפון ים היה שולט! חחח זה היה מצחיק!

gloom

New member
זה לא מצחיק....../images/Emo66.gif

אני בן....... ונעשה ג'קאסס של להשפריץ דאודורנט לבית שחי ואז להדליק גפרור...... וואי זה ענק......... זאת שיטה טובה לגילוח בית שחי..... במיוחד לטינקרבל (עיינו ברייטינג ותבינו)

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחחחח אופס סורי..

חחחחחחחחחחח ראיתי ת'בית שחי של טינקרבל!
אלוהים ישמור מה זה? חחחחחחח זה היה בהחלט מגעיל...
אבל בשביל הבית שחי שלה צריכים כמה גפרוים..לא אחד! חחחחח

למעלה