הפרקים הבאים בארה"ב

m a y a m i z i

New member
../images/Emo58.gif הפרקים הבאים בארה"ב

טוב חדשות לוהטות מגזרת ה-O.C, למרות הנשיקה הלוהטת בין מריסה לאלכס הקשר הלסבו שיק הזה לא ימשך זמן רב וזאת בגלל.... שימו לב.... מריסה וראיין מוצאים את דרכם שוב זו לזאת (האם זה אומר סוף ללנידזי היבשושית ... ??!!??!!) אחיו של ראיין חוזר (זוכרים מהפרקים הראשונים)גורם לכמה בעיות ומנסה להתנחל אצל משפ' כהן היקרה שלנו וההודעה המשמחת מכל- בעוד שניים שלושה פרקים נאמר יפה שלום לקשר של סאמר וזאק ונקבל בזרועות פתוחות שוב את.... כן כן ס'ת (אהוב ליבי והשחקן המוכשר) סאמר וס'ת סוף סוף יתנשקו וזאק יצטרך לנסוע לבדו לאיטליה (אם אני לא טועה) ואכן הכותבים של הסידרה לא חסכו בכאב לב עצבני במיוחד לס'ת שבפרק הקרוב שיושדר, פשוט "יתמוטט" מהשלכות הנסיעה המשותפת וההרסנית שהייתה... מקווה שנתהנתם מהספוילרים הקטנים שלי אשמח לראות תגובות ושאלות תהנו....

TheCharm

New member
היא כתבה הפרקים הבאים בארה"ב

לא נותנים כמה עונות בו זמנית, זה קצת מובן מאליו

m a y a m i z i

New member
מה זאת אני כתבתי את הכותרת...

לא הבנתי בדיוק מה אתה רוצה? הספוילרים שנתתי זה העתיד של מה שהולך לקרות בפרקים הבאים בעונה השניה כמובן שמשודרת עכשיו בארה"ב

TheCharm

New member
לא כתבתי את זה אלייך.

כתבתי את זה לו, הוא כתב לך שאת צריכה להוסיף עונה שנייה, אני אמרתי שזה מספיק ברור. מה הבעיות פה?

אם זה לפרקים הבאים בארה"ב

מן הסתם שזו עונה 2. לא יוצא פרק היום?! כאילו.. היה אמור לצאת אתמול. יש פגרה?

../images/Emo58.gif עונה שניה-פרקים מתקדמים

רציתי לכתוב את הספוילרים האלה בפורום ממזמן אבל חשבתי שאף אחד לא יתעניין בהם, כי יש פה מספר אנשים די מצומצם שרואים את העונה השנייה, ורובם לא אוהבים ספוילרים. אז זה מש שאני יודעת: ספוילרים לעונה שניה- פרקים שלא שודרו בארה"ב סאמר+ס'ת>אני יודעת שסאמר עוזבת את זאק בשדה התעופה (הם אמורים לנסוע לאיטליה לחתונה של אחותו) ואז היא וס'ת מתנשקים, זה יקרה בפרק 14 עוד שבועיים !! >>>>זה הולך להיות כזה פרק טוב חבל"ז. לינזי> היא עוזבת עוד 2 פרקים (פרק 14 הוא האחרון שהיא תופיע בו) חבל
אני בניגוד לשאר העולם לא חשבתי שהיא יבשושית. השאלה הגדולה היא>>>> באיזה פרק בדיוק ראיין ומריסה חוזרים ????? נראה לי שזה אמור להיות בפרק 15, למרות שאלכס עדיין באזור בפרק 15 כך שלא ברור לי מה יקרה איתם, אני יודעת שאמור להיות איזה פרק שס'ת, ראיין,סאמר ומריסה נסגרים בטעות באיזה קניון או משהו כזה אז אולי אז... לגבי טריי>> הוא משתחרר מהכלא ומופיע בפרק 17 והשם שלו כתוב כשחקן אורח לפחות עד פרק 19, ממה שאני יודעת, הוא בהתחלה גר עם הכוהנים בביתן הבריכה, ואח"כ ראיין מוצא אצלו שעון שהוא חושד שהוא גנב אותו, וטריי מתעצבן על ראיין ונוסע לאיזה בר בצ'ינו, ויש שם סצנה של קטטה (שזה דווקא טוב כי ראיין נהיה כבר יותר מידיי חננה ) אח"כ משום מה הוא עובר לשכור את הדירה של אלכס (אחרי שאלכס עוברת משם ). עוד ספוילר מעניין> מישהו עושה בדיקת אידס... מעניין מי ?- לי נראה שזו מריסה. יש גם כל מיני ספוילרים לא כ"כ מעניינים לגבי מישהו מעברה של ג'ולי שחוזר לחייה ודורש כסף, וגם איזה סטוץ שיהיה לקירסטין. שמועות(ואני מדיגשה אלו שמועות) ששמעתי מספרות ש: *בסוף העונה קיילב ימות *שג'ולי נסעה לאירופה, היא לא נסעה לשם באמת אלא ביקרה את ג'מי בהוואי. *הבית של הכוהנים ישרף, לקיילב יש כוויות בכל הגוף (ואז אולי הוא מת?) אבל אלו רק שמועות בכלל בכלל לא בטוח שהן נכונות. דרך אגב באיזה אתר מצאת את הספוילרים שלך ? ספוילרפיקס ?

tono

New member
אם כבר ספוילרים לעונה השנייה...

מה קורה עם תרזה?? היא לא הייתה אמורה כבר ללדת?

m a y a m i z i

New member
../images/Emo58.gifבקשר לספוילרים

לקחתי אותם מהאתר של EONLINE יש שם פיה של קריסטין ויץ' שהיא מן גורוכזה לכל תוכניות הטלויזיה\ אני קוראת מושבעת שלה ועוקבת בקפדנות אחרי ספוילרים מכל וכל, בצ'ט האחרון היא סיפרה את על העתיד של התוכנית... חוץ מזה קראתי גם את כל הספוילרים שכתבת באתרים של הסידרה, את התקצירים הם לקחו מהאתר של ספוילרפיקס... רציתי רק לדייק אותך בכמה דברים: מריסה וראיין לא יהיו זוג בקרוב אלא רק אחרי שאחיו של ראיין יופיע, היא תנחם את ראיין ושוב הם ימצאו את עצמם אחד בזרועות השניה. ג'ולי תפגוש שני אנשים מעברה והיא אכן תסתבך ואחד מהם יסחוט אותה... כן גם אני שמעתי שכיילב ימות בסוף העונה אבל לא מאיך שאת תיארת אני לא יודעת בדיוק איך לצערי ממש ממש מעניין מה יהיה... שוב אני חוזרת ואומרת יש יש יש סאמר וס'ת שוב ביחד !!! בקשר לתרזה אין לי מושג גם אני בדקתי וחיפשתי ואיש אינו יודע, מחקירה קטנה שערכתי השחקנית לא מופיעה ולא הוזמנה לפרקים הבאים, לא מזמן הייתה מסיבה של הערוץ FOX היו שם כל השחקנים גם החדשים, ואפילו טייט דונובון (ג'יימי) ותרזה לא נראתה בסביבה מעניין מאוד מה יקרה באמת אם יש למשהו תשובה בעניין אני אשמח גם לדעת ..

תודה על התיקונים../images/Emo58.gif

בנוגע לדמות של ג'ימי, לדעתי הוא יחזור בקרוב לסדרה, הוא אמר שהוא נוסע רק לחצי שנה, אז אולי הוא יחזור אחרי שקיילב ימות אם בכלל הוא ימות. לגבי תרזה-לדעתי הסיפור הזה קצת מוזר, כי מצד אחד התסריטאים השאירו את הסיפור עם ההריון פתוח.זה יכול להיות התינוק של ראיין או של אדי ובנוסף הצופים רואים בבירור שתרזה שיקרה לגבי ההפלה. עם כל זאת בעונה זו אין ולו רמז קלוש לחזרתה של תרזה. לדעתי הם לא יכולים להמשיך להתעלם מקיומה ומקיומו של התינוק הזה ולכן מה שנראה לי שהם יעשו זה יכניסו את הסיפור עם תרזה בעונה השלישית (נראה כי הולכת להיות כזו). בכל מקרה,אני אשמח אם תפרסמי עוד ספויילרים חדשים ומידה ותשמעי על כך במיוחד לפרקים 15 ו-16 שיש לגביהם ספוילרים מעטים מאוד (רק מה שכתוב ספוילרפיקס).

POISEN G

New member
הנענע - העונה השנייה../images/Emo58.gif

אל תכידו שהכותרת הורסת מי שלא ראה עדיין את הפרק איתה בעונה הראשונה חושב שאני מדבר על תה!!! בכל מקרה אז הנענע בטוח חוזרת מתישהו בעונה השנייה (להזכירכם אמא של סנדי שגילו אצלו סרטן ואמרו שתמות עד חצי שנה מפסח של שנה שעברה - עונה שעברה) לא ברור אם היא תחזור בגלל פסח או סתם ככה לדעתי זה יהיה בסביבות פרק 20 שיהיה אולי בשביל פסח כי הרי שמתם לב לסדר הפרקים בעונה הזאת - אני אסביר (אם לא בא לכם אל תקראו) העונה הראשונה התחילה בתחילת החופש הגדול שם באו.סי פחות או יותר וללימודים הם חזרו בפרק 9 - ספטמבר מן הסתם, משם המשיכו כל האירועים והעונה נגמרה בדיוק בתחילת הופש (סת' עוזב לכל החופש...) העונה השניה מתחילה ממש בסוף אוגוסט לכן בפרק 2 הם כבר חוזרים ללימודים מה שאומר בקיצור שהיא פחות פרקים מהקודמת בגלל שאין את כל תקופת החופש הגדול... בקיצור מכל פרק של חג מורידים 6 - 8 פרקים ומבלים את מספר פרק החג בעונה הזו, פרק 13 של כריסמוכה בעונה הקודמת פחות 7 פרקי החופש הגדול מקבלים את פרק 6 בעונה הזו או 19 - פרק יום האהבה בעונה הקודמת פחות 7 פרקי החופש יוצא פרק 12 בעונה הזו - יום האהבה, ככה זה היה גם בנוגע לקנבל עם הגלגל הענק עליו התנשקו ריאן ומריסה לראשונה זה היה פרק 9 פחות 7 בעונה הזו פרק 2.... בקיצור קלטתם לא? לכן אם בעונה הקודמת פרק 23 היה על הנענע - פסח פחות 7 בעונה הזאת זה צריך לצאת פרק 16? לא יודע אולי כאן החישוב לא עוזר, מקסימום זה יהיה בסוף באיזה פרק 18 או 19 או כמו שניחשתי בהתחלה 20 טוב בטח אף אחד לא קרה את זה..... חחח....

GaloshiT

New member
חחחחחח

אני קראתי!!! אבל לא ממש הבנתי עם הפרקים.. לא משנה... חפיף........ בהתחלה שקראתי ספויילרים לא הבנתי מה זה נענע.... אבל הבנתי שזה בטוח לא תה או משהו...חחחח

אני קראתי-../images/Emo58.gif

יפה, לא הבחנתי בזה שצריך להוריד 7 מכל פרק, נייס. כן גם אני שמעתי שה"ננה" (ככה כותבים את זה, לא ?) חוזרת. אבל לא נראה לי שזה יהיה בפרק 16, אולי באמת בפרק 20 או משהו כזה.

למעלה