הקורבן

animfanatic

New member
../images/Emo58.gif הקורבן ../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

הפינה חוזרת לסיבוב נוסף, ואני מקווה שהפעם יהיה יותר שיתוף פעולה
אז... הינה הסבר קצר: בכל פעם מישהו אחר מהפורום נבחר כקורבן וחברי הפורום ישאלו אותו שאלות/שאלונים/חידות וכו'. והקורבן השבוע היא... חנה (StayAwake)
- - - תהנו.

2MayaN2

New member
חנהההההה ../images/Emo221.gif

היי
מה קורה? איך זה להיות מנהלת של פורום? יותר כיף משל קומונה? איך עבר עלייך היום?
שיר שמתנגן לך כרגע בראש: מה ממש בא לך לעשות עכשיו? תזכירי לי איך הכרת את אטל: מחכה למפגש?D: אם היית יכולה לגור במקום אחר לאן היית עוברת? ~כללי שכזה~ מזל: צבעים אהובים: חדר- נקי או מבולגן: סדרת טלוויזיה אהובה: תשמחי לפגוש את: סרט אהוב: מאכל אהוב: חום או קור? דיסק קנוי או צרוב? סרטים עם או בלי תרגום? חתולים או כלבים? שוקולד חום או לבן? קיר עם תמונות או מלא פוסטרים? יש חיית מחמד? זהו

StayAwake

New member
תסלחו לי על השעה../images/Emo6.gif

מה קורה? סבבהD: איך זה להיות מנהלת של פורום? משעשע וכיפי
יותר כיף משל קומונה? כן
איך עבר עלייך היום? היום רק התחיל אז אני אענה על אתמול - ארוך ומלא בלימודים
שיר שמתנגן לך כרגע בראש: היי סול סיסטר
מה ממש בא לך לעשות עכשיו? לבדוק את אתר ביתספר ולראות שהתבטלו לי שעתיים ערבית כמו אתמול ואז אני אתחיל בעשר*-* תזכירי לי איך הכרת את אטל: נכנסתי לשוקס של מישהו ומשום מה היה שם את דיר מריה אז חיפשתי אותם ביוטיוב ו... הנה אני פה
מחכה למפגש?D: מאוד! אם היית יכולה לגור במקום אחר לאן היית עוברת? את האמת... אני מעדיפה לגור פה
~כללי שכזה~ מזל: דגים צבעים אהובים: ירוק, סגול, כתום, תכלת, אדום..
חדר- נקי או מבולגן: יש לי חדר עם אחותי והוא בדר"כ נקי אבל השולחן שלי תמיד מאודדדד מבולגן
סדרת טלוויזיה אהובה: אי פעם? אבודים, שולחן לחמישה, בנות גילמור... עכשיו: GG, 90210, יומני הערפד והלקאטס D: תשמחי לפגוש את: אטל... חוץ לזאק... שיילך לחפש חברים חדשים
סרט אהוב: אף פעם לא היה לי סרט אהוב
מאכל אהוב: סושי חום או קור? קור
דיסק קנוי או צרוב? קנוי סרטים עם או בלי תרגום? בלי חתולים או כלבים? כלבים.. אני מפחדת מחתולים
שוקולד חום או לבן? חום קיר עם תמונות או מלא פוסטרים? גם וגם
יש חיית מחמד? יש לי דגים

Tutix

New member
../images/Emo267.gif P:

היייייייייייייייייי מה קורה? ממצב? איך החיים? איך המשפחה? הילדים? הכלב? החתול? הצ'ינצ'לה? יש לך צ'ינצ'ילה? את רוצה בכלל צ'ינצ'ילה? נכון צ'ינצ'ילות זה חמוד? נכון צ'ינצ'לות זה מילה מצחיקה? מזכיר שניצל משו? שניצל |ריר|
את אוהבת שניצל? את יודעת להכין שניצל? את אוהבת אותו שרוף או מושלם ומוזהב כזה*-*? עם שומשום/בלי שומשום? עם קטשופ? ושניצל תירס
? נכון שאלונים על שניצלים זה מרתק? עכשיו.. אול טיים לואו נכון שהם סקסים? מי האהוב עלייך |גבות|? למה |גבותשלערס|? נכון שהיה עדיף לגב של זאק(
) להיות חלק ומושלם ובלי קעקועים? מה השיר האהוב עלייך שלהם? למה? איזה שיר את הכי פחות אוהבת? את מי הכי היית רוצה לפגוש משם |ואולי גם לאנוס כזה בקטנה| ? איזה עוד להקות את אוהבת? משו שבחיים לא היית שמה באמפי/פלאפון? את אוהבת קעקועים? יש לך קעקועים? את רוצה קעקוע? של מה? וזהו! וואו איזה חפירה

StayAwake

New member
D:

היייייייייייייייייי הייייייי מה קורה? סבב ממצב? הכל צב איך החיים? חיים איך המשפחה? חיה הילדים? הופלו הכלב? מת החתול? אצל השכנה הצ'ינצ'לה? החזרתי אותה לבעלים יש לך צ'ינצ'ילה? לא
את רוצה בכלל צ'ינצ'ילה? היא לא מסוגלת לחיות בארץ בגלל החום אז אני מעדיפה לא להתעלל בה
נכון צ'ינצ'ילות זה חמוד? יאפס נכון צ'ינצ'לות זה מילה מצחיקה?
מזכיר שניצל משו? לא
שניצל |ריר| את אוהבת שניצל? בקטנה את יודעת להכין שניצל? נראה לך?
את אוהבת אותו שרוף או מושלם ומוזהב כזה*-*? מושלם! עם שומשום/בלי שומשום? בלי עם קטשופ? תלוי אם זה של אמא או לא. אם זה של אמא אז לא לפגוע בשלמות אם קטשופ ואם זה כזה שמכינים בתנור אז בטח שקטשופ
ושניצל תירס ? אהבת חיי נכון שאלונים על שניצלים זה מרתק? כן! עכשיו.. אול טיים לואו נכון שהם סקסים? נה... מי האהוב עלייך |גבות|? אני לא באמת אוהבת אותם. איככככככככ למה |גבותשלערס|? כי זאק רע, אלכס צבע את השיער, ג'אק קלולס וריאן נשמה נכון שהיה עדיף לגב של זאק() להיות חלק ומושלם ובלי קעקועים? לגב? כן
מה השיר האהוב עלייך שלהם? ג'ייסי ריי*-* למה? כי הוא כזה יפה
ואני אוהבת את הסיפור שלוXD איזה שיר את הכי פחות אוהבת? אני לא חושבת שיש כזה... אני אוהבת את כל השירים שלהם, אפילו את טו מאץ'
את מי הכי היית רוצה לפגוש משם |ואולי גם לאנוס כזה בקטנה| ? לפגוש... אממ... ג'אק או ריאן
או אלכס
אני לא רוצה להיפגש עם זאק, הוא נשמע לי שובניסט ושיטחי איזה עוד להקות את אוהבת? דה מייןןןןן משו שבחיים לא היית שמה באמפי/פלאפון? אין לי גבולות לגבי זה
את אוהבת קעקועים? תלוי על מי... יש לך קעקועים? לא את רוצה קעקוע? לא
של מה?

dafnashz

New member
אממ

היי מה קורה? את עייפה?
מתי בדרך כלל את הולכת לישון? את מתחילה בית ספר ב8? יש לך שעות אפס? את אוהבת את הבית ספר שלך? נכון ממש מתאים חופש עכשיו? היית רוצחת מורה שלך אם לא היית נכנסת לכלא ואף אחד לא היה יודע על זה? היית פעם בחו"ל? אם כן אז איפה? אם היו אומרים לך שאת יכולה לפגוש את אטל באפגניסטן היית נוסעת? יש לך בובות על המיטה? נכון דובים זה כל כך חמוד?
וכלבי פודל? יש לך כלב?
אם אין לך היית רוצה? איזה סוג? את חושבת שאלכס חתיך?
וג'ק?
וזאק?
היית מתחתנת איתם גם אם הם גדולים ממך בכל כך הרבה שנים? היית רוצה את אחד מהם כבעל או כאח או סתם ידיד? נכון הפיטריה ממש חמודה?
טוב זהו ^^

StayAwake

New member
../images/Emo9.gif D:

היי הייD: מה קורה? הכל טוב את עייפה? מאוד מתי בדרך כלל את הולכת לישון? בזמן האחרון בגלל מחסור בטלוויזיה (למרות שהיום בדיוק חזרנו להוט
) בתשע וחצי
את מתחילה בית ספר ב8? כן יש לך שעות אפס? לא
הבית ספר שלי לא עושה את זה
את אוהבת את הבית ספר שלך? כן נכון ממש מתאים חופש עכשיו? נכון
היית רוצחת מורה שלך אם לא היית נכנסת לכלא ואף אחד לא היה יודע על זה? לא.. יש לי דעה מאוד גדולה על מורים ועל כל הדברים האלה
היית פעם בחו"ל? כן אם כן אז איפה? ברוסיה. לא מומלץ בעליל
אם היו אומרים לך שאת יכולה לפגוש את אטל באפגניסטן היית נוסעת? חחחחח לא...
אני אחכה שאטל יבואו לפה ולא אלך לחפש אותם במקומות אחרים
יש לך בובות על המיטה? לא נכון דובים זה כל כך חמוד? חחח פו הדב
וכלבי פודל? לא יש לך כלב? היה אם אין לך היית רוצה? אממ זאת שאלה קשה
איזה סוג? מעורב (H) את חושבת שאלכס חתיך? בקטנה וג'ק? לא ממש
וזאק? כן היית מתחתנת איתם גם אם הם גדולים ממך בכל כך הרבה שנים? לא
היית רוצה את אחד מהם כבעל או כאח או סתם ידיד? כן
נכון הפיטריה ממש חמודה? כן

AdiA12

New member
i ask the questions! ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

היי חנה !
רגע, איך את הכי אוהבת שקוראים לך? את מרשה לי לקרוא לך ככה?
ממ תגידי את אוהבת להכיר להקות חדשות? נכון שזה כיף להכיר הרבה להקות לא מוכרות? אם כבר מדברים על מוזיקה.. כמה דיסקים מקוריים יש לך? את כולם קנית או יש גם כאלה שקיבלת מתנה? איזה דיסק אין לך והיית רוצה שיהיה לך? ^~^ היית באיזה הופעה טובה לאחרונה? של מי? איזה 3 להקות הכי היית רוצה שיופיעו לארץ? favorites
: להקה: זמר/ת: סרט: ספר: מקום בעולם: תאריך: אוכל: שתייה: זה או זה: הומני או ריאלי? כשר או לא כשר? פייסבוק או טוויטר? Framing Hanley או The Maine? פסטה או שניצל? ניוקי או רביולי? קטשופ או חרדל? רוק או מטאל? לונדון
או ניו יורק? ארה"ב או אירופה? גיטרה או תופים? סיידליפ או או ליפרינג? שבוע טוב

StayAwake

New member
DD:

היי חנה ! היי
רגע, איך את הכי אוהבת שקוראים לך? לא אכפת לי
את מרשה לי לקרוא לך ככה? בשמחה. אני אענה לך על לא אכפת לי כל הזמן
סתם סתם
ממ תגידי את אוהבת להכיר להקות חדשות? כן אבל לא בכמויות... כל פעם קצת
נכון שזה כיף להכיר הרבה להקות לא מוכרות? כןןן! אם כבר מדברים על מוזיקה.. כמה דיסקים מקוריים יש לך? לא הרבה בעיקר בגלל השאלה שמעל
את כולם קנית או יש גם כאלה שקיבלת מתנה? אני חושבת שאיזה שלושה קיבלתי במתנה (יש לי בערך 15 אני חושבת
) איזה דיסק אין לך והיית רוצה שיהיה לך? ^~^ את הדיסקים של אטל. ודה מיין. חתומים
היית באיזה הופעה טובה לאחרונה? של מי? 30 שניות למאדים
איזה 3 להקות הכי היית רוצה שיופיעו לארץ? אטל, בלג, דה מיין
ועוד הרבה
אוף איזה עולם אכזר
favorites : להקה: אטל ודה מיין
(תראי מה עשית, עדיייי!) זמר/ת: אין
סרט: אף פעם לא היה סרט אהוב
ספר: כנ"ל מקום בעולם: הייתי רק פעם אחת בחו"ל אז אני לא ממש יכולה לענות אבל בטח ניו יורק או משהו
תאריך: 20/6 אוכל: סושי D: שתייה: מיץ תפוחים זה או זה: הומני או ריאלי? ריאלי כשר או לא כשר? לא ממש אכפת לי למרות שלא יוצא לי לאכול לא כשר כמעט
פייסבוק או טוויטר? וואו.... קשה
Framing Hanley או The Maine? דה מיין
פסטה או שניצל? שניצל ניוקי או רביולי? בחיים לא אכלתי ניוקי קטשופ או חרדל? קטשופ רוק או מטאל? רוק לונדון או ניו יורק? ניו יורק ארה"ב או אירופה? ארה"ב גיטרה או תופים? גיטרה סיידליפ או או ליפרינג? לא מכירה את השני
גם לך שבוע טוב!

למעלה