הפרק השבועי:מדיום

adi love noa

New member
../images/Emo58.gifהפרק השבועי:מדיום../images/Emo58.gif

שם הפרק:S.O.S תקציר:אליסון חולמת על נערה שנופלת בטיול ונערה שנתקעת באמצע הכביש ללא דלק. בהמשך שגופותיהן של הנערות מתגלות מתברר שהן נאנסו ונחנקו למוות,והתקשורת חוששת שמדובר ברוצח סידרתי. נשמע פרק ממש מעניין,מקווה שתהנו אני כנראה אראה את הפרק בשידור החוזר...תהנו

adi love noa

New member
ראיתי בחצי עין

ממה שראיתי היה מעניין אבל אין לי כוח לחפור

always be me mc

New member
we are family..l got all the mediums and me

ובנימה רצינית יותר התמונה באמת חמודה
(ואריאל חצופה קצת למרות שאפשר להבין אותה
)

always be me mc

New member
חבל עליה.. עוד הייתה חמודה

זו שבבית סתם עיצבנה אותי אז מגיע לה.. סתם סתם

always be me mc

New member
קטע יפהההההה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

רק כשתגדל אני מקווה שלא תרדוף אחרי פושעים כמו אמא שלה

adi love noa

New member
../images/Emo26.gifעוד אליסון...

הפעם באופן מפתיע אין תמונות של התובע המחוזי...

YaEl 15

New member
היה פרק נחמד.

ג'ו ניראה מעולה עם זיפים, חח.. הוא תמיד ניאה מעולה
ואני אוהבת את הסצנות שלהם
זה היה פרק נחמד כזה, של סגירת מעגל. באמת תהיתי עד כמה הבנות מודעות לחלומות של אליסון... היה יפה בסוף, עם ברג'ט ואריאל, סוף סוף הן קצת מסתדרות... שמתן לב שהשחקנית שמגלמת את מארי ממש דלוקה על ג'ו? זאת אומרת, על השחקן הזה.. חח.. היא כל הזמן נצמדת אליו, ונותנת לו ידיים, מצד שני היא לא ממש מסתדרת עם אליסון.. חח.. אין לי מה לפרט על המקרים. הם היו די רגילים, למרות שנתקלנו סוף סוף בעוד מדיום, חוץ מנשות משפחת דבואה. וכמובן, תודה לעדי על פתיחת השפ"ש
ולילה טוב

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהתחלתי לראות איזה 10 דקות אחרי

אבל לא פיספסתי כלום.. היה פרק נחמד והקטע עם טיילור בבית נראה כאילו הוא לקוח מסרט אימה. אהבתי את זה: ). הכי מגניב היה כשהוא התקשר אליה והוא הלך איתה לאט.. קודם הוא אומר לה שהוא הרוצח, אח"כ שהוא מדיום ואז שהוא ליד הבית שלה. מזכיר לי משהו שלמדנו עליו בתנ"ך

always be me mc

New member
פרק נחמד מאוד!../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

אהבתי את הרעיון שאליסון למעשה במרדף אחרי מישהו עם חלומות כמו שלה.. אהבתי את זה שבריג'ט החכימה יותר מאריאל באשר לעיסוקה של האמא ושאליסון סופסוף סיפרה להן. כמובן שגם אהבתי את הרעיון של מה שקורה לאחרים יכול גם לקרות לך(כשם שלאותה אישה נגמר הדלק וכך הוא תפס אותה גם לו זה קרה ואז הצליחו לתפוס אותו) ואת הסוף עם החלום של בריג'יט אוקי אז בגלל שכל כך נהניתי במקום פרק נחמד מאוד אני אשדרג את זה לפרק טוב מאוד כי כך (כשאני חושבת על זה) באמת חשבתי על הפרק
ו
רבה לעדי על פתיחת השירשור והתמונות.. כרגיל את עושה עבודה מצויינת

למעלה