הקבוצה שניה בעונה השישית של PAD

napox

New member
../images/Emo58.gif הקבוצה שניה בעונה השישית של PAD

אחרי הקבוצה הראשונה ששחקה cash game ב 12 הפרקים המדהימים הראשונים הגיע הקבוצה השנייה (Ivey והפרופסור היו גם הקבוצה הראשונה) למשחק בשיטה של טורניר.
Seat 1: Phil Hellmuth Seat 2: Chris Ferguson Seat 3: Howard Lederer Seat 4: Phil Ivey Seat 5: Doyle Brunson Seat 6: Daniel Negreanu​
האמת, יצאו פרקים קצת משעממם (שודרו שנים) אחרי הסטנדרטים הגבוהים שהציבו בתכוניות של שבוע שעבר. Ivey מנסה להציל את המצב עם ההימורי צד המפורסמים שלו אבל נראה שלא להרבה אכפת מהמשחק, חוץ מ Hellmuth שהדבר שאני הכי אוהב אצלו שתמיד אכפת לו מהמשחק ולא משנה הסכום. אני מקווה שהמשך הפרקים השבוע יצילו את המצב.

Kgt1

New member
כל הימורי הצד המפורסמים האלה הרסו את הקאש

גיים וממשיכים לפגום גם בתוכנית החדשה... אייבי עושה רייז מהסמול בליינד עם A7 רק בשביל להיכנס לתוך AQ של דויל WTF זה מה שקורה כאשר מסכנים באי אין כולל לפריזאאוט של 20K, בזמן שכל פלופ עולה 50K... מה שכן, ההימורים הצדדיים של "באיזה גיל חושב דניאל נגראנו שפרגוסון איבד את הבתולים שלו?" משעשעים :) אני מאוד ממליץ לראות את הפרקים החדשים של המיין איבנט של הWSOP שכבר יצאו גם בESPN, ובעיקר לראות איך אייוי מצליח למקסם את כל הידיים (המטורפות יש לציין, הוא שחקן אדיר, אבל כמות הפוקטים הגבוהים שהוא קיבל שם בפיצ'ורד טייבל הייתה חסרת תקדים) החזקות שלו, ומעיף שחקן אחרי שחקן.

napox

New member
זה לא שהוא קיבל המון פוקטים

אתה רואה את כל הידים הטובות שהוא שיחק. אין להם הרבה זמן שידור, ואין טעם להראות ידים ש Ivey לא שיחק. העריכה חייבית להיות מעניינת וזאת התוצאה. וזאת אחלה עריכה כי אני מעדיף לראות את Ivey משחק יד טובה ולא מישהו אחר.

Kgt1

New member
זו הייתה כמות מטורפת גם תוך התחשבות בעריכה

זה גם גורם לאנשים להיות מוכנים לשלם אול אין עם טופ פייר.

2המרפא

New member
אני ממש אבל ממש שונא את כל הפרופס

זה באמת הורס את המשחק. אם אייבי וזיגי רוצים לשחק שחור אדום על 50K שילכו לרולטה או שישמרו את זה למשחקים פרטיים ולא מה שבשידור. למה לך להתעניין בביי אין של 100K כשכל פלופ שווה 50? פטריק אנטוניוס למרות שהפסיד בפוקר הרוויח יותר מכולם בפרופס שבוע שעבר. אני מבין שאייבי מכור להימורים ומעדיף לשחק קוביות מאשר פוקר אבל בחייאת למה בטלוויזיה? נו טוב לפחות בעונה הבאה בהיי סטייקס פוקר לא יהיו פרופס כי המפיק לא מרשה (מה שאומר שאייבי כנראה לא יגיע), וגם יש את המיליון דולר קאש גיים שסיימו לצלם אותו עכשיו ואומרים שדוואן לקח מאייבי קופה ששברה את כל שיאי הקופות המשודרות 1.1M

napox

New member
היית צריך לרשום 10 x ../images/Emo58.gifבתגובה שלך

למרות שכבר שמעתי את זה ב podcast של 2+2 :)

2המרפא

New member
קראתי על זה בפוקר ליסטינג קיצר כל העולם כבר

יודע מזה. רוב החברה הקבועים פה גם ככה פריקים של פוקר ורובצים באתרים האלה ככה שזה לא ממש סוד. וגם ככה מה סיכוי שכל הסטלנים פה יזכרו את זה עד ינואר?

talhorm

New member
הפרקים האחרונים של הקאש גיימס...

היו פשוט מעולים!!!!!!!!!! וואו איזה קאמבק של זיגי חזר ממתים אבל אני לא יודע אם הALL IN מול אייבי שלזיגי היה את הפול האוס ולאייבי היה את הפלאש היה כזה חכם

Kgt1

New member
לדעתי החלטה רעה מאוד, ברור לחלוטין שאייווי

היה על דרואו שם, תוותר על היד ואין לי ספק שאיווי מהמר את זה - הוא לא היה נכנס לזה אחרי הבט החזק מאוד בטרן במחשבה שאם הוא תופס הוא ייקח רק את הפוט שהצטבר עד אז, אלא לפחות עוד 80K... לעומת זאת ביד מול דוואן לפני כן הוא שיחק פשוט באופן גאוני...

למעלה