מה נשמע? הכל מצויןן בת כמה את?17 וושבועיים=] את לומדת? כן איזו כיתה סיימת?י"א את עובדת בחופש? לא מה התוכניות שלך לחופש? להנות כמה שיותר חח איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים?בארגנטינה עם להקת ילדים חח
../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif טוב עונה גם חחח
היי! מה נשמע? הכל טוב
בת כמה את? 17 את לומדת? לצערי איזו כיתה סיימת? י"א
את עובדת בחופש? עבדתי בפסח, כבר לא מה התוכניות שלך לחופש? בעיקר להנות ולנוח איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? שאלה קשה...אמממ.....אני רוצה לעסוק במשהו שקשור במחשבים כי אני מאוד אוהבת..
את מגדירה את עצמך כבנאדם עצמאי? מהי ההחלטה הכי קשה שהיית צריכה להחליט? במה לדעתך את ממש טובה? איזה מקצוע הכי אהבת בביה"ס? ואיזה מקצוע הכי שנאת? היה מורה שהיה/הייתה נחמד/ה במיוחד? אם כן,מה הוא/היא לימד/ה? האם את בזבזנית?
את מגדירה את עצמך כבנאדם עצמאי? כן..אבל מפונקת קצת גם....מה לעשות מהי ההחלטה הכי קשה שהיית צריכה להחליט?
אם לגור עם אמא או עם אבא במה לדעתך את ממש טובה? כל מיני דברים עם מספרים חחח איזה מקצוע הכי אהבת בביה"ס? מחשבים ומתמטיקה (מתמטיקה אני לא אוהבת אבל זה הולך לי די בקלות) ואיזה מקצוע הכי שנאת? היסטוריה וביולוגיה חח למרות שהגברתי היה מורה שהיה/הייתה נחמד/ה במיוחד? אממממממ לא חחחח אם כן,מה הוא/היא לימד/ה? טוב נו..המורה לתנך היתה בסדר(מחנכת שלי) האם את בזבזנית? אווו.כן!