הכר את הפורום-3-

A t z a

New member
../images/Emo58.gifהכר את הפורום-3-../images/Emo80.gif

והפעם... בוא בסתיו
הבאים בתור... מורן האחת123 II מיטל II שירן אהרוני keren099 ספירי המקורית 8 Shani M i s h a e l liati28 B E N 55443 sivan449 LiriPG A t z a

שאלות

היי! מה נשמע? בת כמה את? את לומדת? איזו כיתה סיימת? את עובדת בחופש? מה התוכניות שלך לחופש? איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? זהו

עונהנהנהנה../images/Emo66.gif

מה נשמע? הכל מצויןן בת כמה את?17 וושבועיים=] את לומדת? כן איזו כיתה סיימת?י"א את עובדת בחופש? לא מה התוכניות שלך לחופש? להנות כמה שיותר חח איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים?בארגנטינה עם להקת ילדים חח

../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif טוב עונה גם חחח

היי! מה נשמע? הכל טוב
בת כמה את? 17 את לומדת? לצערי איזו כיתה סיימת? י"א
את עובדת בחופש? עבדתי בפסח, כבר לא מה התוכניות שלך לחופש? בעיקר להנות ולנוח איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? שאלה קשה...אמממ.....אני רוצה לעסוק במשהו שקשור במחשבים כי אני מאוד אוהבת..

noa S O

New member
אממ טוב../images/Emo70.gif

איזה מגמה את? מה המצב רוח שלך עכשיו? איזה איקון את הכי אוהבת? עם מי את חושבת לילה צריכה לעשות דואט? זהו:)

ושובב...

איזה מגמה את?עיצוב גרפי מה המצב רוח שלך עכשיו?מצוין איזה איקון את הכי אוהבת?עם הבנדנה עם מי את חושבת לילה צריכה לעשות דואט?ואללה לא ד'עת חח

../images/Emo27.gif

איזה מגמה את? ביולוגיה מחשבים מה המצב רוח שלך עכשיו? <<
>> איזה איקון את הכי אוהבת?
עם מי את חושבת לילה צריכה לעשות דואט? פבלו רוזנברג לדעתי

A t z a

New member
סתיוווו כפרע../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

מה קורה?? למה הכינוי "בוא בסתיו"? מלפפונים במלח או חומץ?

../images/Emo27.gif

מה קורה??הכל טובבבב למה הכינוי "בוא בסתיו"?לא משהו עם סיבה
מלפפונים במלח או חומץ?מלח

זוהרO

New member
השאלות שלי

ש לך דובי שישן איתך? במבה או ביגלה? כחול או ירוק? ורוד או לבן? אדום או בורדו? כחול או תכלת?

התשובות שלי

יש לך דובי שישן איתך? חח לא במבה או ביגלה?במבה כחול או ירוק?כחול ורוד או לבן?לבן אדום או בורדו?אדוםכחול או תכלת? כחול

זוהרO

New member
השאלות שלי

מה נשמע? בת כמה את? כמה זמן את שומעת לילה? מאיפה בארץ? נכון שחם עכשיו וזה מעצבן? חורף או קיץ? בוקר או ערב? מסטיק או סוכריה?

אני ../images/Emo189.gif

את מגדירה את עצמך כבנאדם עצמאי? מהי ההחלטה הכי קשה שהיית צריכה להחליט? במה לדעתך את ממש טובה? איזה מקצוע הכי אהבת בביה"ס? ואיזה מקצוע הכי שנאת? היה מורה שהיה/הייתה נחמד/ה במיוחד? אם כן,מה הוא/היא לימד/ה? האם את בזבזנית?

../images/Emo27.gif

את מגדירה את עצמך כבנאדם עצמאי? כן..אבל מפונקת קצת גם....מה לעשות מהי ההחלטה הכי קשה שהיית צריכה להחליט?
אם לגור עם אמא או עם אבא במה לדעתך את ממש טובה? כל מיני דברים עם מספרים חחח איזה מקצוע הכי אהבת בביה"ס? מחשבים ומתמטיקה (מתמטיקה אני לא אוהבת אבל זה הולך לי די בקלות) ואיזה מקצוע הכי שנאת? היסטוריה וביולוגיה חח למרות שהגברתי היה מורה שהיה/הייתה נחמד/ה במיוחד? אממממממ לא חחחח אם כן,מה הוא/היא לימד/ה? טוב נו..המורה לתנך היתה בסדר(מחנכת שלי) האם את בזבזנית? אווו.כן!

למעלה