הכר את הפורום-7-

A t z a

New member
../images/Emo58.gifהכר את הפורום-7-../images/Emo80.gif

תודה לשירן אהרוני שענתה על החפירות שלכם
והפעם... keren099
הבאים: ספירי המקורית 8 Shani M i s h a e l liati28 B E N 55443 sivan449 LiriPG A t z a

•yael•

New member
קרן ../images/Emo2.gif!

איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה?? שאלה חרושה שאני מתה עליה,אף אחד לא באמת מתקרב למה שיקרה לו

keren099

New member
../images/Emo6.gif

אני רוצה להיות וטרינרית
חח אבל כמו שאמרת גם לי קשה להאמין שזה יקרה

../images/Emo163.gif

מה היית עושה עם מיליון דולר? את מנגנת על משהו (אם כן, על מה?) עם מי לדעתך לילה יכולה לעשות דואט טוב?

keren099

New member
עונה ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

מה היית עושה עם מיליון דולר? קונה מכונית ואת השאר חוסכת את מנגנת על משהו (אם כן, על מה?) גיטרה עם מי לדעתך לילה יכולה לעשות דואט טוב? עם עצמה!

keren099

New member
חחח

יום אחד המורה שלי (לשעבר..!) נראתה לי מנופחת במיוחד, אז אמרתי לה
על ההריון שלא היה ולא נברא

B E N 55443

New member
קרן../images/Emo13.gif

מקום אהוב: מאכל אהוב: חג אהוב: אוהבת את הקיץ? אוהבת בעלי חיים? איזה גלידה הכי טעימה?

keren099

New member
תשובות

מקום אהוב: הכינרת מאכל אהוב: אממ פיצה חחח חג אהוב: פורים אוהבת את הקיץ? לא כל כך אוהבת בעלי חיים? מאוווד
איזה גלידה הכי טעימה? שוקולד !

../images/Emo27.gif

האם פעם פגשת יתוש כזה
? נכון שתפוז ממש מוזרים עם האייקונים שלהם? נכון שאלתוש ממש לא עוזר?

keren099

New member
עונה!

האם פעם פגשת יתוש כזה
? חחחח האמת שלא נכון שתפוז ממש מוזרים עם האייקונים שלהם? נכון
נכון שאלתוש ממש לא עוזר? כן הוא סתם מסריח

קורל 5

New member
ישש לעצבן

מה קורה? מה חדש? מה עושה? מה עשית היום? מה עושה מאוחר יותר? בת כמה? יש לך אחים\אחיות? כמה? יש לך חיית מחמד? :)

keren099

New member
חחח לא נורא

מה קורה? הכל טוב! מה חדש? ממ כלום מה עושה? עונה לשאלות שלך
מה עשית היום? עבדתי מה עושה מאוחר יותר? סתם שורצת בבית בת כמה? 17 יש לך אחים\אחיות? כןן כמה? 2 יש לך חיית מחמד? שני כלבים ודג

n a a m a2

New member
../images/Emo26.gif

אם היית בעל חיים, איזה היית? ולמה? מה התחביבים שלך? איזה ספר קראת לאחרונה? היית אוכלת ג'וק (חי) בשביל מיליון שקל?

keren099

New member
תשובות../images/Emo68.gif

אם היית בעל חיים, איזה היית? ולמה? לא יודעת נראה לי חתול סנוב כזה שכל הזמן מלקק את עצמו
מה התחביבים שלך? לנגן לשמוע מוזיקה ולהיות עם הכלבים שלי איזה ספר קראת לאחרונה? מישהו לרוץ איתו היית אוכלת ג'וק (חי) בשביל מיליון שקל? לאאאאאאאאאאאא

למעלה