הפרק השבועי:מדיום

adi love noa

New member
../images/Emo58.gifהפרק השבועי:מדיום../images/Emo58.gif

שם הפרק:ילד מתוק שלי תקציר:אליסון חולמת עחל הבן שלה ושל ג'ו שלא נולד עדיין. בבוקר כשהיא יוצאת לקנות קפה,היא מוצאת גופה של אישה שנרצחה,ובטקס האזכרה שלה היא רואה את פניו של הבן שראתה בחלומה. מקווה שהפעם זה התקציר הנכון,תהנו מהפרק
חמודים שלי

always be me mc

New member
חמודה שלייי../images/Emo9.gif תודה על השירשור../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

נשמע פרק מעניין

always be me mc

New member
והנה תגובתי על הפרק:

בקיצור: הפרק היה פרק נחמד.. הילד(ג'סי) מכוער..(בהתחלה הוא נראה יפה יותר.. טוב אולי כיוון שהוא היה עם אליסון
), הכלב חמוד(לא מאמינה על אנשים שלא אוהבים כלבים. מה יש לא לאהוב? בסוף מתאהבים!
), ואריאל מלשנית(מה שלא מפתיע בכלל
) אה וכמובן איך לא? המשפט שחוזר על עצמו "אתה לא מבין" עשה הופעה בפרק היום
(והאמת איך אפשר להבין אותה? היא מוזרה כשהיא מתחילה לעקוב ככה אחרי אנשים.. מוזרה יותר מהרגיל
) (ועכשו קצת אפרט:) אבל יו איך הכעיס אותי בהתחלה כשראיתי שהיא(אליסון), מגלה הבנה כלפי אותה אמא בפועל של ג'סי וחשה הזדהות איתה למרות שעכשיו כשאני חושבת על זה, זה הגיוני(ובלתי נמנע), שתהיה הזדהות בגלל שבעיניה של אליסון וכי הן גילמו פחות או יותר את אותו תפקיד בחיי הילד(הרופאה ההיא את גילמה במציאות את האמא שלו אבל לא האמיתית.. ואליסון גילמה את האמא בחלום וגם לא האמיתית ...), לכן בעצם זה לא כזה מכעיס.. זה מובן ואהבתי את ההשוואה בין אליסון כדמות האם לכאורה והרופאה(אוף איך קראו לה? שכחתי חח) כדמות האם לכאורה.. ושוב(איך לא?) למרות כל הספקות(בעיקר של התובע), יוצא שהיא(אליסון) כמובן צודקת, מפענחת את המקרה(חסר לה שהיא לא מודיעה להם על מה שהאם עשתה כי מגיע לה עונש
וכי על זה נאמר 'הרצחת וגם ירשת?'), והשאלה המרכזית של הפרק נפתרת ביחד עם משמעות החלום
אבל תגידו אנשים זה הגיוני שהיא תפענח כל חלום? זה הגיוני שיהיה לה 100% הצלחה בפתירת חלומות? אני לא יודעת מה אתכם אבל זה נראה לי טיפה הזוי.. טוב נו זו טלוויזיה בשבילכם עם בעיה, שיא ופתרון
נ.ב- בריג'ט חמודה וחכמה יותר ממה שחושבים אותה
כפרה עליה

adi love noa

New member
ראיתי ואהבתי../images/Emo99.gif

בהתחלה לא ראיתי מה הקשר בין מה שאליסון חלמה לידל אבל אחר-כך הכל התחבר. הילד היה ממש חמוד,ואפילו לא חשבתי על הכיוון שהוא הבן של בעלת בית הקפה ובעצם האמא היא זו שהרגה אותה. היה ממ חמוד איך אליסון נכנסה לכל הקטע של האמא אפשר היה לראות כמה כאב לה שהם התחילו לשאול אותו שאלות ואיך שהיא ניסתה להגן עליו. לדעתי האמא לא היתה רעה היא בסך הכל רצתה להגן על הילד שלה,שאותו היא גידלה כל החיים ולפעמיים כשמישהו מאיים על המשפחה שלך זה קשה לעשות את הדבר הנכון. לאליסון היה הרבה יותר קשה כי מצד אחד אף אחד לא ידע שזו האמא והבן היה מקבל משהו כמו 3-4 שנים ועוד בטוח היו מורידים לו על התנהגות טובה,ולפחות שהוא ישתחרר יהיה לו בית ואמא,ולעומת זאת אם האמא שלו תענש אז גם לא יהיה לו את האמא שהוא הכיר כל החיים וגם הוא יחיה בידיעה שהאמא האמיתית שלו מתה ועוד על ידי האמא המאמצת-אם זה לא ידפוק אותו אני לא יודעת מה....אבל אני חושבת שבסופו של דבר אליסון עשתה את המעשה הנכון למרות שהנסיבות היו שונות הרופאה אשמה היא צריכה לקבל את העונש על זה. היה מצחיק כל הקטע עם הכלב,זה בדיוק מה שהיה חסר בבית משפחת דובואה
ברידג'ט הזאת כ"כ מתוקה
(אפילו חשסתי שאפשר לעשות ספיין אוף על הבנות של אליסון-צופה אחת כבר יש להם
)אהבתי איך שהם ניסו לספר לה על הכלב והיא כבר יודעת את זה לפניהם ועוד עשתה את זה רק בשביל ג'ו שדאג להזכיר כל הפרק כמה הוא שונא כלבים
אריאל הזאת
אני לא אוהבת אותה בכלל,אולי היא מאומצת?אם לא איך אפשר להסביר את הרוע הזה בזמן שההורים שלה כ"כ מתוקים?? התובע המחוזי מציק לי כמו תמיד מתי לעזאזל הוא יתחיל לסמוך על התחושות של אליסון
כמה מקרים היא כבר פתרה?-עשרות מקרים לא הספיקו לו כדי שידע שמה שהיא מרגישה זה נכון? ציטוט שממש הצחיק אותי: (After hearing the manager's cell phone ring inside the coffee shop) Allison: Help me with this! Kid #1: What?! Allison: Help me with this!! (They pick up a garbage can and throw it through the glass door) Kid #2: She must really be jonesing for that latte עוד שבעה פרקים נגמרת העונה ומי יודע מתי הוט יחליטו לשדר את העונה הבאה
לפחות יש לי הקלטות
מקווה שגם אתם נהנתם...

always be me mc

New member
גם אני תוהה עם אריאל מאומצת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם הציטוט ששמת היה מאוד מצחיק אני זוכרת שאהבתי
ושמעי באשר לתובע המחוזי הוא אדם פרקטי.. קשה לו להאמין בתחושות שמישהו מקבל והוא תמיד מחפש אחר הסבר הגיוני. מה לעשות שלעיתים(או לרוב) ההסבר הזה סותר או לכאורה מנוגד לתחושות והוא מעדיף להסתמך על העובדות.. אני לא חושבת שאפשר לכעוס על זה. האמת? אני מבינה אותו

always be me mc

New member
אני אוהבת את המשופם הזה../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

או זה או שעדי אני עושה לך דווקא חח

YaEl 15

New member
אהבתי את הפרק והתמונות והכל.. ותודה לעדי../images/Emo140.gif

כמה חבל שאין לי כוח לפרט.
7 פרקים ! וואוו, מישהו יודע מה שמים אחר כך? הלוואי שיחזירו את "בוסטון ליגל"...

adi love noa

New member
בבקשה מותק../images/Emo25.gif

האמת אין לי מושג מה שמים,מקווה שישימו את העונה הבאה(אבל לא כ"כ נראה לי
) ומצטערת אבל אני מקווה שלא ישימו בוסטון ליגל אני אוהבת את יום שלישי

YaEl 15

New member
הם לא ישימו את העונה הבאה עכשיו..

תחשבי כמה זמן לקח להן להביא את העונה הזו, באחד מהפרקים הראשונים בעונה, ציינו שהשנה היא 2005

YaEl 15

New member
באמת ?? ../images/Emo51.gif

התקשרתי לברר לפני כמה חודשים, ואמרו לי שגם האוס, וגם בוסטון ליגל יגיעו במאי... שיהיה.

למעלה