הם צוחקים?!

../images/Emo58.gif הם צוחקים?!

כרגע אני בעונה 2 פרק 3 (סיימתי לראות אותו כרגע), אז אנא מכם, בלי ספוילרים מיותרים :) הסדרה הזאת דומה יותר ויותר לדמדומים , גאד דמט ! בתחילת הסדרה הם גם קראו את הספר "אנקת הגבהים" בדיוק אותו ספר שבלה ואדוארד קראו בדמדומים, ועכשיו גם מסתבר שיש אנשי זאב? אוי נו , בחייאת אנשים ! תיהיו לשם שינוי קצת מקוריים , תמציאו חיות אחרות , למה תמיד זה ערפדיםVSאנשי זאב? ובנוסף יש את כל מערכת היחסים -סטפן-אלינה-דיימן שזה בת'כלס די מזכיר את מערכת היחסית -אדוארד-בלה-ג'ייקוב.

TwilightFan

New member
מצטערת לאכזב אותך

אבל הספר 'יומני ערפדים' שהסדרה מבוססת עליו, נכתב הרבה, הרבה לפני דמדומים. כך שאם יש כאן מעתיקנית זו סטפני מאייר. (ונראה לי פזיז להאשים בהעתקות מישהו בז'אנר הזה. הכל כאן מומצא אז קשה להיות מקוריים)

Ayelet 363

New member
לדעתי...

את ממש מזמכירה לי משהו שאחותי אמרה לא מזמן, וגם מזמן אבל כנראה שכחה את זה (בסוף עונה 1 היא חשבה שטיילר יהיה אדם זאב, אז היא ישר התעצבנה). בעיקרון לי קשה לשפוט כי כמו שאמרו לך- מבוסס על ספרים יותר ישנים, וגם כי הרבה דברים שאני אוהבת דומים דימיון ממש ממש מפחיד לדברים אחרים. ד"א- במקור ממש לא רציתי (וגם רציתי, מאותה הסיבה XD) לקרוא את דמדומים או לראות את הסרט כי גיליתי ספויילרים שגרמו לסאגה להישמע כמו סדרה ישנה שאהבתי. ואתם יודעים מה? במהלך הספר הראשון נתקלתי רק בעוד דברים שהזכירו לי את זה. אבל בסוף היה ממש ממש ממש ממש שונה.

אוקיי (:)

למען האמת , לא נתקלתי בשום מקום בספרים של יומני הערפד, ככה בכלל קוראים לספרים האלה? אבל אל תגידי שזה לא מוזר- גם בדמדומים הם קראו את אנקת הגבהים, גם ביומני הערפד, וגם בספר בשם "לנצח" בסדרת הספרים בני האלמוות - הם קראו אותו. כל פעם שיש חשד לערפדים או למשהו על טבעי אחר הם קוראים את הספר הזה? קראת את כל ספרי יומני הערפד? כמה ספרים יש בכלל? זה לא קצת קשה לעשות סדרה שמבוססת על ספר? כי הסדרה הרבה יותר ארוכה מהסרטים שעושים... אני מקווה שבסוף סטפן לא יחליט החלטה מטופשת כמו אדוארד-לנטוש את אלנה ולגרום לה לעשות פעולות שבסוף יגרמו לה לנטיות אובדניות. [=

Ayelet 363

New member
הסדרה מבוססת באופן חופשי (על פי הבנתי זה אופן

חופשי) על סדרת ספרים בשם The Vampire Diaries. מדיי פעם ראיתי כמה מהם. דווקא היום ראיתי הרבה מהם. XD לא קראתי אף אחד (אם כי אני יודעת יחסית הרבה על העלילה. יחסית למישהי שלא קראה). שמעתי שהם מאכזבים ביחס לסדרה. אם את רוצה לקרוא עליהם: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Vampire_Diaries_(novel_series) זה באמת מוזר. אם כי אני מכירה סדרה ישנה שבה מישהי הייתה בסכנת חיים, היל אותה יצור על טבעי שהיה מאוהב בה מרחוק, הם התאהבו... היא גילתה מה הוא באמצעות רמז שהיא השיגה באופן שממש הזכיר לי את דמדומים... אבל בסופו של דבר מאחרי הפרק הראשון של הסדרה ההיא ונקודה מסויימת מהספר הראשון של הסאגה מדומה בנקודות כאלה לשונה ממש. נראה לי גם שאנקת גבהים זה קצת כמו רומיאו ויוליה- סמל לאהבה, ובכל הסדרות האלה יש סיפורי אהבה שמנסים להיות epic כמה שיותר, אז משתמשים בסמלים כאלה. אבל כן, זה מוזר.

באמת ?

איך זה הגיוני שהספרים דווקא הם אלה שמאכזבים? הרי הסדרה מבוססת על הספרים, ואם באמת הסדרה טובה יותר מהספרים, זה אומר שהם השמיטו\הוסיפו פרטים רבים לסדרה בכדי שיהיה יותר טוב. תודה רבה שהשקעת מזמנך הפנוי בלהסביר לי. אני קראתי את הספר "לנצח" שהוא ממש קריפי בגלל שהוא ממש מזכיר את דמדומים, אבל זה באמת אחלה ספר, אני פחדתי בו , צחקתי בו ובכיתי כמובן (כן, באיזשהו שלב אני תמיד בוכה מעצבות\סתם מתרגשת).

Ayelet 363

New member
הספרים מאוד שונים למיטב הבנתי

גם היו כאלה שכן אהבו אותם. פשוט הרבה לא אהבו, וביניהם גם חברה שלי (היחידה שאני מכירה אישית ויודעת שקראה משהו מהם). אין בעד מה. זה גם לא לקח זמן... כן, שמעתי על המקרה עם "לנצח". הרבה חשבו כך. אני נוטה לבכות מעצב או התרג/שות בהרבה מקרים. ד"א- את מכירה את הסדרה רוזוול? סביר להניח שלא, אני יודעת, זו סדרה ישנה... אבל הפיילוט שלה ממש מזכיר לי חלק עיקרי מדמדומים הראשון (יש גם כאלה שחושבים שהמשך הסדרה דומה להמשך דמדומים, אבל פה אני חושבת שיכול להיות שהם חשבו שההמשך דומה כי הם גם חשבו שיש דימיון קודם וחיפשו עוד נקודות דימיון).

Ayelet 363

New member
ממש התעניינתי ב"לנצח"

אוסיף ל"רשימה" (במרכאות כי היא לא קיימת במציאות. רשימת ספרים בראש שלי...). הסדרה בערך מ-1999. היא על נערה אנושית שהתאהבה בחייזר, כאשר הוא, אחותו וחבר שלהם חיים כבני אנוש בקרב בני אדם שלא יודעים את הסוד שלהם. אני גרועה בלתקצר
בעיקרון הם נהיים חבורה כזו. רק שפה (עד כה בעצם זה באמת נשמע כמו לתאר את דמדומים רק עם חייזרים במקום ערפדים
וזה לא ממש מדוייק) מי שנהיה בסכנה אחרי שהוא הציל את החיים שלה זה הוא הרבה יותר מאשר היא (לדעתי), כי הוא חשף את הסוד שלו ואנשים חושדים, כולל גורמי ממשלה (bad guys). הייתי מכורה קשות פעם... ד"א גם הסדרה הזו מבוססת על סדרת ספרים באופן חופשי (לא קראתי). בכלל, יש לי משהו לסיפור אהבה כשאחד מבני הזוג אנושי ואחד לא.

חח אוקי

אז אם ישלך משהו לסיפור אהבה כשאחד מבני הזוג אנושי ואחד לא, את תאהבי כ"כ את הספר לנצח. אני מתה כבר לקרוא את ההמשך שלו. הסדרה נשמעת אחלה, פשוט... זה עם חייזרים, ואני לא סובלת חייזרים (יותר נכון אני מתעבת כל דבר שקשור לחייזרים), לכן אין מצב שאראה את הסדרה, אבל תודה שתקצרת לי

Ayelet 363

New member
אין בעד מה

אני להיפך, פעם התחלתי לראות סרט בת אנוש\חייזר מהאמצע והתעצבנתי איך לא ידעתי שמשדרים סרט על זה כי יש לי קטע כזה. אם כי לפני רוזוול פחדתי (לא בדיוק כמו לתעב, אבל דומה) מחייזרים, ולמען האמת אני עדיין מפחדת (אני יודעת שזה מוזר, וגם נתקלתי בעבר בהודעות של אנשים שסיפרו שהם פחדו מחייזרים ורוזוול ש/ינתה את דעתם, אבל אני מפחדת אני מפחדת מהם בשום שאני מהאפשרות של צורות חיים חזקות ממני- אני גם מבועתת ממחשבות על ערפדים... אפילו מלאכים חמודים מפחידים אותי. מאותה הסיבה. אני מפחדת מהרבה דברים
אני כן מאמינה שאם קיימים חייזרים הם יכולים להיות טובי לב. אני פשוט מפחדת מדברים מיסתוריים באותה מידה כמו שאני מתעניינת בהם).

00נטע00

New member
הספרים ממש שונים מהסדרה

אני באמצע החמישי וכמעט אין קשר בין הסדרה לספרים..חוץ מהשמות בערך,יש מלא דמויות שונות והעלילה לגמריי אחרת..הסדרה מבוססת על הספרים אבל הם ממש שינו אותה..הספרים דיי מעפנים(לדעתי לפחות-אני קוראת אותם רק כדי לשפר תאנגלית שלי..
) אבל עכשיו הוציאו גם עוד סדרה-היומן של סטפן(וואי זה נשמע נורא בעברית) שהיא ממש אחלה!

למעלה