הכר את הפורום-5-

A t z a

New member
../images/Emo58.gifהכר את הפורום-5-../images/Emo80.gif

תודה למורן האחת123
והפעם... II מיטל II
הבאים בתור.... שירן אהרוני keren099 ספירי המקורית 8 Shani M i s h a e l liati28 B E N 55443 sivan449 LiriPG A t z a

היי מיטל

בת כמה את ומאיפה? מה היית לוקחת לאי בודד? עשית פעם סקי? ומה צבע הקירות שלך בחדר?

II מיטל II

New member
../images/Emo26.gif

בת כמה את ומאיפה? 17 מחיפה
מה היית לוקחת לאי בודד? אוכל, מוזיקה וחברים
עשית פעם סקי? לא אבל הייתי רוצה! מה צבע הקירות שלך בחדר? לבן

II מיטל II

New member
כן תודה לאל

אבל שמעתי את זה וממש נבהלתי וישר התקשרתי לכל החברים שלי ולכל מי שאני מכירה לשאול אם הכל בסדר את לא יודעת איזו מהומה יש פה...אוףף שיגמר כבר

שירי400

New member
...

שם: איזור מגורים/עיר: גיל: זאת אומרת שאת עולה לכיתה? אחים/אחיות? בע"ח? חבר/חברה? אוכל מועדף: שתייה מועדפת: אתרי אינטרנט אהובים: תוכניות טלוויזיה אהובות:

II מיטל II

New member
../images/Emo26.gif

שם: מיטל איזור מגורים/עיר: חיפה גיל: 17 זאת אומרת שאת עולה לכיתה? י"ב
אחים/אחיות? 1
בע"ח? כלבה
חבר/חברה?
אוכל מועדף: פיצה
שתייה מועדפת: מים... אתרי אינטרנט אהובים: לא יודעת כל מיני תוכניות טלוויזיה אהובות: האלופה,כוכב נולד...

שאלוותתת

איך עבר עלייך היום?
איזה ספר קראת לאחרונה (אם בכלל)? תות או בננה? עוגה או גלידה? סרט אהוב עלייך?

II מיטל II

New member
../images/Emo26.gif

איך עבר עלייך היום? אחלה איזה ספר קראת לאחרונה (אם בכלל)? צופן דה וינצי תות או בננה? מממ בננה עוגה או גלידה? עוגה סרט אהוב עלייך? אין לי מושגגג יש מלא

B E N 55443

New member
שאלות

מה נשמע? מה עשית היום? סרט אחרון שראית? צבע אהוב? קיץ או חורף? גלידה/ארטיק/קרטיב? ים/בריכה? באיזה כיתה את? כמה דיסקים יש לך? את מנגנת על משהו?

II מיטל II

New member
../images/Emo26.gif

מה נשמע? אחלה! אצלך?? מה עשית היום? הסתובבתי סרט אחרון שראית? בטלויזיה משהו דפוק צבע אהוב? אדום קיץ או חורף? חורף! (ואני אומרת את זה רק כי אנחנו בקיץ..כשיגיע החורף זה יהיה הפוך) גלידה/ארטיק/קרטיב? קרטיב כי חם ים/בריכה? בריכה באיזה כיתה את? עולה לי"ב כמה דיסקים יש לך? הרבה
את מנגנת על משהו? פסנתר

melnik892

New member
גם אני גם אני

ממצב? באמת? יופי. ועכשיו לשאלות יותר נורמליות... בערך. איפה את הכי אוהבת לבלות? ולמה? אם היית יכולה להיות חברה בלהקה, מה היה הז'אנר שלה? מה היא הייתה מנגנת? אם היית יכולה לגור במקום אחר, איפה זה היה? למה? יש לך כישרון אומנותי?[ציור, נגינה, כתיבה, שירה, משחק, ריקוד...]

II מיטל II

New member
../images/Emo26.gif

ממצב? כל טוב באמת? כעע יופי. ועכשיו לשאלות יותר נורמליות... בערך. איפה את הכי אוהבת לבלות? בבריכה ולמה? כי כיף שמה אם היית יכולה להיות חברה בלהקה, מה היה הז'אנר שלה? מה היא הייתה מנגנת? לא יודעת אף פעם לא חשבתי על זה
ואני גם לא רוצה חחח אם היית יכולה לגור במקום אחר, איפה זה היה? ארהב למה? כי בא לי יש לך כישרון אומנותי?[ציור, נגינה, כתיבה, שירה, משחק, ריקוד...] נגינה

למעלה