המצעד האפל

inbal287

New member
../images/Emo58.gifהמצעד האפל../images/Emo58.gif

תודה לאופק על הלוגו החדש
. ________________________________________
כדי להצביע עליכם לדרג את 5 השירים האהובים עליכם מהמצעד ומהפינה לשיפוטכם
שבוע 28
יוצאים מהמצעד
Venus (in our Blood) שבפעם הקודמת היה בחדשים לשיפוטכם אבל לא קיבל מספיק נקודות כדי להכנס למצעד.
Under The Rose ששהה במצעד 6 שבועות בהם הספיק להגיע הכי גבוה למקום הרביעי. בשבוע שעבר ירד למקום העשירי ולא קיבל מספיק נקודות כדי להמשיך איתנו.
מקרא סימנים
- עליה
- ירידה
- כניסה חדשה
- דריכה במקום
- דריכה במקום ראשון
המצעד
1. RIGHT HERE IN MY ARMS עליה של ארבעה מקומות
2. Killing Loneliness עליה של שישה מקומות
3. Gone With The Sin ירידה של מקום אחד
4. The Funeral Of Hearts ירידה של שלושה מקומות
5. Buried Alive By Love עליה של שני מקומות
6. Sweet Pandemonium ירידה של שלושה מקומות
7. Summer Wine טרי במצעד
8. Drunk On Shadows עליה של מקום אחד
9. And Love Said No ירידה של חמישה מקומות
10. In The Nightside Of Eden ירידה של ארבעה מקומות
חדשים לשיפוטכם
The Cage Bittersweet
קצת סטטיסטיקות
הירידה הגדולה של השבוע שייכת לשיר And Love Said No שירד חמישה מקומות. מהמקום הרביעי אל המקום החמישי... מי יודע אם הוא ישאר גם לשבוע הבא...
העליה הגדולה של השבוע שייכת לשיר Killing Loneliness שעלה שישה מקומות. מהמקום השמיני אל המקום השני. אולי בשבוע הבא הוא יתפוס את המקום הראשון?
השיר שקיבל הכי הרבה הצבעות היה RHIMA, 11 אנשים דירגו אותו וזה למה הוא במקום הראשון
.
השיר שנמצא הכי הרבה שבועות במצעד הוא Sweet Pandemonium, השיר היחיד שנשאר מעשרת השירים הראשונים שהרכיבו את המצעד, עברו מאז 28 שבועות [וכדאי שהוא ישאר עוד הרבה זמן
].
Gone With The Sin הוא השיר היחיד במצעד שזוהי ההזדמנות השניה שלו. בהזדמנות הראשונה שלו הוא כיכב הרבה במקומות הראשונים. בסיבוב הזה הוא עדיין לא הספיק להגיע למקום הראשון אבל שהה שבועיים במקום השני ובינתיים עוד לא ירד מהטופ 3.
חמישה שירים מהמצעד כבר הספיקו לבקר במקום הראשון, השירים הם: TFOH, RHIMA, KL, BABL, SP
בסך הכל הצביעו למצעד 14 אנשים... תשתדלו יותר הפעם
.
שימו
- שאתם מדרגים בדקו שכל השירים שאתם בוחרים באמת נמצאים במצעד, אחרת ההצבעה שלכם לא תיחשב. כמו כן אל תכתבו לי שני שירים באותו דירוג, זה לא עובד ככה! גם הצבעות כאלו אני לא אקבל!
כדי להצביע עליכם לדרג את 5 השירים האהובים עליכם מהמצעד ומהפינה לשיפוטכם.
תלונות, בקשות, הצעות לשיפור, מכתבי נאצה, שוחד וגם סתם מחמאות -ניתן לשלוח במסר אישי
המשך שבוע נעים לכולם
אל תשכחו להצביע
עוצב באמצעות תפוז-פד

DanaValo

New member
הממ אני :)

And Love Said No The Funeral Of Hearts Sweet Pandemonium Gone With The Sin Drunk On Shadows

Rose131

New member
../images/Emo9.gif

הטופ 5 מושלמים אבל אני רוצה להכניס את ביטרסוויט אז
Right here in my arms Gone With the Sin The Funeral Of Hearts Buried Alive by Love Bittersweet

little WhiSper

New member
../images/Emo9.gif

Killing Loneliness Gone With The Sin And Love Said No In The Nightside Of Eden Bittersweet

Such a Tragedy

New member
אני אוהבת את המצעד הזה^_^../images/Emo14.gif

1.The Funeral Of Hearts
2.The Cage 3.Drunk On Shadows 4.Summer Wine 5.Gone With The Sin

danduuu

New member
מה זה תפוז פד? ../images/Emo12.gif

Sweet Pandemonium Drunk On Shadows Bittersweet Killing Loneliness RIGHT HERE IN MY ARMS

milkshakit

New member
../images/Emo9.gif.

1. RHIMA 2. Killing Loneliness 3. Bittersweet 4. Buried Alive By Love 5. And Love Said No

למעלה