הסוף של מיכאלה

koky11

New member
../images/Emo58.gifהסוף של מיכאלה

בסוף הסדרה בטוח מיכאלה תמות. היא תעשה תאונה שוב ושם ייקבע מותה. רענן הולך לכלא למאסר עולם. אסי וגיא הופכים לזוג רשמי ומתאהבים עד מעל הראש. הטלנובלה של מיכאלה מבוססת פחות או יותר על אותו סיפור של הסדרה "המתחזה" ששודרה בערוץ ויוה לפני שנה. בסוף הטלנבלה, האישה הרעה שביקשה מאישה להתחזות אליה, מתה אחרי גסיסה כיוון שעשתה תאונת דרכים והייתה בכיסא גלגלים ואח"כ נדרסה ואז היא מתה סופית. במקום רענן, ב"מתחזה" האישה הרעה (שמתחזים אליה) שילמה הרבה כסף לאישה אחרת שתתחזה אליה. מיכאלה מבוססת על אותו סיפור בכל אופן, לכן הסוף יהיה כנראה זה. בנוסף, התסריטאית סיגל אבין, נוהגת לקחת רעיונות מטלנובלות ידועות ולהפוך אותן לסדרות מקוריות. משחק החיים לדוגמא, מבוסס על פי הסיפור בסדרה "אהבה אסורה" שהייתה בויוה ששם שני אנשים התאהבו זה בזה בלי שהם ידעו שהם אחים. בסוף הסתבר שהם לא אחים. אותו דבר זה גם היה במשחק החיים. לכן סביר להניח שהסוף של המתחזה יהיה כמו הסוף של מיכאלה.

גם אניייייייייייייי

סדרה פצצה!! מהממת, מדהימה, מושלמת! בדיוק כמו מיכאלה! אלו שתי הסדרות היחידות שהתמכרתי אליהן!!

המתחזה????????

בגלל זה אתם אוהבים את מיכאלה זה אותו דבר אני אוהבת את כל הטלנובלות הספרדיות הכי יפות זה: בובה פראית ובשם האהבה עם גבריאלה מהמתחזה

יווו אני חולה על גבריאלה ספאניק!!!!

ראיתי את כל הטלנובלות שלה- אני מכורה לה- וגם של פרננדו קולונגה.... איזו נוסטלגיה....

גם את?????????????

אני מתה על גבריאלה ספניק ופרננדו קולונגה!! פעם הייתי מאוהבת בו! הייתי בת 12! מה חשבתי לעצמי!! בקיצ, מה זה אהבתי "המתחזה"! זה סיפור מהממם!! כמו מיכאסי!

לא קוראת ולא קוראת..../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

ספוילריסטית אנונימית..
חחחחח ויש לי עוד חברים במועדון..

טיצו13

New member
איזה מועדון ספרי קצת..../images/Emo8.gif

איזה מועדון נגמלים מה אני היחדיה שלא שמעתי על זה?!

חחחחחחחחחחחחח..../images/Emo6.gif

סופילריטים אנוניצמים.. ניגמלה מספםוילרים..
(מתקצרים על המשך הסידרה..
)

אז ככה:

זה מועדון שאסור בו לקוררא ספויילירים, לראות ספוילרים או לדבר על ספויילרים!! פשוט להיגמל מהם=להתעלם מהם!! כבר הגעתי לשלב 6! סתם. אבל אני נגמלת נורא טוב! כבר איזה שלושה שבועות שלא משעתי כלום על ספוילרים! איזה כיףףףףףףףףףףף

קרן54321

New member
חחח

בזאת אני מכריזה עלייך כעל "מייסת מועדון הספויילרים האנונימיים"!

טיצו13

New member
חחחח... עוד משו קראי =>>

דבר ראשון אני לא יודעת מה זה הדבר הזה שאתם נגמלים ממנו כי אני מאוד חדשה פה.... ואני מעונינת להבין מה קורה פה טיפה... אז... תסבירוווו ליייייייי כי אני משתגעת! וגם תענו בהמשך הדף יש לי שאלה משו על אפרת אז תענו לי שם..חיחי

HaDaRoSh

New member
חחח אני כבר מוגמלת ../images/Emo3.gif

התחלתי את הגמילה בתקופת משחק החיים ועכשיו במיכאלה אני נקייה
אושר גדול

חח.. אני יכולה גם להצטרף?

אני ממש לא קוראת עכשיו שום ספוילרים וואי איך התאפקתי לא לקרא ת זה.. לא רציתי להרוס לעצמי לכל הסדרה.. זה כ"כ חבל..! :/

למעלה