הנושאים לתוכנית השבוע..

whatever4

New member
../images/Emo58.gifהנושאים לתוכנית השבוע..

לפי השמועות הנושאים יהיו: 1. בחירת השופטים 2. בחירת המתמודדים 3. הבחירה של Clive Davis השמועות טוענות שבחירת השופטים הן כדלקמן: קארי- תשיר Man, I feel like a woman של שאניה טאווין נראה לי, שיר שרנדי בחר לה. בו- ישיר את Satisfaction של הרולינג סטונס שפולה בחרה לו. וונזל- תשיר On the radio שסיימון בחר לה. הכל שמועות כך שאני אישית לא מאמינה יותר מידי לכל זה. אבל אם זה נכון אז- זה די ברור שנתנו לסיימון את וונזל כי הוא הכי פחות אוהב אותו ולרנדי נתנו את קארי כי הוא גם, פחות אוהב אותה ופולה...טוב נו פולה אוהבת את כולם
אבל לא בטוח שזה פועל לטובת בו כי סיימון ורנדי יותר מבינים ומנוסים במוזיקה ממנה לכן יכול להיות שהם היו בוחרים שיר יותר טוב בשבילו. לא בטוחה שזה השיר המתאים לבו...בחירה קצת תמוהה מצד פולה אבל אי אפשר לדעת... אבל שוב- יש מצב שכל זה בכלל לא נכון אז נצטרך לחכות ולראות...

שניש

New member
הו,דווקא נשמע מעניין../images/Emo45.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

השיר של קארי (*פלוץ*) ממש מתאים לה,והוא שיר יפה בלי שום קשר. אני מאוד מקווה שהיא תשכיל ותעשה ממנו משהו מיוחד ולא סתם שיר.זה פשוט שיר כל כך מגניב זאת יכולה להיות -ה-הופעה שלה
השיר של בו גם טוב,ממש מתאים לפולה לבחור בשיר הזה.השיר הכי מוכר בעולם.הרי כולם יודעים שהיא לא מבינה כלום במוזיקה,היא שם רק כי היא כוסית 0_o את השיר של וונזל אני לא מכירה אבל אני סומכת על סיימון.או שלא. השאלה היא באיזה מצב רוח הוא היה כשהוא בחר את השיר הזה... מעניין מה המתמודדים בחרו

darklighter

New member
../images/Emo45.gifאני מחכה בקוצר רוח לזה../images/Emo99.gif

אולי זה יגרום לי לראות את התכנית סוף סוף...

shavitlavi

New member
מי יודע?

מה זה לעזאזל השיר הזה on the radio שסיימון בחר (כביכול) לוונזל?

whatever4

New member
כן...

זה השיר הזה. שיר נחמד. נראה לי שוונזל תבצע אותו טוב.

14מתן

New member
../images/Emo45.gif ממש מתאים ל....

בו וקארי השירים שבחרו להם אני לא מכיר את השיר של וונזל אבל בטח סיימון מבין
גם הקלייב הזה (זה ההוא שהיה גם שנה שעברה נכון ? שהם חותמים אצלו ?) גם הוא בחר לכולם פעם שעברה שירים ממש טובים תהיה תוכנית טובה

Kryptonite

New member
אני ממש לא מת../images/Emo168.gif

על השיר שנבחר לקארי...
אבל ניראה מה יהיה ואיך יהיה

darklighter

New member
נושא מעולה הפעם../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

אוף אבל איזה באסה שקונס לא שם היינו רואים אותו 3 פעמים
אני חולקת עלייך דווקא הבחירה של פולה לבו מצויינת!!!!!!!!!11 אני בדיוק עכשיו מקשיבה לשיר הזה ומדמיינת איך זה יצא... זה יהיה שיר שולט!!! אני בעצמי רציתי שהוא יבחר בזה מזמן... למרות שלקונס זה היה עוד יותר מתאים עם ההוצאת לשון וכאלה

למעלה